dns records

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/07/2015 18:04:22
Quote Anchor link
>> Tenzij je wilt dat je sites en mail beschikbaar zijn via IPV6. Ooit zal je dit wel moeten doen :)

Toch alleen als je server een ip6 IP-adres heeft?

>> Stel je hebt thuis een internet aansluiting van ziggo. Dan kan je in je e-mail client (bv. thunderbird) een account toevoegen met een IMAP connect naar je VPS en een SMTP connectie naar ziggo. Bij van vul je dan gewoon je echt email adres in. ([email protected])

Oké, dat het kan is tot daar aan toe, maar waarom zou je het doen?? Als mijn vps gewoon mail stuurt en ontvangt en ik zeg tegen de klant "gebruik mail.jouwbedrijf.nl" om je e-mail te versturen en ontvangen, waarom zou hij dan ineens een smtp van ziggo gaan instellen. Wat heeft dat voor nut?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 06:00:34
 
Ivo P

Ivo P

21/07/2015 21:05:44
Quote Anchor link
omdat sommige providers en kantoren verbieden dat je over poort 25 naar buiten connect.

(en ook voor poort 587 of de secure versies daarvan)
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

21/07/2015 21:15:33
Quote Anchor link
Van poort 25 kan ik me dat voorstellen, maar 587 is bedoeld voor submission, dus uitgaande mail. Blokkade hiervan heb ik door providers nog nooit gezien, kantoren mogelijk wel. Maar als je op kantoor bent stuur je uiteraard werkgerelateerde mail, dus heb je niets te maken met externe servers.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/07/2015 21:23:47
Quote Anchor link
Ik snap even niet zo goed wat jullie nu bedoelen. Als een klant een website wil, dan kan hij toch gewoon de settings gebruiken die ik hem aanreik. Hij wil immers via [email protected] kunnen mailen lijkt me. Als er een poort geblokkeerd is, dan neem ik aan dat ze die binnen het bedrijf wel zullen unlocken.

Het alternatief is dat ik toe ga staan dat vanaf iedere server met het domein mijnbedrijf.nl mag worden gemaild. Dat is toch een heel onwenselijke situatie lijkt me? Of zie ik dat verkeerd?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/07/2015 21:26:47
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 21/07/2015 21:23:47:
Als er een poort geblokkeerd is, dan neem ik aan dat ze die binnen het bedrijf wel zullen unlocken.

Veel succes bij de grotere concerns.... ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/07/2015 21:27:59
Quote Anchor link
Nou ja, als ze willen kunnen mailen zullen ze zelf moeten meewerken toch? Ik zie het probleem niet zo om eerlijk te zijn. Daarom vraag ik ook of ik iets over het hoofd zie wellicht.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

21/07/2015 21:29:33
Quote Anchor link
- Aar - op 21/07/2015 21:26:47:
Ozzie PHP op 21/07/2015 21:23:47:
Als er een poort geblokkeerd is, dan neem ik aan dat ze die binnen het bedrijf wel zullen unlocken.

Veel succes bij de grotere concerns.... ;-)

De grotere concerns lossen dit op door afspraken te maken over wie hoe en waar mag mailen. Dit kan dus betekenen dat er een SPF entry wordt toegevoegd, het kan ook inhouden dat ze e-mail helemaal niet extern doen en gewoon doodleuk zeggen "wijs de MX maar naar mijn machines", Als ze al zo ver gaan om externe hosting af te nemen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/07/2015 22:04:02
Quote Anchor link
Naja, we zullen zien. Het lijkt me in ieder geval geen goed idee om vanaf alle servers namens een bepaald bedrijf mail te mogen versturen.
 
Ivo P

Ivo P

21/07/2015 22:40:10
Quote Anchor link
ik zie niet helemaal waarom de koppelverkoop hier toegepast wordt: een website en email zijn heel verschillende diensten.

Recent heb ik een website opgeleverd. De oude site draaide bij KPN op een heeeel oude php versie.

Die staat nu op mijn server.
Maar de Exchange server blijft lekker waar hij was. Ik ga mijn vingers niet branden aan het opzetten van een mailserver tbv klanten.
Voor mezelf a la, maar niet voor klanten die met klachten komen als de mail het een ochtend niet doet.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/07/2015 00:07:16
Quote Anchor link
Het is ook geen verplichting uiteraard, maar het lijkt me handig om samen aan te bieden. Maar als een klant dat niet wil, dan niet. Ik heb nu in ieder geval fatsoenlijk DNS-beheer, dus dat scheelt al een hoop dat ik nu dingen kan customizen waar ik dat eerst dus niet kon.
 
