Toont een gebonden veld op de site, maar niet vereist (HTML, django, Python)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gabriel Rood

Gabriel Rood

12/09/2024 12:02:07
Quote Anchor link
https://drive.google.com/file/d/1Gt8oqnrRFgV1kXxn6YN4iHt16V_ym9_Y/view?usp=sharing
Hallo. Krijgt het volgende wanneer de pagina wordt weergegeven.

code formulierweergave
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<form method="post" action="." enctype="multipart/form-data" class="text-gray-300 placeholder:text-black">
        {%csrf_token%}
        <div class="space-y-4">
            {{form.as_p}}
            {{formset.management_form}}
            {% for form in formset %}
            {% if form.instance.image %}
                <p>{{ form.instance.image.name }}</p>
            {% endif %}
                {{ form.non_field_errors }}
                {{ form.hidden_fields }}
                {% for field in form.visible_fields %}
                    {% if field.name != 'image' %}
                        {{ field.errors }}
                        {{ field.label_tag }} {{ field.field.widget }}
                    {% endif %}
                {% endfor %}
            {% endfor %}
            <label for="id_images">Images:</label>
            <input type="file" id="id_images" name="images" multiple>
        </div>
        {% if form.errors or form.non_field_errors or formset.non_form_errors %}
        <div class="mb-3 p-6 bg-red-100 rounded-xl">
            {% for field in form %}
            {{ field.errors }}
            {% endfor %}
            {% for form in formset %}
            {{ form.errors }}
                {% for field in form %}
                    {{ field.errors }}
                {% endfor %}
            {% endfor %}
            {{form.non_field_errors}}
            {{formset.non_form_errors}}
        </div>
        {%endif%}
        <button class="mt-2 py-2 px-8 text-lg rounded-full font-bold" style="color: #2C4341; background-color: #B3F963; font-family: anonymous pro;">Submit</button>
    </form>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/09/2024 05:12:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/09/2024 12:23:30
Quote Anchor link
Kan je jouw afbeelding delen op imgbb.com, ofzo?

Verder is dit een template. Als je dit letterlijk ziet moet je kijken of de template-parser wel correct wordt aangeroepen. Maar wat meer uitleg kan geen kwaad.
Gewijzigd op 12/09/2024 12:24:55 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.