Zeik-community

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 ... 14 15 16 volgende »

Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/01/2009 15:18:00
Quote Anchor link
Je kunt proberen zo veel mogelijk errors in een error te stoppen. Dan eerst kijken naar bijv 'Parse error', dan weet je al welke je kunt uitsluiten, dan 'Fatal error', etc. Dan kun je nog kijken naar wat er precies word gezegd in de error en daar een duidelijke beschrijven/oplossing(en) bij geven. Eventueel, als je het uitgebreid wilt doen, kun je zeggen tegen de user plak hier onder het VOLLEDIGE bestand (dus niets er uit gestript)(alles blijft natuurlijk privé en wordt niet opgeslagen), dan ga je kijken of je fouten er uit kunt halen met een regex en eventueel op de vorige regel(s). Eigenlijk zou het niet zo moeilijk zijn, even 3 mensen die hier een dagje mee bezig zijn. Dit hoeft Bas natuurlijk niet te doen want het is eigenlijk PHPHulp-onafhankelijk.
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 09:31:02
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/01/2009 15:19:00
Quote Anchor link
Crispijn schreef op 04.01.2009 15:16:
Ja, het is een idee voor die wizard... Ik vind je zo negatief Yorick... Heb je last van een winterdipje? :D


Of hij had aandelen Fortis..

Damn nu bump ik.. Sorry modjes..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Douwe

Douwe

04/01/2009 15:21:00
Quote Anchor link
Tommy om 15:18;
Een script dat de ingegeven error analiseert en uitlegt is een goed idee, een automatische fixer vind ik echter niet zo handig, dan leren de foutenmakertjes er niks van...
 
Yorick17

yorick17

04/01/2009 15:23:00
Quote Anchor link
Crispijn schreef op 04.01.2009 15:16:
Ja, het is een idee voor die wizard... Ik vind je zo negatief Yorick... Heb je last van een winterdipje? :D


Nou ik heb meer last van een 'scheld elkaar maar uit ' forum. Ik ben normaal altijd vrij positief maar dit komt door sommige mensen hier op het forum, ik zal geen namen noemen dat hebben anderen namelijk hierboven al gedaan!

En ik had geen aandelen bij Fortis, daar ben ik nog te jong voor, maar zulke opmerkingen is wel de sfeer die we zoeken!
 
- wes  -

- wes -

04/01/2009 15:23:00
Quote Anchor link
Cool dit topic, en dat is zelfs met dat ik al bijna een jaar niet meer actief post... kan je nagaan :-)
 
Crispijn -

Crispijn -

04/01/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Hmmm, grapjes moeten kunnen en wanneer je in die sfeer blijft hangen wordt 't ook niet heel veel gezelliger. Vergeten, Zand er overheen (niet over je toetsenbord, dat typt zo lastig) en lekker phphulpen maar.
 
Yorick17

yorick17

04/01/2009 15:27:00
Quote Anchor link
@Crispijn
Ja zo denken jij en ik erover maar leg dat de rest maar uit!

Maar ik zit inderdaad een beetje in een winterdipje, wie niet op dit moment?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/01/2009 15:30:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 04.01.2009 15:23:
n ik had geen aandelen bij Fortis, daar ben ik nog te jong voor, maar zulke opmerkingen is wel de sfeer die we zoeken!


Daarom maakte ik 'em ook ;)

En wes als je nou is terug komt want je ziet dat we niet zonder je kunnen.
I'm a wes fan!

Edit @ hierboven: ik zit in de crediet crisis hoor!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Midas

Midas

04/01/2009 16:08:00
Quote Anchor link
Waar blijft dat topic, Jonathan? :-P
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/01/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Hij bedenkt een vraag
 
Yorick17

yorick17

04/01/2009 16:16:00
Quote Anchor link
Ja om ons weer een beetje wakker te schudden! :)
 
- wes  -

- wes -

04/01/2009 16:16:00
Quote Anchor link
misschien binnenkort ;)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/01/2009 16:19:00
Quote Anchor link
Of aan het lachen te maken met z'n wortels..
 
Yorick17

yorick17

04/01/2009 16:35:00
Quote Anchor link
wtf wortels?
 
Crispijn -

Crispijn -

04/01/2009 16:48:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je iets anders bedoeld dan de $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] ;-) ?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

04/01/2009 17:00:00
Quote Anchor link
En daar gaan we weer....
 
Crispijn -

Crispijn -

04/01/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Sorry, my bad... Terug naar de stelling: phphulp is een zeikcommunity:
 
- -

- -

04/01/2009 17:11:00
Quote Anchor link
Sorry, ik vergat om PHPhulp te checken, maar het topic is er!

Zo'n automatische fouten-opspoorder zou inderdaad wel erg vet zijn, zijn er mensen die dat (samen (met mij?)) willen maken?
 
Winston Smith

Winston Smith

04/01/2009 17:40:00
Quote Anchor link
wes schreef op 04.01.2009 15:23:
Cool dit topic, en dat is zelfs met dat ik al bijna een jaar niet meer actief post... kan je nagaan :-)
Misschien is dat ook wel (een deel van) het probleem. Vroeger kon je gewoon Wes van alles de schuld geven. Alle andere postende mensen waren bijzaak. Tegenwoordig moet je je aandacht verspreiden over tientallen mensen en kan je Wes daarvoor niet meer opknopen, dat wordt gewoon teveel.

We kunnen ook iets maken waardoor je gewoon niet meer kunt posten of reageren op PHPhulp, of dat alle reacties vooraf gekeurd worden door moderators? >:)
 
Midas

Midas

04/01/2009 17:41:00
Quote Anchor link
Kasper schreef op 04.01.2009 17:40:
wes schreef op 04.01.2009 15:23:
Cool dit topic, en dat is zelfs met dat ik al bijna een jaar niet meer actief post... kan je nagaan :-)
Misschien is dat ook wel (een deel van) het probleem. Vroeger kon je gewoon Wes van alles de schuld geven. Alle andere postende mensen waren bijzaak. Tegenwoordig moet je je aandacht verspreiden over tientallen mensen en kan je Wes daarvoor niet meer opknopen, dat wordt gewoon teveel.

We kunnen ook iets maken waardoor je gewoon niet meer kunt posten of reageren op PHPhulp, of dat alle reacties vooraf gekeurd worden door moderators? >:)
Owja, leuk, lopende band werk. ;-)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 ... 14 15 16 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.