categorien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »
Mireille grinszpan

mireille grinszpan

04/04/2016 07:39:06
Quote Anchor link
Ik volg op youtube een php cursus, maar loop nu vast.
Hier volgt de code die de categorien werkend zou maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php

 $con
= mysqli_connect("","","","");

//getting the categories

function getCats () {
  
        
    
   global $con;
  
   $get_cats = "select * from categories";
  
   $run_cats = mysqli_query ($con, $get_cats);
  
   while ($row_cats=mysqli_fetch_array($run_cats)){
      
      $cat_id = $row_cats['çat_id'];
      $cat_title = $row_cats['cat_title'];
      
   echo "<li><a href='index.php?cat=$cat_id'>$cat_title</a></li>";
      
       }  
  
      
    }
    

function
getPro(){
    
    if(!isset($_GET['cat'])){
        $cat_id = $_GET['cat'];

    global $con;
    
    $get_pro = "select * from products LIMIT 0,15";

    $run_pro = mysqli_query($con, $get_pro);

    while($row_pro=mysqli_fetch_array($run_pro)){

     $pro_id = $row_pro['product_id'];
     $pro_cat = $row_pro['product_cat'];
     $pro_title = $row_pro['product_title'];
     $pro_price = $row_pro['product_price'];
     $pro_image = $row_pro['product_image'];
    
     echo "
    
          <div id='single_product'>
          
          <h3?>$pro_title</h3><br>
          
          <img src='admin_area/product_images/$pro_image' width='180' height='180'
          
          <p><b>  $pro_price euro </b></p>
          
         <a href='details.php?pro_id=$pro_id' style='float:left;'>Details</a?
          
           <a href='index.php?pro_id=$pro_id'><button style='float:center'>Add To Cart</button></a>
        
          
          
          
    
    
          </div>
    
     "
;

}
   }
  }

?>



Hartelijk bedankt alvast, Mireille.
Gewijzigd op 04/04/2016 16:47:52 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 10:45:29
 
Jan de Laet

Jan de Laet

04/04/2016 07:51:01
Quote Anchor link
Is dit geen tikfout: 19 $cat_id = $row_cats['çat_id']; Er staat een c met een komma eronder (c - cedille) tussen de quotes.

Daarnaast is het wel handig om iets meer informatie te geven over hoe en waar je vastloopt.
 
Mireille grinszpan

mireille grinszpan

04/04/2016 08:19:04
Quote Anchor link
Ik kan je wel zoenen...Smak!
 
Jan de Laet

Jan de Laet

04/04/2016 08:20:54
Quote Anchor link
*bloos*
 
Randy vsf

Randy vsf

04/04/2016 09:53:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
if(!isset($_GET['cat'])){
   $cat_id = $_GET['cat'];


Kijk ook hier eens naar.
Gewijzigd op 04/04/2016 09:53:23 door Randy vsf
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

04/04/2016 13:13:16
Quote Anchor link
Was er niet een regel die zoiets zei als "indien de klemtoon valt op de laatste lettergreep dan komt er een "e" bij"?

Ergo, het is categorieën, niet categoriën.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

04/04/2016 13:22:02
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

04/04/2016 13:27:14
Quote Anchor link
@Sabaton

Als je liever hebt dat je zo'n taalflater maakt bij een belangrijke klant of op je eigen portfoliosite, go right ahead. Het staat knullig en onprofessioneel.

Lijkt me dan nog steeds beter dat een "betweter" je hier op attent maakt dan dat je zelf ervaren wordt als dom of slordig nietwaar.

EDIT: het onderzoek waar in dat artikel naar verwezen wordt is volgens mij ook weer zo'n typisch voorbeeld waarbij correlatie en oorzakelijk verband door elkaar worden gehaald. Zoals in de reacties wordt aangehaald is het ook niet representatief. De titel van het artikel vind ik al tekenend: "bewezen", alsof alles wat volgt enkel waarheden als koeien bevat.

