while in while

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thijs

Thijs

14/11/2007 23:31:00
Quote Anchor link
ik heb in het volgende stukje code een while om gegevens op te halen...
nu heb ik 'in' de while weer een sql met een while geplaatst...

alleen als ik deze erin stop gaat hij maar één keer door mijn eerste while terwijl hij het vaker doet als ik dit stukje weghaal???

kan het niet wat ik wil... of doe ik het fout
..of onduidelijk???

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
$sql = "SELECT * FROM $fotos WHERE album='$album' ORDER BY id DESC";
                $res = mysql_query($sql);
                echo "<div class=\"rij\">\n";
                while ($row = mysql_fetch_array($res)){
                                
                            
                            
                            
$sql = "SELECT AVG(rating) FROM tma_ratings WHERE foto_id='3'";
$res = mysql_query($sql);
while ($row1 = mysql_fetch_array($res)){  echo round($row1['AVG(rating)']);  }    
    
}                    

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 07:46:24
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

14/11/2007 23:56:00
Quote Anchor link
dat is heel simpel te verklaren.

verander de variabelen $sql en $res van je tweede query maar eens in andere, je overschrijft je variabelen namelijk.
 
Thijs

Thijs

15/11/2007 00:06:00
Quote Anchor link
ohja... crap

stom maar bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.