Forumberichten

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »
Mario Onbekend

Mario Onbekend

12/01/2011 06:38:04
Anchor link
Hallo,

Zouden jullie de door mij geplaatste onderwerpen in het forum (zie mijn profiel) kunnen sluiten en verwijderen?
Er staan nl scripts in die nu te vinden zijn via Google, scripts van mijn website.

Alvast bedankt.

Mario
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 05:05:06
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

12/01/2011 06:39:59
Anchor link
Je kunt altijd je eigen post leeghalen met een berichtje erbij waarom je dit gedaan hebt
 
Mario Onbekend

Mario Onbekend

12/01/2011 06:58:57
Anchor link
Ik had gekeken maar dat kon ik niet vinden...
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

12/01/2011 08:46:38
Anchor link
bij iedere reactie die je hebt gepost zit naast de quote-knop een edit-knop, dus in de topics zelf, niet in je voorkeuren of profielinstellingen
 
The Ultimate

The Ultimate

12/01/2011 10:12:54
Anchor link
Tobias Witmer op 12/01/2011 08:46:38:
bij iedere reactie die je hebt gepost zit naast de quote-knop een edit-knop, dus in de topics zelf, niet in je voorkeuren of profielinstellingen
Toch verdwijnt deze edit-knop soms op mysterieuze wijze. Heb zelf ook weleens een post na een paar dagen nog willen wijzigen, maar was de edit-knop opeens verdwenen, terwijl ik wel was ingelogd :-$

Overigens vind ik niet dat zomaar iedereen zijn posts leeg moet gaan maken. Eerst denken dan doen. Iedereen met een beetje verstand kan zich bedenken dat de pagina's van phphulp door Google worden geindexeerd. Dan moet je niet eerst om hulp vragen en vervolgens je post leeg gaan gooien omdat het script op google te vinden is.

Wat voor een forum zouden we anders nog overhouden? Juist: Een forum met allemaal lege posts!

@Mario:
En om even heel bot te zijn: Ik denk niet dat iemand op de door jouw geplaatste scripts zit te wachten (een lek ledensysteem en een randomnumber-script dat niet veel voorstelt), dus waar maak je je druk over?
Gewijzigd op 12/01/2011 10:34:02 door The Ultimate
 
Justin S

Justin S

12/01/2011 10:51:47
Anchor link
Als je topics verwijderd wilt hebben gezien de Google indexatie. Er is een item aangemaakt in de FAQ hoe je dit aan kan vragen. De Mods hebben meer te doen dan het PHPhulp forum schoon te houden, daarom dien je het volgende te doen:

Quote:
Ik word gevonden op Google en dit wil ik niet!
Alles wat je plaatst op internet, zowel hier als op web communities zoals Hyves en Facebook, wordt opgenomen door zoekmachines. Je profiel pagina is echter enkel zichtbaar voor geregistreerde gebruikers die ingelogd zijn.

PHPhulp is zo ingericht dat dit de zoekmachines optimaal aanspreekt. Dit doen wij zodat mensen die via zoekmachines zoeken op een vraag, hier terrecht kunnen komen en daarmee antwoord op hun vraag krijgen. Dit geldt hetzelfde voor het nieuws, de artikelen, vacatures, scripts en boeken.

Zoekmachines indexeren echter ook de namen die verantwoordelijk zijn voor dergelijke posts. Wil je hier van af, dan zijn er een aantal opties:

1. Wijzig je naam
2. Vraag om verwijdering van je account

LET OP: Een lid is te allen tijde gerechtigd om zijn/haar account op te zeggen. De persoonsgebonden gegevens van het desbetreffende account zullen worden verwijderd. Geplaatste berichten kunnen niet worden verwijderd, aangezien zij integraal deel uitmaken van de discussies. In overleg is verwijdering van bepaalde berichten wel mogelijk.

Bepaalde berichten houdt in, dat dit niet meer dan 2 of 3 zijn waarin jij duidelijk via het admin / mod hulp forum aangeef om welke topics het gaat en welke berichten jij aangepast wilt hebben.

Voldoe je niet exact aan deze eisen dan wordt je aanvraag niet in behandeling genomen.
Gewijzigd op 12/01/2011 10:52:05 door Justin S
 
Mario Onbekend

Mario Onbekend

12/01/2011 16:22:33
Anchor link
@ The Ultimate:
Wat betreft jouw opmerking over dat als iedereen zijn of haar posts zou leegmaken, je geen discussies meer overhoudt. Ben ik het wel mee eens, maar niet helemaal. Posts die bedoeld zijn voor publicatie (toevoegen van scripts) kun je wat mij betreft een discussie over voeren, posts waarin wordt gevraagd om hulp niet. Wanneer de hulpvraag is opgelost moet het gewoon kunnen dat de post wordt leeggehaald.

Ik weet dat de scripts niet goed in elkaar zitten, maar de scripts waren ook geplaatst als vraag om hulp en niet ten behoeve van het insturen van een script.
Ik wil graag de posts verwijderd hebben omdat als je nu de naam van mijn website intypt, je deze scripts als zoekresultaten krijgt. Niet alle scripts worden meer gebruikt, maar ik wil ze gewoon weg hebben zodat niemand de kans krijgt eventuele rare dingen uit te halen.
 
The Ultimate

The Ultimate

12/01/2011 16:32:09
Anchor link
@Mario:
Op zich snap ik jouw frustratie. Ben zelf ook weleens bezig geweest met een website en dan typte ik een keer de naam in bij Google en kwam er een vraag over de ontwikkeling van de site op phphulp boven drijven. Daar is maar weinig tegen te doen. Het beste kun je nergens in de post de url/naam van de website/project vermelden.

