Afbeelding laden terwel html word opgevraagd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco Bos

Marco Bos

04/08/2012 15:04:53
Quote Anchor link
Ik probeer nu al de hele tijd uit te zoeken hoe ik de html laad van de pagina en vervolgens in een div zet, en terwel de html laad dat er een loading afbeelding aanwezig is. ik heb letterlijk overal gezocht en alles geprobeerd maar ik kom er echt niet uit...

ik was al zover ook heb ik er wat aan gerommeld waardoor alleen nog maar de loading afbeelding werkt..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
function CreateLoader(){
    var img = document.createElement("img");
    img.id = "ajaxloader";
    img.src = "http://85.17.135.233/ajax_loader.gif";
    img.alt = "";

    document.getElementById("content").appendChild(img);

    img.show = function(){ img.style.display = "block"; }
    img.hide = function(){ img.style.display = "none"; }

    img.hide();        

    return img;        
}

var eLoader = CreateLoader();

var http = new XMLHttpRequest();

http.onreadystatechange = function() {
    if(http.readyState == 4) {
        eLoader.hide();
        document.getElementById('content').innerHTML = http.responseText;
    }
}

function BeginLoading(){
    eLoader.show();
    http.open("http://85.17.135.233/test.php");
}

BeginLoading();


Alvast bedankt voor de hulp!
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 07:58:28
 
Eddy E

Eddy E

04/08/2012 16:53:58
Quote Anchor link
Hoe lang duurt het downloaden van de HTML?
En van de afbeelding?

Waarschijnlijk is de HTML sneller dan de afbeelding.
Zo'n preloader zou niet nodig moeten zijn.

Trouwens: dit Javascript staat zeker in de HTML? :D
 
Marco Bos

Marco Bos

04/08/2012 16:58:06
Quote Anchor link
Ja dat klopt, dit staat gewoon bij de HTML in <script> tags.
Ja minimaal 4 seconden duurt het laden van de afbeelding het controleert namelijk de status van een server.
 
Eddy E

Eddy E

04/08/2012 17:03:25
Quote Anchor link
Dus je wilt gewoon een loading.gif tonen totdat je request klaar is?
Kijk eens naar state.
 
Marco Bos

Marco Bos

04/08/2012 17:05:20
Quote Anchor link
Dat is precies wat ik wil, hij moet dus de request (de offline/online image) laden in een div.
 
Marco Bos

Marco Bos

05/08/2012 20:56:45
Quote Anchor link
Kan echt niemand mij helpen?
 
Eddy E

Eddy E

06/08/2012 04:08:09
Quote Anchor link
STATE had je al. Krijg je er AJAX bij.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.