Afbeelding laten zien in een print.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

05/04/2015 01:26:45
Quote Anchor link
Hoe laat ik afbeeldingen zien in een print?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if (isset($_POST['submitford'])) {
    if($kansford != 5){
 $pro = $data->health/5;
$leven = rand(0,$pro);
$tijd = "10";
$time = $tijd*60;
mysql_query("UPDATE `users` SET `gevangenis`='$time',`baktijd`=NOW() WHERE `id`='$data->id'");
print "Het is niet gelukt om wiet te stelen. Je bent gepakt door de politie. En je kreeg een gevangenis straf van <b>$tijd</b> minuten.";
    }}

    ?>


Dit werkt niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if (isset($_POST['submitford'])) {
    if($kansford != 5){
 $pro = $data->health/5;
$leven = rand(0,$pro);
$tijd = "10";
$time = $tijd*60;
mysql_query("UPDATE `users` SET `gevangenis`='$time',`baktijd`=NOW() WHERE `id`='$data->id'");
print "<img src="images/crimes/gepakt.jpg"<br>Het is niet gelukt om wiet te stelen. Je bent gepakt door de politie. En je kreeg een gevangenis straf van <b>$tijd</b> minuten.";
    }}

?>




Edit:

dit werkt sorry is opgelost:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    if (isset($_POST['submitford'])) {
    if($kansford != 5){
 $pro = $data->health/5;
$leven = rand(0,$pro);
$tijd = "10";
$time = $tijd*60;
$image= "gepakt.png";
mysql_query("UPDATE `users` SET `gevangenis`='$time',`baktijd`=NOW() WHERE `id`='$data->id'");
print "<img src=\"$image\" width=\"142px\" height=\"110px\"\/>Het is niet gelukt om wiet te stelen. Je bent gepakt door de politie. En je kreeg een gevangenis straf van <b>$tijd</b> minuten.";
    }}

    ?>
Gewijzigd op 05/04/2015 09:18:07 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 03:55:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/04/2015 09:15:53
Quote Anchor link
Gebruik bij voorkeur altijd single quotes voor je echo, dat scheelt escaping met backslashes.

Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hier staat tekst, en hier een'. $variabele.'!';
?>


Ook variabelen horen buiten quotes. Zie het voorbeeld.
 
Eeyk Vd noot

Eeyk Vd noot

05/04/2015 15:15:15
Quote Anchor link
Gebruik mysqli_real_escape_string.
en gebruik geen mysql_query(); maar mysqli_

Effen serieus dit script is zo bagger als modder.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/04/2015 19:33:37
Quote Anchor link
Het is ook een Criminals-script, een script van inferieure kwaliteit uit 2004 wat voor vele kopzorgen heeft gezorgd op vele forums. Ik zou het liefst dit weggooien en 'from scratch' opnieuw beginnen.
 
Eddy E

Eddy E

05/04/2015 20:14:11
Quote Anchor link
Is het jouw script? Want dit is inderdaad 'ouderwets', om het licht uit te drukken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/04/2015 20:15:04
Quote Anchor link
Dit is niet door hem geschreven, heeft de TS in een eerder topic al verklaard.
 

06/04/2015 14:44:38
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties.

Inderdaad, het is niet mijn script. Ik probeer het hele script te perfectioneren om gewoon te leren.

Zie het als een hobby
Gewijzigd op 06/04/2015 14:45:00 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/04/2015 15:45:53
Quote Anchor link
Gezien de oudheid lijkt het mij een beter initiatief om het script weg te gooien, want als je het zou perfectioneren aan de voorwaarden van nu, dan komt het toch al neer op 'from scratch' beginnen vanaf regel 1.

Zo weet je ook zeker dat je geen veiligheidslekken laat zitten en houd je de code consistent.
Gewijzigd op 06/04/2015 15:46:28 door - Ariën -
 

06/04/2015 16:38:06
Quote Anchor link
Dat is ook wat ik aan het doen ben, eigenlijk elk bestand elke regel opnieuw schrijven, maar het is wel meer werk dan ik dacht met zo een oud script.
Wat raden jullie aan om echt iets van te leren?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 15:47:31
Quote Anchor link
Door hier te beginnen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hello world!';
?>


En dat uit te bouwen stapsgewijs.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.