binnen 10 sec andere pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans

hans

04/11/2008 14:59:00
Quote Anchor link
beste phphulpers!

ik weet niet hoe je zo scriptje kan maken.
als je 10 seconden op dat pagina bent.
dat je automatisch naar een andere pagina gaat?

weet iemand hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 02:02:05
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

04/11/2008 15:01:00
Quote Anchor link
google => header => php.net/header
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Hans

hans

04/11/2008 15:07:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 04.11.2008 15:01:
google => header => php.net/header


ik heb het gedaan volgens mij heb ik wat fout gedaan.

Beste admir12 u bent succesvol ingelogd! u word doorverwezen naar een ander pagina!
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pompit/public_html/upload/geheim.php:39) in /home/pompit/public_html/upload/geheim.php on line 40
 
- SanThe -

- SanThe -

04/11/2008 15:08:00
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

04/11/2008 15:09:00
Quote Anchor link
<html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
/* This will give an error. Note the output
 * above, which is before the header() call */

header('Location: http://www.example.com/');
?>


headers moet en altijd als eerst verstuurd worden!
en op regel 40 word er al html naar buiten gedaan

Edit:

TnQ sanThe =)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Hans

hans

04/11/2008 15:13:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 04.11.2008 15:09:
<html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
/* This will give an error. Note the output
 * above, which is before the header() call */

header('Location: http://www.example.com/');
?>


headers moet en altijd als eerst verstuurd worden!
en op regel 40 word er al html naar buiten gedaan

Edit:

TnQ sanThe =)

't lukt mij echt niet, na ja ik doe gwn wel van KLIK HIER link.
toch bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 

04/11/2008 15:16:00
Quote Anchor link
hans schreef op 04.11.2008 15:13:
't lukt mij echt niet, na ja ik doe gwn wel van KLIK HIER link.
toch bedankt!

Omdat je output boven de header hebt staan. Headers moeten eerst verstuurd worden, omdat daar info instaat die belangrijk is (zoals characterset bijvoorbeeld).
Als je die header helemaal bovenaan zet (dus direct onder
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php) dan zou het wel moeten gaan.
 
Rens nvt

Rens nvt

04/11/2008 15:18:00
Quote Anchor link
combineer anders je tekst link met de volgende code in de HTML header:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="10;http://domein/index.php?id=nogwat" />


Het kan zijn dat meta refresh in de browser uitgezet is, maar door de tekstlink kun je dit afvangen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Paul K

Paul K

04/11/2008 16:47:00
Quote Anchor link
Als je met die headers already sent problemen komt, doe bijvoorbeeld je hele content van je website initialiseren in een var en dan eerst het hele script en dan gewoon de var echoën.
Op die manier heb je gewoon eerst al je code en dingen dus kan je altijd nog ergens naar toe gaan of wat dan ook.
De html oplossing zoal hierboven is niet echt veilig en zeker want het is gemakkenlijk uit te zetten :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.