[Game] Ancient Kingdom

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

06/03/2007 16:59:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een browser-game maken.
Maar dit lukt niet alleen. Het spel heet Ancient Kingdom.

Met browser-game bedoel ik net zoals de producten van Gameforge.

Je kunt hier posten om je in te schrijven voor het project.
5 personen lijkt me genoeg. Zet ook even je ervaring erbij...
Ben je bijvoorbeeld heel goed met MySQL dat zet je dat er even bij.

Tot nu toe heb ik dit:
http://ackingdom.freehostia.com
en
http://ackingdom.freehostia.com/?lang=Nederlands

ik zoek het volgende:
  • Goede Scripter --> Ikzelf
  • Iemand die goed kan omgaan met MySQL --> Vincent
  • Designer (Bijv. CSS en HTML)
  • Iemand met goede ideen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 05:18:56
 
- wes  -

- wes -

06/03/2007 17:04:00
Quote Anchor link
en je vraag is?
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

06/03/2007 17:06:00
Quote Anchor link
of je wilt meewerken met het project :P
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

06/03/2007 17:06:00
Quote Anchor link
Jup...
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

06/03/2007 17:38:00
Quote Anchor link
@Rens, kun je misschien wat meer informatie geven over wat voor game het wordt, wat voor functionaliteiten er in moeten komen, dit is namelijk erg nuttig bij het bepalen of je wel of niet mee wilt werken.
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

06/03/2007 17:42:00
Quote Anchor link
Het moet meer een spel worden op basis van Age of Empires...
Je gaat langzaam de toekomst in... het is een speler tegen speler spel...
Dus je kunt andere spelers aanvallen met je eenheden...
Maar in de prehistory kun je bijv. alleen steengooiers...
Terwijl de toekomst bijv. Bommenwerpers

Vragen kun je gewoon posten!
 
- -

- -

06/03/2007 18:24:00
Quote Anchor link
Wat loont het?
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

07/03/2007 10:58:00
Quote Anchor link
Niks... behalve een admin-shap voor mijn spel!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/03/2007 11:03:00
Quote Anchor link
Rens Rikkerink schreef op 07.03.2007 10:58:
Niks... behalve een admin-shap voor mijn spel!


Jouw spel? Ons spel word het dan toch?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

07/03/2007 11:09:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat er mensen zijn die hier echt serieus veel aan mee willen werken. Wordt dit een kiddie game waar 10 man zich op aanmeld of is het de bedoeling dat dit wereldwijn of plaatselijk/landelijk bekend wordt?

Er zijn tegenwoordig al zoveel van die text-based RPG's, wat is jou reden om hier aan te beginnen en hier een succes van te maken?

En zoieso, hier zijn niet veel mensen die tijd en zin hebben om zo'n spel te spelen als admin, laat staan het te bouwen.
 
Thijs X

Thijs X

07/03/2007 11:30:00
Quote Anchor link
Idd wat maakt jou game beter / aantrekkelijker dan al die andere die al bstaan?
 
Vincent -

vincent -

07/03/2007 11:32:00
Quote Anchor link
het klinkt leuk
maar wat ik tot nu toe heb gezien... niet
ik wil op sommige delen wel helpen aangezien ik er zelf laatst met zo`n ding bezig ben geweest (volgens mij is dit geen goeie nederlandse zin :P)
stuur maar ene pm-etje
kijken we wel wat we kunnen regelen
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

07/03/2007 13:01:00
Quote Anchor link
@Arjan Kapteijn, Ja, het wordt ons spel
@Jurgen&thijs, Misschien willen er wel personen aan meewerken, maar ik denk dat deze wel beroemd wordt omdat hij GRATIS is.
@vincent. waar ben je goed in?
 
- wes  -

- wes -

07/03/2007 13:06:00
Quote Anchor link
@rens, punniken , snotballetjes draaien en pijltjes schieten.

@rens, ik denk dat deze begint, en na een week daar niets meer aan gedaan wordt, ALS het ooit al van de grond komt.
 
W W

W W

07/03/2007 13:06:00
Quote Anchor link
@Rens, kun je zelf ook phpen? of ben jij alleen voor het design?
 
Ponzi

Ponzi

07/03/2007 13:10:00
Quote Anchor link
@ Wes: Helemaal gelijk... ik vrees voor de kwaliteit als ik zie wat er nu al te zien valt. Niets dus, op uitzondering van een overdosis aan groene, horizontale streepjes.
 
W W

W W

07/03/2007 13:13:00
Quote Anchor link
@Ponzi, dat viel mij ook al op. De tekst is zelf moeilijk te lezen!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/03/2007 13:29:00
Quote Anchor link
Het is belangrijk om eerst een goed plan te gaan schrijven. Een projectplan, of wellicht eerst een onderzoeksplan. Wat maakt jou idee zo bijzonder en wat zorgt ervoor dat het een succes word? Ga eerst eens goed nadenken voordat je aan de slag gaat. Dit soort games bestaan er miljoenen van en 99% is gewoon gratis.
 
Thijs X

Thijs X

07/03/2007 13:47:00
Quote Anchor link
Ponzi schreef op 07.03.2007 13:10:
@ Wes: Helemaal gelijk... ik vrees voor de kwaliteit als ik zie wat er nu al te zien valt. Niets dus, op uitzondering van een overdosis aan groene, horizontale streepjes.


Als je er telang naar kijkt ga je dingen zien O_o
 
Hinthammer

Hinthammer

07/03/2007 13:58:00
Quote Anchor link
Of je koopt gewoon Age of Empires, scheelt weer weken werk... toch?
 
Vincent -

vincent -

07/03/2007 13:59:00
Quote Anchor link
@rens
houd het maar op PHP4 & 5, mySQL, html, beetje css en beetje ASP
maar stuur maar een pm, gaan we er verder op
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.