E vH

E vH

22/07/2015 16:47:04
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 20/07/2015 21:50:53:

1) Wat volgens mij in ieder geval niet klopt is het stukje ~all. Dit houdt in dat mail die niet vanaf mijn server wordt gestuurd, maar wel mijn domein gebruikt toch wordt verstuurd. Er wordt dan een markering meegestuurd dat het mogelijk om spam gaat. Ik denk dat ik beter -all kan gebruiken. Dan wordt de mail meteen geblokkeerd als die niet van mijn server afkomstig is. Mee eens?


Klopt, eventueel hier testen: https://www.mail-tester.com/

Ozzie PHP op 20/07/2015 21:50:53:
2) Het stukje wat dan nog overblijft is:

a mx ip4:159.253.0.110

Die a houdt in (als ik het goed begrijp) dat de IP-adressen van alle A-records in mijn DNS settings zijn toegestaan als mailserver. Die mx houdt (als ik het goed begrijp) in dat alle domeinen die als mx record zijn ingesteld mail mogen versturen. Hier treedt echter een probleem op. Want dit zou inhouden (correct me if I'm wrong) dat de Versio fallback mailserver (in het bovenstaande plaatje fallback.axc.nl) ook mail namens mijn domein mag versturen. Is daar noodzaak toe? Moet een fallback mailserver ook mail namens mijn domein kunnen sturen, of is dat niet nodig/wenselijk?


Ik draai hier een VPS met IP: 1.1.1.1, hier draaien een paar domeinen op...
en ik heb tevens een ander ip 1.1.1.2, met domeinen welke op dezelfde server staat.
in dit geval is een A record van dit domein, waarschijnlijk 1.1.1.2 en is IP4=1.1.1.1 (server)
Zo kun je ook externe MX records aangeven...

Ozzie PHP op 20/07/2015 21:50:53:
3) Over het stukje "ip4:159.253.0.110" ben ik niet zeker. Wat is hier de bedoeling van? Is dit stukje überhaupt wel nodig, als ik die "a" er al bij heb staan? Want die "a" correspondeert toch met het IP-adres van mijn VPS?

Ik hoop dat iemand van jullie het antwoord weet, dan kan ik het allemaal in orde maken.

Zie hierboven.

Wil je uitgebreidere info hebben en direct snappen wat je doet? stuur een e-mail met diverse instellingen, bekijk de headers... en je weet voldoende ;-)


Toevoeging op 22/07/2015 16:54:49:

Ozzie PHP op 21/07/2015 21:23:47:
Ik snap even niet zo goed wat jullie nu bedoelen. Als een klant een website wil, dan kan hij toch gewoon de settings gebruiken die ik hem aanreik. Hij wil immers via [email protected] kunnen mailen lijkt me. Als er een poort geblokkeerd is, dan neem ik aan dat ze die binnen het bedrijf wel zullen unlocken.

Het alternatief is dat ik toe ga staan dat vanaf iedere server met het domein mijnbedrijf.nl mag worden gemaild. Dat is toch een heel onwenselijke situatie lijkt me? Of zie ik dat verkeerd?



Quote:
Ik snap even niet zo goed wat jullie nu bedoelen. Als een klant een website wil, dan kan hij toch gewoon de settings gebruiken die ik hem aanreik. Hij wil immers via [email protected] kunnen mailen lijkt me. Als er een poort geblokkeerd is, dan neem ik aan dat ze die binnen het bedrijf wel zullen unlocken.


Hangt er vanaf...

Als jij jou klant de inlog gegevens geeft waarmee ze kunnen inloggen.. dan werkt het prima via de webmail ( die draait bv op je server ).

Maar vullen ze de inlog gegevens in, in bijvoorbeeld outlook.. KPN doet gelijk moeilijk hier over poort 25... even unlocken zit er niet in ;-)

Dus ga is uit van deze situatie:
inkomende mailserver: mail.domein.nl
uitgaande mailserver: mailserver.kpn.nl

Wat denk je dat jou server nu gaat doen?
En wat doet "kpn" in dit geval?

Hint: verificatie van de user... dus de e-mailaccount.
Gewijzigd op 22/07/2015 16:50:11 door E vH
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/07/2015 17:18:00
Quote Anchor link
Thanks voor de toelichting.

