2 mailtjes sturen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Eeyk Vd noot

Eeyk Vd noot

22/02/2015 16:12:55
Quote Anchor link
ik heb het script nou al 10x bekeken misschien lees ik er overheen maar ziet iemand de fout hier?
hij stuur maar 1 mailtje en niet het tweede mailtje.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
$headers
= 'From: [email protected]' . "\r\n" .
                'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
                'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
$bericht1 = "
Uw E-mail adres op http://www..nl/ is gewijzigd!
Heeft u niet zelf uw e-mail adres gewijzigd neem dan contact op met de helpdesk!

Heeft u wel zelf uw e-mail gewijzigd Druk dan op de activatie link!

E-mail adres activeren : http://www..nl/?activatie/"
.$r_code."

Heeft u niet zelf uw e-mail veranderd?
Druk dan op de volgende link.

Oude e-mail adres behouden : http://www..nl/?herstellen/"
.$r_code."        

mvg Team .nl
"
;
$bericht2 = "
Uw E-mail adres op http://www..nl/ is gewijzigd!
U kunt uw e-mail adres bevestigen op uw nieuwe e-mail account.
daar kunt u op de activatie link drukken. Heeft u niet uw e-mail gewijzigd druk dan op deze link :

Oude e-mail adres behouden : http://www..nl/?herstellen/"
.$r_code."

Let op : Als de link niet meer werkt is u account al geactiveerd op uw nieuwe adres.
u kunt dan met uw oude e-mail adres de helpdesk aanschrijven.

Let op : Gebruik uw oude/huidige e-mail adres om contact op te nemen met de helpdesk!
Als u niet uw oude/huidige e-mail adres gebruikt kunnen wij u niet verder helpen.

mvg Team .nl
"
;    
        
  mail($_POST['emailnu'],"E-mail adres gewijzigd",$bericht1,$headers);
                sleep(1);
  mail($$_POST['emailnieuw'],"E-mail adres gewijzigd",$bericht2,$headers);
}
    
$status_text = "Uw E-mail adres is gewijzigd!<br />Een momentje geduld A.U.B! ".$countdown_nextpage;
}}}
else{
?>
Gewijzigd op 23/02/2015 10:12:21 door Eeyk Vd noot
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 03:49:27
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/02/2015 16:14:26
Quote Anchor link
Eeyk Vd noot op 22/02/2015 16:12:55:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  mail($$_POST['emailnieuw'],"E-mail adres gewijzigd",$bericht2,$headers);
?>

Is die $$ bewust?
 
Eeyk Vd noot

Eeyk Vd noot

22/02/2015 16:20:12
Quote Anchor link
Wauw dat ik dat niet heb gezien, bedankt!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.