array resultaat wordt maar 1 keer weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »
Michiel v

michiel v

15/11/2011 17:46:59
Quote Anchor link
Ik heb een functie gemaakt waarin ik met een array de gegevens uit de database ophaal. Deze gegevens wil ik bewerken met if en elsif etc...

De functie wil ik dan ophalen in een listingpagina.

Het probleem is dat alleen het eertse resultaat uit de database wordt weergegeven op deze listing pagina!

Wat doe ik verkeerd, haal ik de array verkeerd op?

Zie onderstaand mijn php script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
<?php
//*Program:  prijzen weergeven

function prijs(){

    //onderstaand maakt connectie met de database
    include ("../includes.php");
    $sql = "SELECT * FROM useraccount, product WHERE useraccount.PIDID = product.PIDID ";
    $query = mysql_query($sql,$db);
    $total_results = mysql_num_rows($query); //mysql_num_rows($result) = Geef het aantal rijen in een resultaat
    $query = "SELECT * FROM useraccount, product WHERE useraccount.PIDID = product.PIDID ";
    $result = mysql_query($query);
    
    //-----------------------------------------------

    //array uit de database halen

            
               while($row = mysql_fetch_array($result)){
            
            $array = array();
            $array[] = $row['productPRICE'];  
            $row['productPRICE'] = $totaalprijs;
            $totaalprijs = array($array ['0']);


    //------------------------------------------

    //if els en elsif controlles uitvoeren TOTAAL Prijs

        
  
            foreach ($totaalprijs as $totaal){
 
            if ($totaal > '0')
             {

                     return  "$totaal" ;
                

            }

                elseif ($totaalprijs < '0')
             {

                     return "nader overeen te komen";
             }

                elseif ($totaalprijs == 'prijsPerPartij')
             {

                     return "Per partij";
             }

                 else
             {
                     return "";
             }
            
    }
    }
    }

    //-----------------------------------------------

    // resultaten echoen op de pagina    

        echo prijs();
    //-----------------------------------------------
 
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 04:07:29
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

15/11/2011 17:58:48
Quote Anchor link
$totaalprijs = array($array ['0']);
Hier zet je elke keer een nieuwe waarde voor het array element
Gewijzigd op 15/11/2011 18:25:33 door Ger van Steenderen
 
Michiel v

michiel v

15/11/2011 18:34:59
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie! Moet ik deze regels dan weglaten? Hij geeft dan een invalid foreach melding.
 
Milo S

Milo S

15/11/2011 19:17:12
Quote Anchor link
Je voert 2 exact dezelfde query's uit. Waarom? Ook kijk je niet of de query wel gelukt is... Verder maak je naar mijn idee een aantal array / vars aan die helemaal niet nodig zijn.
Ik zou zelf eerst dat een aanpassen. Neem voorbeeld aan script hieronder, niet getest, maar lijkt mij logischer...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
function prijs()
{

    # Database connectie
    include('config.php');
    
    # Query
    $sql =
    "
    SELECT
        *
    FROM
        useraccount,
        product
    WHERE
        useraccount.PIDID = product.PIDID
    "
;
    
    # Query uitvoeren
    if( $res = mysql_query( $sql ) )
    {

        return 'An error occurred while executing the query.';
    }

    # Checken voor resultaten
    elseif( mysql_num_rows( $res ) == 0 )
    {

        return 'None of the requested data is found.';
    }

    else
    {
        # Resultaten doorlopen
        while( $rec = mysql_fetch_assoc( $res ) )
        {

            $totalPrice[] = $rec['productPRICE'];        
        }

        
        # Weergaven
        foreach( $price as $totalPrice )
        {

            if($totaal > 0)
            {

                return $totaal;    
            }

            elseif( $totaalprijs < 0 )
            {

                return 'Nader overeen te komen';
            }

            elseif ($totaalprijs == 'prijsPerPartij')
            {

                return 'Per partij';
            }
        }
    }
}

?>
Gewijzigd op 15/11/2011 19:48:31 door Milo S
 
Michiel v

michiel v

15/11/2011 19:32:46
Quote Anchor link
Beste Milo,

Super bedankt voor je overzichtelijke code.

Ikheb nog de volgende vragen?
1) ik krijg de melding "An error occurred while executing the query. ". Dit komt waarschijnlijk omdat ik nu geen database connectie meer maak.

2) Ik heb de code willen schrijven als een function. om deze zo weer op te roepen in een andere pagina (listing pagina)
 
Milo S

Milo S

15/11/2011 19:41:38
Quote Anchor link
Hallo Michiel,

Overzicht kun je zelf ook maken, gewoon goed inspringen haha.

1) Klopt, ik heb gewoon een standaard stukje code gepakt en jou query enzo er in geplakt. Databaseconnectie moet je even zelf veranderen (regel 5);

2) Oh sorry haha, check me update ;)
 
Michiel v

michiel v

15/11/2011 20:09:45
Quote Anchor link
Beste Milo,

Bedankt weer! Ik blijf fout melding ontvangen. Denk dat ik nu niet goed weet hoe ik de datebste moet koppelen. De volgende gegevens zjn in iedergeval nodig voor de connectie. Weet jij deze goed in je script te zetten? zie onderstaand:


$query = mysql_query($sql,$db);

$query = "SELECT * FROM useraccount, product WHERE useraccount.PIDID = product.PIDID ";
$result = mysql_query($query);


Toevoeging op 15/11/2011 21:54:50:

Hoi Milo,

Ik moet inmiddels verbinding hebben want krijg nu de volgende melding. Maar wat kan er nu nog mis gaan?

Melding:Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/voice/domains/voteforthevoice.com/public_html/s4yincludes/prijs8.php on line 31
None of the requested data is found.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
function prijs()
{

    # Database connectie
    include ("../includes.php");
    
  
    
    
    # Query
    
    $sql =
    "
    SELECT
        *
    FROM
        useraccount,
        product
    WHERE
        useraccount.PIDID = product.PIDID
    "
;
        
    $sql = mysql_query($sql,$db);
        
    # Query uitvoeren
    if( $res = mysql_query( $sql,$db ) )
    {

        return 'An error occurred while executing the query.';
    }

    # Checken voor resultaten
    elseif( mysql_num_rows( $res ) == 0 )
    {

        return 'None of the requested data is found.';
    }

    else
    {
        # Resultaten doorlopen
        while( $rec = mysql_fetch_assoc( $res ) )
        {

            $totalPrice[] = $rec['productPRICE'];        
        }

        
        # Weergaven
        foreach( $price as $totalPrice )
        {

            if($totaal > 0)
            {

                return  $totaal;    
            }

            elseif( $totaalprijs < 0 )
            {

                return 'Nader overeen te komen';
            }

            elseif ($totaalprijs == 'prijsPerPartij')
            {

                return 'Per partij';
            }
        }
    }
}


    //-----------------------------------------------

    // resultaten echoen op de pagina    

        echo prijs();
    //-----------------------------------------------
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.