headers already send bla bla fout :(

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Berno

berno

05/03/2005 14:32:00
Quote Anchor link
ik heb een pagina: http://www.bernostyle.nl/newsite/?pagina=admin/login maar als je probeerd in te loggen ( doe maar is gewoon met gebruikersnaam enw achtwoord maakt nie uit..) en dan zie je een fout: Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /data/home/httpd/html/www.boekhandelheijink.nl/bernostyle.nl/newsite/index.php:12) in /data/home/httpd/html/www.boekhandelheijink.nl/bernostyle.nl/newsite/admin/login_activate.php on line 1

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /data/home/httpd/html/www.boekhandelheijink.nl/bernostyle.nl/newsite/index.php:12) in /data/home/httpd/html/www.boekhandelheijink.nl/bernostyle.nl/newsite/admin/login_activate.php on line 1
u hebt geen goede combinatie van Gebruikersnaam en Wachtwoord.

.. de 1ste regel is dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php session_start();  ob_start();

..
kan iemand vertellen wat ik fout doe?
Gewijzigd op 05/03/2005 15:01:00 door Berno
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 06:04:04
 
Berno

berno

05/03/2005 14:39:00
Quote Anchor link
sorry mensen voor eht onnodige topic, ik heb de fout inmiddels al;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.