Hoe kan dit nouw makkelijker ??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »
Verwijder Account

Verwijder Account

14/03/2009 23:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php  
//Create a query for getting all menu thing out of the database for normal users
  $query = mysql_query("SELECT * FROM `menu` WHERE `auth_level`='1' ");
  echo"<p>Guest:</p>";
  while($obj = mysql_fetch_object($query)){
    $link = $obj->link;
    $linkname = $obj->naam;
    echo" <a href=\"?op=" . $link . "\">" . $linkname . "</a><br /> ";
  }

  
  //Do the same for registered users
  if($userlevel >= 2){
    $query = mysql_query("SELECT * FROM `menu` WHERE `auth_level`='2' ");
    echo"<p>User:</p>";
    
    while($obj = mysql_fetch_object($query)){
      $link = $obj->link;
        $linkname = $obj->naam;
        echo" <a href=\"?op=" . $link . "\">" . $linkname . "</a><br /> ";
    }
  }

  
  //Do the same for the admin
  if($userlevel = 3){
    $query = mysql_query("SELECT * FROM `menu` WHERE `auth_level`='3' ");
    echo"<p>Admin:</p>";
    while($obj = mysql_fetch_object($query)){
      $link = $obj->link;
        $linkname = $obj->naam;
      echo" <a href=\"?op=" . $link . "\">" . $linkname . "</a><br /> ";
    }
  }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Verwijder Account
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 07:07:28
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

14/03/2009 23:59:00
Quote Anchor link
Je zou het iets 'overzichtelijker' / 'neter' kunnen maken als je bijvoorbeeld een switch zou gebruiken...
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

15/03/2009 01:00:00
Quote Anchor link
die $link en $linkname zijn niet nodig. Dit kun je ook in je echo neer zetten.

Ook kun je alles in 1 if neerzetten. gewoon de qery uitvoeren waar auth level == $userlevel
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

15/03/2009 01:12:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

$userlevel
= ; //hier even invullen waar userlevel vandaan komt

$qMenu = "SELECT link, naam FROM menu WHERE auth_level = ".mysql_real_escape_string($userlevel).";";
$rMenu = mysql_query($qMenu);
if(!$rMenu)
{

    trigger_error(mysql_error());
}

else
{
    switch($userlevel)
    {
         case
1: echo '<p>Guest</p>'; break;
         case
2: echo '<p>User</p>'; break;
         case
3: echo '<p>Admin</p>'; break;
         default:
echo '<p>Guest</p>'; break;
    }


    while($aMenu = mysql_fetch_assoc($rMenu))
    {

        echo '<a href="?op='.$rMenu['link'].'">'.$rMenu['naam'].'</a><br />';
    }
}

?>
 
Verwijder Account

Verwijder Account

15/03/2009 10:54:00
Quote Anchor link
Heel mooi scripit... maar... ik wil dat iemand van 2 ook links van 1 kan zien. en van 3 ook van 1 en 2
 
Jens V

Jens V

15/03/2009 11:20:00
Quote Anchor link
Dan moet je 'kleiner of gelijk aan' gebruiken in plaats van 'gelijk aan'... Is maar één symbooltje bij zetten:) (namelijk <) ;)

Jens

EDIT:

zo dus ;)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php

$userlevel
= ; //hier even invullen waar userlevel vandaan komt

$qMenu = "SELECT link, naam FROM menu WHERE auth_level <= ".mysql_real_escape_string($userlevel).";";
$rMenu = mysql_query($qMenu);
if(!$rMenu)
{

    trigger_error(mysql_error());
}

else
{
    switch($userlevel)
    {
         case
1: echo '<p>Guest</p>'; break;
         case
2: echo '<p>User</p>'; break;
         case
3: echo '<p>Admin</p>'; break;
         default:
echo '<p>Guest</p>'; break;
    }


    while($aMenu = mysql_fetch_assoc($rMenu))
    {

        echo '<a href="?op='.$rMenu['link'].'">'.$rMenu['naam'].'</a><br />';
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jens V
 
Verwijder Account

Verwijder Account

15/03/2009 16:54:00
Quote Anchor link
Dat werkt dus niet hea :P dan haal je alleen uit de DB als het kleiner is dan... het heeft te maken met de case... maar volgensmij kan <= niet bij 1 2 of 3.. ff probere
 
Arnold C

Arnold C

15/03/2009 18:31:00
Quote Anchor link
Zou dat niet via de database kunnen?
Zorg dat de linkjes van 1 en de linkjes van 2 en de linkjes van 3 worden geretourneerd door die query in geval $userlevel=3.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

