http://www.bernostyle.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »
Berno

berno

14/03/2005 16:26:00
Quote Anchor link
ok ik wil even (als je tijd hebt) dat je even kijkt naar: http://www.bernostyle.nl.. en geef je reactie;) commentaar hou ik van want dan kanm ik zienw at ik moet verbeteren enzo.. dus zet alles maar hierop over de site;) thx..
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 02:08:00
 
Jordi

Jordi

14/03/2005 16:30:00
Quote Anchor link
Ik vind alles er eigenlijk wel mooi uitzien, behalve het lettertype dat je gebruikt voor de gewone tekst. (en de links)

En jammer dat je geen XHTML en CSS gebruikt, maar das meer een aanmerking op het 'programmeren' dan op het design zelf.
 
Berno

berno

14/03/2005 16:31:00
Quote Anchor link
ok:) thx ik zal een keer proberen aan te passen;)
 
Gerben van Erkelens

Gerben van Erkelens

14/03/2005 16:40:00
Quote Anchor link
ik sluit me daarbij aan. Het lettertype zou ik een aantal px's omlaag gooien. Hij is nu best wel groot zelfs op 1280 bij 1024.

Kleiner is mooier denk ik, maar niet te klein :D
 
Alfred -

Alfred -

14/03/2005 17:11:00
Quote Anchor link
Ik zou voor een strak lettertype à la Verdana gaan, op bvb 11 px ofzo... En uiteraard styles op je login velden & submit button... Ook je menu zou ik totaal anders doen... Je bouwt een site waar ps tuts opkomen, dus eigenlijk vind ik het (buiten de banner) wat schraal....
 

14/03/2005 17:56:00
Quote Anchor link
Ik zou zelf meer gaan voor Arial of Arial Narrow en dan op 14 px.

Maar goed het ziet er al veel beter uit, trouwens een hele vooruitgang op vorige layouts.

Misschien zal de header beter kunnen of miss. een wisselende header
 
Johan

Johan

14/03/2005 18:33:00
Quote Anchor link
Tis niet echt mijn smaak, maar leuk bedacht...

1 tipje: ik zouw die loginnaam en wachtwoord dingen in een tabeltje zetten.. ziet er wat netter uit vind ik...
 
DaeDaluz

DaeDaluz

14/03/2005 22:22:00
Quote Anchor link
Ik krijg eerst een banner en een half menuutje dat bijna mn beeld vult, en dan moet ik scrollen voor de pagina zelf :o misschien je banner wat kleiner? :) (ik @ 1024*768 ;)
 
Jordi

Jordi

14/03/2005 22:30:00
Quote Anchor link
Ik vind trouwens ook dat hij er voor een site met Photoshop tutorials een beetje saaiig uitziet. Best wel mooi, maar ook niet heel super. En dat zou ik wel verwachten als er tutorials over graphics op staan. Of in ieder geval wat meer plaatjes...

En ik moet inderdaad ook scrollen om de daadwerkelijke pagina te zien. Ik stoor me daar nu nog niet echt aan, maar ik kan me wel voorstellen dat het een beetje irritant is als dat steeds is.
 
Berno

berno

18/03/2005 19:47:00
Quote Anchor link
De site is vernieuwed... kijk nu ma
is weer..
 
Alfred -

Alfred -

18/03/2005 19:49:00
Quote Anchor link
Stop met crap à la IE te gebruiken, en test je site eens met bvb Firefox? Je zal ogen trekken....
 
Berno

berno

18/03/2005 19:50:00
Quote Anchor link
ik weet het krijg veel van dat soort opmerkingen.. maar hoe krijg ik dat goed?
 
