Form uitvoeren en daaronder echo-en

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Miniejjj

Miniejjj

14/02/2008 20:40:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb het al een keer ergens in een topic van mij gevraagt, maar dat heb ik helaas niet meer kunnen vinden.

Dit is mijn vraag:
Ik voer een formulier uit, is dat succesvol dan echo-ed de server wat. Nou is het probleem dat ik het formulier include en dus naar een hele andere pagina ga waaronder dan geecho-ed wordt.

Hoe kan ik er dus voor zorgen dat hij op dezelfde pagina onder het formulier echo-ed?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 02:08:27
 
Wouter K

Wouter K

14/02/2008 20:43:00
Quote Anchor link
php server self is het denk ik?
En dan moet je gewoon de $get of $post , zoals je wil in jou geval uitlezen.
bv

$naam = $_POST['naam'];

echo $naam ;
 
Miniejjj

Miniejjj

14/02/2008 20:46:00
Quote Anchor link
De afhandeling is ook niet zo'n punt hoor ;) Maar ik bedoel dit:

<form action=toevoegen.php method=POST>

Maar dan niet toevoegen.php maar iets anders moest daar staan....
 
Michael

michael

14/02/2008 21:02:00
Quote Anchor link
[code
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_SERVER['PHP_SELF'] ?>
" method="post">
<input name="form" type="hidden" value="submit">
..
..
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($_POST['form']=='submit'){
//insert query of wat je er ook mee wilt doen

}
?>


Bedoel je dit?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door michael
 
- -

- -

14/02/2008 21:04:00
 
Miniejjj

Miniejjj

14/02/2008 21:14:00
Quote Anchor link
Whooh, inderdaad :P Ik had hem niet gevonden, normaal als ik een topic van mijzelf zoek, zoek ik op Miniejjj. Maar nu vond ik niets.

Thanksss allemaal :)
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

14/02/2008 22:23:00
Quote Anchor link
Als je gaat naar:

http://www.phphulp.nl/profiel/user/14521/

(Jouw profiel, Miniejjj)

Dan zie je onderaan:

Mijn laatst geplaatste topics

Daar staan al jouw gepostte topics.
Daar zie ik em zo tussen staan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.