Base url Path achterkomen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan Graneker

Jan Graneker

20/05/2015 12:54:15
Quote Anchor link
Beste Leden,

Ik ben opzoek naar het Base url path. Als ik via Filezilla de website open in de verschillende mapjes vind ik het path voor /public_html/ niet. Hoe kan ik hier achter komen?

Dit zie ik in Filezilla: /domains/domein.nl/public_html/ voor de map /domains/ moet nog wat zitten, maar hoe kom ik daar achter?
Gewijzigd op 20/05/2015 12:57:33 door Jan Graneker
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 02:10:40
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/05/2015 13:04:28
Quote Anchor link
echo $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'];
 
Jan Graneker

Jan Graneker

20/05/2015 13:08:16
Quote Anchor link
Top, tnx.
 
John D

John D

20/05/2015 14:32:57
Quote Anchor link
Wanneer je op shared hosting zit zal doorgaans echo $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']; de / opleveren en je html staat dan vaak in /public_html maar dat wil nog niet zeggen dat je de hoogste map van de server te pakken hebt. Op een linux server vind je de websites vaak in /var/www/domeinnaam.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

20/05/2015 15:50:19
Quote Anchor link
Scriptje in document root zetten die getcwd() afdrukt?

EDIT: of (zie user comments) realpath(__FILE__) of een van de 100 andere varianten.
Gewijzigd op 20/05/2015 15:52:01 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.