15/03/2009 19:12:00
Quote Anchor link
tim lijster schreef op 15.03.2009 16:54:
Dat werkt dus niet hea :P dan haal je alleen uit de DB als het kleiner is dan... het heeft te maken met de case... maar volgensmij kan <= niet bij 1 2 of 3.. ff probere


kleiner dan of gelijk aan kan prima bij nummers
 
Winston Smith

Winston Smith

15/03/2009 20:27:00
Quote Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 15.03.2009 19:12:
tim lijster schreef op 15.03.2009 16:54:
Dat werkt dus niet hea :P dan haal je alleen uit de DB als het kleiner is dan... het heeft te maken met de case... maar volgensmij kan <= niet bij 1 2 of 3.. ff probere


kleiner dan of gelijk aan kan prima bij nummers
Kan het ook bij iets anders dan nummers (integers)? :/

Edit:
Ja, dat kan dus. Vraag me wel af of het nuttig is (met name bij objecten en array's)?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
- SanThe -

- SanThe -

15/03/2009 20:31:00
Quote Anchor link
mr. Kasper schreef op 15.03.2009 20:27:
Kan het ook bij iets anders dan nummers (integers)? :/


Vast wel.
In php in ieder geval wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if('aap' < 'beer')
{

    echo 'aap';
}

else
{
    echo 'beer';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

15/03/2009 21:23:00
Quote Anchor link
Ik geloof dat ieder teken een waarde heeft voor php,

a is bijv kleiner dan A en a is kleiner dan b ik zou er echter zo min mogelijk gebruik van maken. Ik doelde op het feit dat TS zijn waarden wel op moet slaan als INTEGERS ipv VARCHAR
 
- SanThe -

- SanThe -

15/03/2009 21:45:00
Quote Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 15.03.2009 21:23:
Ik geloof dat ieder teken een waarde heeft voor php,


Dat noemen ze nou ASCII-waarden
A = 65
a = 97
b = 98

Klaasjan Boven schreef op 15.03.2009 21:23:
Ik doelde op het feit dat TS zijn waarden wel op moet slaan als INTEGERS ipv VARCHAR


Correct.
 
Jens V

Jens V

15/03/2009 22:22:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.03.2009 21:45:
Klaasjan Boven schreef op 15.03.2009 21:23:
Ik geloof dat ieder teken een waarde heeft voor php,


Dat noemen ze nou ASCII-waarden
A = 65
a = 97
b = 98

Klaasjan Boven schreef op 15.03.2009 21:23:
Ik doelde op het feit dat TS zijn waarden wel op moet slaan als INTEGERS ipv VARCHAR


Correct.


Droogjes, maar volledig correct... :)
 
Verwijder Account

Verwijder Account

16/03/2009 11:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
  
  //Create a query for getting all menu thing out of the database for normal users
  $query = mysql_query("SELECT * FROM `menu` WHERE `auth_level`<='$userlevel' ");
  $query2 = mysql_query("SELECT * FROM `userlevel` WHERE `level`='$userlevel'");
  $rij = mysql_fetch_object($query2);
  echo $rij->discription . "<br />";
  while($obj = mysql_fetch_object($query)){
    $link = $obj->link;
    $linkname = $obj->naam;
    echo" <a href=\"?op=" . $link . "\">" . $linkname . "</a><br /> ";
  }

  
?>


Dit is de correcte code (: Me leraar webdesign heeft me ff geholpe xD niewe tabel aangemaakt met Guest, User en Admin...
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/03/2009 11:57:00
Quote Anchor link
Waarom hier wel buiten quotes :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo" <a href=\"?op=" . $link . "\">" . $linkname . "</a><br /> ";
?>

en hier niet :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
"SELECT * FROM `userlevel` WHERE `level`='$userlevel'"
?>


verder geen backticks gebruiken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2009 12:30:00
Quote Anchor link
Vraag ook eens aan die leraar waar hij de foutafhandeling heeft verstopt. Ik zie het niet namelijk. :)
 
Verwijder Account

Verwijder Account

18/03/2009 10:55:00
Quote Anchor link
@jacco ... ... ... (= weet ik niet eingeiljk ... ik kan het wel makkelijk zien in een tag als mysq_query maar niet bij <a> of zoiets :P

welke foutafhandeling xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Verwijder Account
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

18/03/2009 10:57:00
Quote Anchor link
Die ene die eigenlijk altijd aanwezig moet zijn.
 

18/03/2009 11:24:00
Quote Anchor link
En foutafhandeling die in het script van citroen wél keurig ingebouwd is.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

18/03/2009 11:31:00
Quote Anchor link
Ik zou zelf niet zo snel mysql_errors tonen maar gewoon een simpele "Kan de query niet uitvoeren .... ". MySQL foutmeldingen kunnen ook bruikbaar zijn voor potentiële hackers.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.