Oudere browsers deep link

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »
Chris van Kesteren

Chris van Kesteren

05/08/2015 11:11:53
Quote Anchor link
Goedemorgen,

Ik probeer via #locatie="link" ergens naar te verwijzen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(preg_match('/(?i)msie [1-9]/',$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']))
    {

        if ($target != false) $result .= '<a href="' . $target . '#locatie=' . $output['link'] . '">';
    }

    else
    {
        if ($target != false) $result .= '<a href="' . $target . '?locatie=' . $output['link'] . '">';
    }

?>


De wat nieuwere browsers hebben geen probleem met ?locatie="link" maar de wat ouderen willen een hashtag.
Handmatig naar www.mijnwebsite.nl/#locatie=";link" werkt gewoon, maar via het script lijkt #locatie="link" niet mee te gaan.

Iemand een idee?
Gewijzigd op 05/08/2015 11:13:32 door Chris van Kesteren
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 05:20:33
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/08/2015 11:30:22
Quote Anchor link
Dit zijn twee compleet verschillende dingen en dienen een verschillend doel. Het ene is een querystring parameter en het andere is een bookmark.

Gebruik je # ook als bookmark, of in combinatie met JavaScipt navigatie?

Hoe ziet je "link" er uit? Is deze op de goede manier geformatteerd (ge-url-escaped)?
 
Chris van Kesteren

Chris van Kesteren

05/08/2015 11:44:23
Quote Anchor link
De link werd: www.mijnwebsite.nl/map/#locatie=keuken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
//Door dit:
<a href="' . $target . '#locatie=' . $output['link'] . '">
// te vervangen voor:
<a href="www.mijnwebsite.nl/#locatie=' . $output['link'] . '">
?>


Blijkt het wel te werken..
Waarom moet IE altijd zo lastig doen :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/08/2015 12:08:33
Quote Anchor link
Zo werkt een bookmark niet.

Een bookmark bevat enkel een waarde, niet een naam en een waarde.
goed: index.htm#paragraaf5
fout: index.htm#paragraaf=5

Als je de laatste variant wilt gebruiken doe je:
index.html?paragraaf=5

Maar dan moet daar dus (serverside) code achter zitten die daar iets mee doet (de querystring variabele "paragraaf" weer uitleest).
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/08/2015 12:25:37
Quote Anchor link
Quote:
De wat nieuwere browsers hebben geen probleem met ?locatie="link" maar de wat ouderen willen een hashtag.


Als je het via PHP doet hebben ouderen browsers ook geen moeite met ?locatie="link", die hashtag is nergens voor nodig.
 
Randy vsf

Randy vsf

05/08/2015 12:41:14
Quote Anchor link
PHP Maarten op 05/08/2015 12:25:37:
Quote:
De wat nieuwere browsers hebben geen probleem met ?locatie="link" maar de wat ouderen willen een hashtag.


Als je het via PHP doet hebben ouderen browsers ook geen moeite met ?locatie="link", die hashtag is nergens voor nodig


die hashtag is voor anchors, en hebben niks met php te maken. en wordt ook niet gebruikt op de serverside als ik het goed heb.
<a href="#about">About</a>

<a name="about">

Als je op de eerste link klikt, gaat de pagina automatisch naar de 2e.
Gewijzigd op 05/08/2015 12:43:33 door Randy vsf
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/08/2015 12:47:10
Quote Anchor link
@Randy tegenwoordig wordt volgens mij gepredikt om dit via id's te doen, maar ik kan mij vergissen:

<a href="#c2">Hoofdstuk 2</a>

<h2 id="c2">Hoofdstuk 2</h2>
 
Randy vsf

Randy vsf

05/08/2015 12:50:01
Quote Anchor link
@Thomas,

Zou kunnen, lang geleden dat ik het gebruikt heb tot gister.
En daar heb ik gewoon name gebruikt.

Thnx voor de input, zal er nog eens naar kijken!

Edit:
Je hebt gelijk, hij kijkt eerst naar id's en als die niet gevonden wordt kijkt hij naar de name
Gewijzigd op 05/08/2015 12:51:01 door Randy vsf
 
Chris van Kesteren

Chris van Kesteren

05/08/2015 12:50:05
Quote Anchor link
Oh bedankt,
Het heeft dus niks met de # te maken maar had met de subpage te maken!
Gewijzigd op 05/08/2015 13:50:04 door Chris van Kesteren
 
- SanThe -

- SanThe -

05/08/2015 13:30:09
Quote Anchor link
Chris van Kesteren op 05/08/2015 11:11:53:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(.....)
    {

        if ($target != false) ...
    }

    else
    {
        if ($target != false) ...
    }

?>


Wat is het verschil tussen de if() en else?
 
Chris van Kesteren

Chris van Kesteren

06/08/2015 10:24:57
Quote Anchor link
De if else is nu niet meer nodig.
Ik probeer nu te kijken in javascript of de url een bepaalde parameter bevat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
var ms = self.deeplinking.getUrlParam('ms');

if (ms) {
    $('.mapplic-search-input').val(ms);
    self.sidebar.search(ms);
}


Werkt weer zonder problemen in chrome maar internet explorer geeft deze foutmelding

SCRIPT438: De eigenschap of methode getUrlParam wordt niet ondersteund door dit object
map.js?ver=1.0, regel 836 teken 4

Hoop dat javascript vragen ook welkom zijn :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/08/2015 10:50:09
Quote Anchor link
Kun je niet beter gaan voor een native HTML-oplossing? Dan heb je al die (browserspecifieke) JavaScript hulpstukken niet nodig...
 
Chris van Kesteren

Chris van Kesteren

06/08/2015 12:01:36
Quote Anchor link
Dat is misschien wel het overwegen waard maar aangezien het meeste al geschreven is dacht ik.. misschien heb ik wel wat over het hoofd gezien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.