Jaj BE

jaj BE

18/03/2005 19:55:00
Quote Anchor link
Komt waarscheinlijk omdat je (html) code zelf niet echt helemaal volegens de regeltjes is geschreven, ik heb zo bij mijn eigen site ondervonden dat IE foutjes in de html-code hier en daar zelf probeert recht te zetten dus zodat als je html niet klopt dat het uiterlijk toch eruit ziet zoals jij verwachtte, firefox neemt de html aan zoals hij is en geeft het zo dan ook weer en gaat verder niet in om "foutjes" in de code zelf recht te zetten dus je zal eens deftig je html moeten cheken, 1 fout in je regel en je krijgt een totaal ander beeld (was bij mij toch het geval, ik was gewoon 1 dink vergete - IE werkte het prima maar met firefox niet dus heb ik dat helemaal mogen uitpluizen)
 
Derk nvt

Derk nvt

18/03/2005 20:08:00
Quote Anchor link
Firefox houd zich aan de W3 regeld en IE niet.
dat betekent dat als je je site met Frontpage maakt dat er fouten in de broncode zitten.
Heb je het niet met frontpage gemaakt kan het zijnd at je een typfoutje hebt gemaakt of dat je tags gebruikt die volgens de regels niet bestaan maar die IE wel pikt.
 
Jaj BE

jaj BE

18/03/2005 20:11:00
Quote Anchor link
zoals ik dus ongeveer al vertelde ... :)
 

18/03/2005 20:16:00
Quote Anchor link
@jaj
Of IE heeft een andere definitie van bepaalde dingen van HTML en CSS.
 

18/03/2005 21:54:00
Quote Anchor link
Het zijn natuurlijk fabeltjes dat firefox wel volledig de w3c implementeerd. De w3c is ook geen bijbel, maar een guideline voor browsers.

Dat firefox alleen goede html eet is wederom onzin, firefox eet ook best slechte html, maar ze intrepeteren gewoon html op een andere manier.
 
Bram Z

Bram Z

18/03/2005 22:09:00
Quote Anchor link
Je gebruikt zelf geen html tags, hoe kan je dan een goed werkende site krijgen ..
 

18/03/2005 22:15:00
Quote Anchor link
Ik dacht laat ik eens aardig zijn en een tooltje van Mozilla gebruiken om een goede output te krijgen:
<html>
<head>

<style type="text/css">
a
{
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
color: #333333;
text-decoration: none
}
body, td
{
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
color: #000000;
}

input.input_color {
color: #000000;
background-color: #CCCCCC;
}

</style>
<title>
©BernoStyle.nl
</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<style type="text/css">
body {
background-image: url(images/bg.gif);
}
div.c1 {text-align: center}
</style>
</head>

<body>
<table width="231" border="1" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" bordercolor="black">
<tr>
<td>
<table id="Table_01" width="750" height="915" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td colspan="11">
<img src="images/index_01.jpg" width="750" height="40" alt="">
</td>

</tr>
<tr>
<td colspan="11">
<img src="images/index_02.jpg" width="750" height="177">
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="11">
<img src="images/index_03.jpg" width="750" height="47" alt="">

</td>
</tr>
<tr>
<td width="106" height="105" background="images/index_04.jpg" valign="top">
<div class="c1">
<table width="59" border="0" cellspacing="2" cellpadding="0">
<tr>
<td>
<a href="http://imusion.net"><img src="http://imusion.net/affbanner2p0.gif" width="88" height="31" border="0"></a>

</td>
</tr>
<tr>
<td>
<a href="http://bernostyle.nl"><img src="banners/88x31_001.gif" width="88" height="31" border="0"></a>
</td>
</tr>
</table>
</div>

</td>
<td rowspan="2">
<img src="images/index_05.jpg" width="8" height="144" alt="">
</td>
<td width="144" height="105" colspan="3" background="images/index_04.jpg" valign="top">
<p>
<br>
</p>
</td>

<td rowspan="2">
<img src="images/index_07.jpg" width="9" height="144" alt="">
</td>
<td width="135" height="105" background="images/index_04.jpg" valign="top">
Totaal aantal leden:<br>
<strong>11</strong><br>
Nieuwste member :<br>

<a href="?page=profile&amp;mid=12&amp;PHPSESSID=6089c689c183d9be20bc7c3f4b05c8b9">_-_YvOn-PoWeR_-_</a>
</td>
<td rowspan="2">
<img src="images/index_09.jpg" width="8" height="144" alt="">
</td>
<td width="186" height="105" background="images/index_04.jpg" valign="top">
[18-03-05]:<br>
vandaag heb ik heel hard aan BernoStyle.nl gewerkt, er zit van alles bij! meld je nu snel aan op deze site en daarna voor de nieuwsbrief en lees al het verste nieuws van BernoStyle!!!
</td>

