Gemiddelde uit database halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roy marijnissen

roy marijnissen

02/06/2016 21:52:34
Quote Anchor link
Ik heb op dit moment een mysql database met daarin onderstaande tabel structuur. Nu zoek ik een manier hoe ik in php het gemiddelde kan ophalen/berekenen. Nu kom er ik er niet uit hoe ik dit het beste kan opzetten. Zou iemand mij op weg kunnen helpen op welke manier ik mijn query kan opbouwen? Ik ben niet op zoek naar een heel script alleen een stap in de goede richting voor een juiste query

Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 05:27:24
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/06/2016 22:58:04
Quote Anchor link
Kijk eens naar AVG() in SQL. Hoewel, dat gaat niet het getal geven wat je zoekt, want het gemiddelde van deze getallen is 9.
 
Jan de Laet

Jan de Laet

04/06/2016 10:57:24
Quote Anchor link
Ter aanvulling op Ben:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
SELECT Meta_Key, AVG(Meta_Value)
FROM Meta
WHERE Meta_Key="wpcr3_review_rating"
GROUP BY Meta_Key
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.