preg_match

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Vincent Huisman

Vincent Huisman

22/02/2011 19:19:54
Quote Anchor link
hallo,

is het volgende voldoende om een emailadres goed te keuren en klopt hij dan?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if(!preg_match("/[a-z.-_]{3,30}[@][a-z-]{2,60}[.][a-z]{2,4}/", $_POST['email']))
    {

        echo 'Het emailadres is fout';
    }

?>
Gewijzigd op 22/02/2011 19:25:38 door Vincent Huisman
 
PHP hulp

PHP hulp

16/09/2024 21:42:06
 
Michael -

Michael -

22/02/2011 19:36:33
Quote Anchor link
Tot 60 tekens naar de @ lijkt me erg lang. Mag toch niet hopen dat ik zo'n lange domeinnaam hoef te typen, want dan laat maar
Lijkt me verder prima. Aan jou de keus of je dit zo wil goedkeuren.

Voor iedereen is het verschillend welke die gebruikt. Ik gebruik zelf deze.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(!preg_match('#\A[-_a-z0-9\'+*$^&%=~!?{}]++(?:\.[-_a-z0-9\'+*$^&%=~!?{}]+)*+@(?:(?![-.])[-a-z0-9.]+(?<![-.])\.[a-z]{2,6}|\d{1,3}(?:\.\d{1,3}){3})(?::\d++)?\z#i', $_POST['emailadres']))
    echo 'E-mailadres onjuist';
?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

22/02/2011 19:39:33
Quote Anchor link
ik had op internet gelezen dat een domein van een emailadres 255 tekens mocht zijn

Quote:
local part must not exceed 64 characters and
the domain part cannot be longer than 255 characters.

bron
 

22/02/2011 19:39:51
Quote Anchor link
Gewoon kijken of er een @ is, of er nog een punt daarna komt en dan nog minstens twee tekens komen.
E-mailadressen valideren is ontzettend lastig (eigenlijk niet mogelijk) met een regex.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

22/02/2011 19:40:53
Quote Anchor link
karl, heb ik dat nu niet dan?

zie ik trouwens nog iets over het hoofd?

Toevoeging op 22/02/2011 19:44:42:

als ik dit doe:
[email protected]

dan rekent hij het nog steeds goed, hoe kan ik dat voorkomen?
 

22/02/2011 19:46:19
Quote Anchor link
Nee, jij kijkt naar specifieke tekens. Jij staat bijvoorbeeld geen # toe in de localpart, wat wel mag.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

22/02/2011 19:52:18
Quote Anchor link
oke, ik heb er een paar tekens bij gedaan maar ik zie dat hij de lengte niet goed controleerd. Hij geeft het wel fout aan wanneer je te weinig tekens gebruikt maar niet wanneer je te veel gebruikt.
 
Michael -

Michael -

22/02/2011 20:01:48
Quote Anchor link
Vincent, valt me nu eigenlijk pas op dat je alleen a-z toestaat en niet 0-9.
Dus [email protected] is fout.
Je kunt natuurlijk altijd de preg_match gebruiken die ik in m'n vorige bericht al liet zien.
Gewijzigd op 22/02/2011 20:02:43 door Michael -
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

22/02/2011 20:02:56
Quote Anchor link
ik heb het even aangepast.

Dit is wat ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
/[a-z0-9.-_#&+]{3,4}[@][a-z0-9-]{2,60}[.][a-z]{2,4}/
 

22/02/2011 20:03:36
Quote Anchor link
Of gewoon string functions gebruiken die alleen testen wat ik zei.
 
Jasper -

Jasper -

23/02/2011 09:10:47
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(preg_match('/^[^@]+@[a-zA-Z0-9._-]+\.[a-zA-Z]+$/', $email) == true) {
echo "Email is valid";
}
else{
echo "Email is invalid";
}

?>
Gewijzigd op 23/02/2011 09:11:07 door Jasper -
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/02/2011 09:23:02
Quote Anchor link
ik heb inmiddels het validatie script van santhe gebruik en de eregi er uit gehaald
 
Jasper -

Jasper -

23/02/2011 12:43:13
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 23/02/2011 09:23:02:
ik heb inmiddels het validatie script van santhe gebruik en de eregi er uit gehaald


Persoonlijk zou ik toch de preg_match gebruiken aangezien eregi in een nieuwe versie van php verwijderd word als ik het goed begrepen heb.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/02/2011 12:46:07
Quote Anchor link
daarom heb ik die er ook uit gehaald.........
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.