$GET aanpassen in URL beveiliging?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michiel v

michiel v

16/03/2012 10:58:48
Quote Anchor link
Als ik in de url een $_GET variabel aanpas/wijzig krijg ik de volgende melding.

witte pagina met melding "Unknown column 'sdfgv' in 'where clause'"

Hoe kan ik ervoor zorgen dat men dan wordt verwezen naar een andere pagina(bij index) zodat ze deze php melding niet krijgen te zien?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 08:42:39
 
Gerhard l

gerhard l

16/03/2012 11:04:09
Quote Anchor link
Ik denk dat je je $_GET niet goed hebt staan in je query.
Het wordt dan ongeveer zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$query = "SELECT naam, inhoud FROM paginas WHERE pagina_titel = '". mysql_real_escape_string($_GET['pagina_titel'])."'";
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/03/2012 13:45:51
Quote Anchor link
Zorgen voor juiste/volledige foutafhandeling.
Controleer input gebruiker, controleer of query foutmelding geeft, etc.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.