<td rowspan="2">
<img src="images/index_11.jpg" width="8" height="144" alt="">
</td>
<td width="146" height="105" background="images/index_04.jpg" valign="top">
<form name="form1" method="post" action="?page=login_activate" id="form1">
<input type="hidden" name="PHPSESSID" value="6089c689c183d9be20bc7c3f4b05c8b9">
<table width="122" border="0" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr>
<td width="64">

User:
</td>
<td width="50">
<input name="username" type="text" id="username" size="8" class="input_color">
</td>
</tr>
<tr>
<td>
Pass:
</td>

<td>
<input name="password" type="password" id="password" size="8" class="input_color">
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<input name="Submit" type="image" value="Submit" src="images/buttons/login_01.gif?PHPSESSID=6089c689c183d9be20bc7c3f4b05c8b9" width="50" height="16">
</td>
<td>

&nbsp;
</td>
</tr>
</table>
</form>
</td>
</tr>
<tr>
<td>

<img src="images/index_13.jpg" width="106" height="39" alt="">
</td>
<td colspan="3">
<img src="images/index_14.jpg" width="144" height="39" alt="">
</td>
<td>
<img src="images/index_15.jpg" width="135" height="39" alt="">
</td>
<td>

<img src="images/index_16.jpg" width="186" height="39" alt="">
</td>
<td>
<img src="images/index_17.jpg" width="146" height="39" alt="">
</td>
</tr>
<tr>
<td height="468" colspan="3" width="171" background="images/index_18.jpg" valign="top">
<hr>

<strong><em>Home:<br></em></strong> <a href="?page=home&amp;PHPSESSID=6089c689c183d9be20bc7c3f4b05c8b9">Home</a><br>
<a href="?page=contact&amp;PHPSESSID=6089c689c183d9be20bc7c3f4b05c8b9">Contact</a><br>
<a href="?page=links&amp;PHPSESSID=6089c689c183d9be20bc7c3f4b05c8b9">Links</a><br>
<a href="?page=nieuwsbrief&amp;PHPSESSID=6089c689c183d9be20bc7c3f4b05c8b9">Nieuwsbrief</a>
<hr>
<strong><em>Login:<br></em></strong> <a href="?page=login&amp;PHPSESSID=6089c689c183d9be20bc7c3f4b05c8b9">Login</a><br>

<a href="?page=register&amp;PHPSESSID=6089c689c183d9be20bc7c3f4b05c8b9">Register</a><br>
<a href="?page=members&amp;PHPSESSID=6089c689c183d9be20bc7c3f4b05c8b9">Members</a>
<hr>
<strong><em>Forum:<br></em></strong> Boards<br>
Help
<hr>
<em><strong>Php/html/sql:<br></strong></em> Php scripts<br>

Html scripts<br>
Search<br>
View all<strong><em><br></em></strong>
<hr>
</td>
<td width="9" height="468" background="images/index_19.jpg">
&nbsp;

</td>
<td height="468" width="570" colspan="7" background="images/index_20.jpg" valign="top"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="11">
<img src="images/index_21.jpg" width="750" height="38" alt="">
</td>
</tr>
<tr>

<td>
<img src="images/spacer.gif" width="106" height="1" alt="">
</td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="8" height="1" alt="">
</td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="57" height="1" alt="">
</td>

<td>
<img src="images/spacer.gif" width="9" height="1" alt="">
</td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="78" height="1" alt="">
</td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="9" height="1" alt="">
</td>

<td>
<img src="images/spacer.gif" width="135" height="1" alt="">
</td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="8" height="1" alt="">
</td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="186" height="1" alt="">
</td>

<td>
<img src="images/spacer.gif" width="8" height="1" alt="">
</td>
<td>
<img src="images/spacer.gif" width="146" height="1" alt="">
</td>
</tr>
</table>
</td>

</tr>
</table>
</body>
</html>


Bovenstaande is automatische gemaakt via een plugin. Kan dus fouten bevatten...
Gewijzigd op 18/03/2005 22:16:00 door
 
Alfred -

Alfred -

18/03/2005 22:20:00
Quote Anchor link
Quote:
</body>
</html>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="11"> <img src="images/index_21.jpg" width="750" height="38" alt=""></td>
</tr>


WTF? Ik denk dat je het include(); werken nog niet doorhebt....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.