sidebar meerekken met content div

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roy marijnissen

roy marijnissen

12/04/2013 16:19:56
Quote Anchor link
Ik zit met het volgende, ik heb een container div (content_container) met daarin content_left en content_right. Beide hebben ze een plaatje als achtergrond. Nu wil ik dat als content_left gevult is content_right ook gewoon meerekt. Wat er nu gebeurt is dat content_right niet langer wordt en ik dus een stukje achtergrond mis rechts. Hoe kan ik ervoor zorgen dat beide div's de zelfde hoogte krijgen ?

Quote:
#content_container {
width:1024px;
overflow:hidden;
height:auto;
}
#content_left {
background-image:url(img/content_left.png);
width:619px;
float:left;
padding-left:100px;
}
#content_right {
background-image:url(img/content_right.png);
width:305px;
float:left;
}


Quote:
<div id="content_container">
<div id="content_left"></div>
<div id="content_right"></div>
</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 05:17:14
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

12/04/2013 16:22:08
Quote Anchor link
Google even voor Fauxcolumns :)
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

12/04/2013 16:51:36
Quote Anchor link
Die ken ik wel ja, hoopte eigenlijk dat het mogelijk was met twee losse div's naast elkaar met allebij een eigen achtergrond. Maargoed heb het nu zo opgelost, bedankt !
Gewijzigd op 12/04/2013 17:26:54 door roy marijnissen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.