Waarschijnlijk was dit als grap bedoeld, maar het pakt niet al te best uit op een site die juist tot doel heeft om elkaar te helpen en... te corrigeren. Ik bedoel, ik ga toch ook geen neerbuigende opmerkingen maken over het feit dat jij oplossingen met mysql_-functies aandraagt en output niet escaped? Daar kun je kort en zakelijk over zijn zonder enige bijbedoeling. Iedereen heeft er baat bij wanneer code en gebruikte spelling klopt. Maar jij doet nu net alsof dit een slechte eigenschap is. Als jij dat daarwerkelijk vindt snap ik niet wat je hier doet.
Gewijzigd op 04/04/2016 13:44:34 door Thomas van den Heuvel
 
Joakim Broden

Joakim Broden

04/04/2016 13:43:06
Quote Anchor link
@Thomas, ipv iemand te verbeteren over de spelling kun je ze beter verbeteren op het gebied van programmeren. Het script van de topic starter staat vol met 'onjuiste' dingen zoals inline CSS, het onjuist gebruik maken van quotes, een '<h3?>', onnodig kopiëren van variabelen etc. Daar hebben ze meer aan ;-)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

04/04/2016 13:51:57
Quote Anchor link
Wat onder de motorkap zit ziet een bezoeker niet direct.

Wel die spellingsfout met font-size 20pt.

Een vlieg in de soep van een viergangendiner in een sterrenrestaurant kan nog steeds je avond vergallen.

Ik zie een parallel tussen zorg dragen voor netheid en kloppendheid in constructies in "natuurlijke taal" en in code. Jij niet?
Gewijzigd op 04/04/2016 13:52:58 door Thomas van den Heuvel
 
Joakim Broden

Joakim Broden

04/04/2016 14:04:30
Quote Anchor link
Ik kom met oplossingen waar de topic starter iets aan heeft en mee kan, dat mysql functies niet meer van deze tijd zijn klopt. Maar aan de hand van de programmeer stijl van de topic starter zie je dat het om een 'onervaren' iemand gaat, die heeft waarschijnlijk nog niet eens van 'escapen' gehoord, dus help ik ze gewoon met stap 1.. Iemand anders kan daar eventueel een aanvulling op geven, jij bv.

En je hebt het over een belangrijke klant, voor een belangrijke klant zorg je dat je de website goed test voor de live gang. Dan kunnen dingen zoals spelfouten gecorrigeerd worden ;-) Ik als programmeur draag liever zorg voor goede en nette code. Niet voor het ontwerp of spelling, daar is de vormgever en copywritter voor :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/04/2016 15:54:39
Quote Anchor link
Sabaton Joakim op 04/04/2016 13:43:06:
@Thomas, ipv iemand te verbeteren over de spelling kun je ze beter verbeteren op het gebied van programmeren.

Het een sluit het ander toch niet uit? Toch niks mis mee dat iemand wijst op een taalfout? Daar kan de ander alleen maar iets van leren. Niks mis mee lijkt me.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

04/04/2016 15:56:35
Quote Anchor link
Ik waande mij even in een bioscoop, zoveel projectie.

Eens even zien wat je "bijdrage" hier is: je meldt terloops dat er allerlei dingen fout zijn. Je legt daarbij niet uit waarom dit fout is, en wat mogelijk een beter alternatief is. Oplossingen zijn ook niet alles, het is veel meer de motivatie die belangrijk is.

Verder rammelt je redenering aan alle kanten: dat jij als programmeur niets met spelling te maken wil (of lijkt te willen) hebben en dat je in een team zit waar eenieder zijn/haar eigen rol/taak heeft wil niet zeggen dat "spelling" dan ook irrelevant is voor de topicstarter (drogredenering much?).

Quote:
Ik als programmeur draag liever zorg voor goede en nette code. Niet voor het ontwerp of spelling, daar is de vormgever en copywritter voor :)

Lijkt mij een prima idee. Schoenmaker, blijf bij je leest.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/04/2016 16:29:24
Quote Anchor link
Sabaton Joakim op 04/04/2016 14:04:30:
Ik als programmeur draag liever zorg voor goede en nette code. Niet voor het ontwerp of spelling, daar is de vormgever en copywritter voor :)

Programmeren is ook niets meer dan schrijven, maar dan volgens een specifieke syntax. Als je programmeert, word je ook geacht de juiste spelling te gebruiken en heb je het ook niet over een Joesur in plaats van een User ... laat staan over een copywriTTer :-s

Anyhow ... er is nu weer even genoeg gesproken over spelfouten. On topic maar weer!

Mireille kan vooruit denk ik?
Gewijzigd op 04/04/2016 16:30:01 door Ozzie PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.