mail via PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Henk  Stabler

Henk Stabler

07/06/2010 19:37:45
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een vraag namelijk, ik heb een website gemaakt met X5 nu heb ik het meeste met HTML gemaakt en nu komt het probleem als ik een contact formulier wil laten versturen van de site hij mijn outlook opent. Uitgezocht en met HTML kan het niet anders. Nu heb ik op verschillende forums gelezen dit met PHP te doen, een paar scripts gedownd maar ik krijg hetr niet voor elkaar wat ik in zo`n script moet veranderen. Er blijven altijd tekens zichtbaar als ik het upload en test.

Heeft iemand een idee hoe dit kan?

Gr
Henk
Newbee in PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 09:01:36
 
Bram Boos

Bram Boos

07/06/2010 19:42:56
Quote Anchor link
Dus wij moeten maar wat voor jouw maken?

Ik zeg: mail
En anders:
Post de code waarmee jij problemen hebt en laat zien wat je probleem is.
 
Henk  Stabler

Henk Stabler

07/06/2010 20:10:32
Quote Anchor link
Ik vraag niks om te maken,
Maar hierbij de code:

<html>
<head>
<title>Fishingteam-groningen.nl - mailformScript</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?

$joumail
= "[email protected]";

mail("[email protected]", "$onderwerp", "
Beste [email protected],

Je hebt een bericht ontvangen van $naam, $email.

Dit was zijn bericht:
$bericht

Mzzl,
$joumail"
, "From: $naam<$email>\nReturn-path: $email");

echo "We hebben je bericht ontvangen<br>";
echo "Over een paar dagen krijg je bericht terug!<br>";


?>
 
Bram Boos

Bram Boos

07/06/2010 21:21:14
Quote Anchor link
Ik zie in het script zelf niks fouts behalve de short tags. Gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ipv [code]<?
 

07/06/2010 21:45:38
Quote Anchor link
swiftmailer is handiger, makkelijker en beter.
 
Moe BE

Moe BE

07/06/2010 22:15:07
Quote Anchor link
Karl Karl op 07/06/2010 21:45:38:
swiftmailer is handiger, makkelijker en beter.


+ het legt zichzelf uit!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.