Quote:
Dus ga is uit van deze situatie:
inkomende mailserver: mail.domein.nl
uitgaande mailserver: mailserver.kpn.nl

Dit begrijp ik niet. Waarom zet je hier als uitgaande mailserver "mailserver.kpn.nl" en niet "mail.domein.nl"? Ze kunnen toch gewoon mailen vanaf mijn server? Ze kunnen mijn vps toch als uitgaande mailserver instellen?
 
E vH

E vH

22/07/2015 17:33:31
Quote Anchor link
alles kan, maar dit kan ook:

Om 1 of andere reden, blokkeert het hier intern....
ik ben genoodzaakt om de mailserver van KPN te gebruiken....

ook ik zoek nog naar een oplossing, maar 1 ding weet ik wel... uitgaande mailserver werkt hier niet ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/07/2015 17:39:20
Quote Anchor link
Ik vind het maar raar. Ik zou niet weten waarom een klant niet mijn vps zou kunnen gebruiken. En wat werkt er bij jou dan niet?
 
LEDfan nvt

LEDfan nvt

22/07/2015 17:41:16
Quote Anchor link
Ozzie ik heb eens wat testjes voor gedaan. Stel ik heb het domein "dom.be". Vervolgens heb ik hier een e-mail server achter staan inclusief MX records maar zonder enig SPF record.

Nu stel ik mijn e-mail client zo in (Thunderbird) dat hij via IMAP de mail ophaalt bij dom.be en de mail verstuurd via smtp.googlemail.com. Op deze SMTP server login ik in via mijn gmail adres. Nu stel ik mijn identiteit voor deze account in als "[email protected]". (Dit laatste moet omdat thunderbird standaard zal versturen vanaf het email adres waarmee je inlogt op de SMTP of IMAP server)

Ik verstuur vervolgens een mail, in thunderbird staat vervolgens dat de mail afkomstig is van "[email protected]":

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
From: MijnGmailAcc <[email protected]
X-Google-Original-From: HEy <[email protected]>

Je ziet dat we google dus al niet voor de gek kunnen houden :)
Ook bij outlook lukt dat niet, daar wordt het van adres mijn outlook adres/
Zoho (bekende e-mail en CRM ed provider) stuurt zelfs dit terug naar Thunderbird "Relaying disallowed as Tobia <[email protected]"

Mijn "spam" mails komen wel telkens aan in mijn mail inbox, omdat de afzender volgens de SPF codes correct is, aangezien google en MS de afzender aanpassen.

Je ziet spammen via 3 bekende providers is niet gemakkelijk :)

EDIT: mijn echte email hoster die verstuurd de mail wel als "[email protected]". Subiet stel ik SPF in en dan komt de mail (hopelijk) in de spam box.
Gewijzigd op 22/07/2015 17:42:59 door LEDfan nvt
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/07/2015 17:43:58
Quote Anchor link
@LED

Maar ik snap nog steeds niet waarom iemand via een andere uitgaande mailserver zou mailen, terwijl ie dat via mijn vps kan doen. Vind het een beetje vreemd :-s
 
E vH

E vH

22/07/2015 17:45:19
Quote Anchor link
Ik krijg de mail met geen mogelijkheid de deur uit.

Nu moet ik wel zeggen, het ligt hier wel wat complexer dan bovenstaand voorbeeld ;-)
Aan de andere kant: voor ons is het hier ook geen ramp, het werkt en dat is prima. Ik hoef de mailserver hier niet voor aan te roepen. Dat is het zelfde als een externe partij in je MX records op te nemen.. ja die kun je aanroepen als je server down is.. maar hoe vaak gebeurd het daadwerkelijk dat je dat ook doet ;-)

Dus om in bovenstaand voorbeeld te blijven, het antwoord is "ja" het klinkt logisch, maar ga er niet van uit dat de klant deze ook daadwerkelijk ook gebruikt ;-)

Elke situatie is weer anders.
In het begin gaat je klant met een simpel POP accountje werken, vervolgens groeit zijn/haar bedrijfje, word een Windows Server aangeschaft met Exchange.. en dan krijg je een hele andere situatie...

Soms, moet je niet alles "dicht" willen spijkeren.. houd alle opties open... in dit geval dus ook dat de klant niet altijd gebruik zal maken van jou mailserver, ook al bied je het aan ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/07/2015 17:51:05
Quote Anchor link
Oké, thanks ;-)
 
- SanThe -

- SanThe -

22/07/2015 18:17:55
Quote Anchor link
;@Ozzie: Jouw mailserver moet wel weten van welke domeinen hij mail mag versturen/relayen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/07/2015 23:00:29
Quote Anchor link
@SanThe:

Daar is toch die SPF record voor? Of bedoel je iets anders?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.