Een andere oplossing zou zijn dat wanneer men een topic start je de keuze hebt om de post te tonen aan iedereen of alleen aan leden, zodat Google er in het tweede geval niet bij kan. Maar ja, dat vergt een aanpassing in de scripts van phphulp en we weten allemaal dat daar nogal veel tijd overheen gaat...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/01/2011 16:33:13
Anchor link
Mario Braam op 12/01/2011 16:22:33:
Wanneer de hulpvraag is opgelost moet het gewoon kunnen dat de post wordt leeggehaald.
Deze website heet PHPhulp. Dit betekent dat mensen er hulp kunnen vinden. Niet alleen jijzelf, maar ook anderen die hetzelfde probleem hebben. Zou fraai zijn als iedereen nadat ie antwoord op z'n vraag heeft vervolgens z'n post gaat leeghalen. Vind het eerlijk gezegd een beetje egocentrisch overkomen... :-/
 
Mario Onbekend

Mario Onbekend

12/01/2011 19:39:40
Anchor link
@ Ozzie PHP:
Daar ga ik verder niet op in. Wat jij doet is pure provocatie, dit heeft niks met discussie te maken.
Mijn hele post heeft trouwens niks met discussie te maken, het was een vraag die bedoeld was voor de beheerders en niet als begin van een discussie waar iedereen maar op kan reageren.

Wat mij betreft is de discussie dus klaar. Normale posts, ok, maar op je eigen mening gegronde verwijten doe ik niet aan mee, daar krijg je vanaf nu geen reactie meer op.
 

13/01/2011 20:17:02
Anchor link
Mario Braam op 12/01/2011 19:39:40:
@ Ozzie PHP:
Daar ga ik verder niet op in. Wat jij doet is pure provocatie, dit heeft niks met discussie te maken.
Mijn hele post heeft trouwens niks met discussie te maken, het was een vraag die bedoeld was voor de beheerders en niet als begin van een discussie waar iedereen maar op kan reageren.

Tja, je hebt te maken met een slecht gemaakt forum. Iedereen kan dus reageren.

Mario Braam op 12/01/2011 19:39:40:
Wat mij betreft is de discussie dus klaar. Normale posts, ok, maar op je eigen mening gegronde verwijten doe ik niet aan mee, daar krijg je vanaf nu geen reactie meer op.

Hij heeft wel gelijk. Heel veel mensen leren door te kijken naar anderen. Velen hebben geleerd door te kijken hoe iemand ander zijn probleem opgelost werd. Eigenlijk zijn er geen nieuwe problemen, elk probleem bestaat al wel.
Door goed te zoeken kan alles wel gevonden worden. Het is daarom dus zonde als die data verloren gaat.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/01/2011 20:40:54
Anchor link
Mario Braam op 12/01/2011 19:39:40:
@ Ozzie PHP:
Daar ga ik verder niet op in. Wat jij doet is pure provocatie, dit heeft niks met discussie te maken.
Mijn hele post heeft trouwens niks met discussie te maken, het was een vraag die bedoeld was voor de beheerders en niet als begin van een discussie waar iedereen maar op kan reageren.

Wat mij betreft is de discussie dus klaar. Normale posts, ok, maar op je eigen mening gegronde verwijten doe ik niet aan mee, daar krijg je vanaf nu geen reactie meer op.
Nou, als je dit al pure provocatie vindt? Ik ventileer gewoon mijn mening, waar je het overigens niet mee eens hoeft te zijn want dat is je goed recht. Mijn reactie was een reactie op deze opmerking van jou: "Wanneer de hulpvraag is opgelost moet het gewoon kunnen dat de post wordt leeggehaald." Dit komt op mij over als een soort vrijbrief dat iedereen zijn of haar post kan verwijderen waardoor alle samenhangende antwoorden en discussies zinloos worden. Je krijgt dan een forum wat uit allemaal losse deeltjes aan elkaar hangt... of beter gezegd uiteenvalt.

Oke... even een (apart) voorbeeld misschien om het te illustreren... stel jij bent de directeur van een bouwvakkers-bedrijf en jij bent ingehuurd om funderingen te leggen voor flatgebouwen. Je doet dit voor wel 100 flatgebouwen verspreid over Nederland. Op een mooie dag heb je het... je wordt conducteur! je besluit te stoppen met je bouwvakkersbedrijf en je begint een advocatenkantoor want daar heb je een bijzonder talent voor. Je krijgt mooie klanten en doet goede zaken, maar je bedenkt je dat je niet meer geassocieerd wilt worden met je bouwvakkersverleden. Immers... een advocaat die vroeger bouwvakker was roept vragen op. Je hebt een geweldig idee... je haalt gewoon overal de fundering van jouw flatgebouwen weg! Vervolgens storten honderden woningen in en alles wat overblijft is brokken puin die hun onderlinge samenhang kwijt zijn. Nou... pas dit verhaaltje een beetje toe op jouw posts en alle reacties die daar op volgden en you get the picture... dat is wat ik bedoelde.
 
Jens V

Jens V

13/01/2011 20:44:41
Anchor link
Genoeg zo met de verhaaltjes en verwijten.

@Mario Braam: Stuur een bericht naar het meldpunt moderatie. Een bevoegde moderator of admininstrator zal dan je bericht in behandeling nemen.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.