IE6 geeft DIV niet weer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »
Jer Tie

Jer Tie

25/01/2009 16:53:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met een DIV die in Internet explorer 6 niet weer gegeven wordt.
Dit heb ik al vaker gehad, en ik weet echt niet waar dit aan ligt.
Een andere div wordt wel weer gegeven, maar staat naar links verschoven.
Dit probleem heb ik alleen in IE6. Zover ik kan zien werken alle andere browsers perfect.

Voor de duidelijkheid, ik werk met HTML, PHP en een externe CSS file...

Wie heeft dit ook wel eens gehad en/of weet de oplossing hiervoor??

Quote:
Verplaatst naar webdesign.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jer Tie
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 06:03:59
 
Bas

Bas

25/01/2009 17:22:00
Quote Anchor link
mogen wij ook even de pagina's zien waar het om gaat zoals de html de php en de stylesheet
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 17:52:00
Quote Anchor link
Een voorbeeldje zou fijn zijn, inderdaad.
 
Jer Tie

Jer Tie

25/01/2009 18:00:00
Quote Anchor link
ik heb browsershots laten maken op browsershots.com
dan kunnen jullie t verschil zien:

http://browsershots.org/http://esquis.nl/Esquis/index.php?con=myesquis&end=php

IE6 geeft dus geen DIV weer...

De desbetreffende DIV:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<div id="content">
<div id="loginbg">

<!--FORMULIER OM IN TE LOGGEN-->
            
            <form id="login" action="" method="post">
            
            <?php
                    include("db_connect.php");
                    $SQL="SELECT * FROM settings WHERE setting = 'myesquis_inlogtext'";
                    $query=mysql_query($SQL);
                    while($text=mysql_fetch_array($query)){
                    echo nl2br($text['variable']); };
            ?>

            
                <table width="200" border="0">
                  <tr>
                    <td><div align="right">Gebruikersnaam</div></td>
                    <td><input type="text" name="username" id="textfield2" /></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td><div align="right">Wachtwoord</div></td>
                    <td><input type="password" name="password" id="textfield3" /></td>
                  </tr>
                </table>
                <p><input type="submit" name="submit" id="login2" value="Log in" />
                </p>
            </form>
</div>
</div>



css code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
body {
    background-color: #535353;
    font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size:12px;
    color:#FFFFFF;
    overflow:hidden;
}

#content {
    position:absolute;
    top:0px;
    left:50%;
    width:500px;
    z-index:3;
    margin-left: -250px;
    bottom:53px;
    border:none;
    overflow-y:auto;
    overflow-x:hidden;
    padding-top:40px;
}

#login    {
    
}

#loginbg    {
    position:absolute;
    width:auto;
    height:auto;
    left:50%;
    margin-left:-175px;
    top:50%;
    margin-top:-65px;
    border:thin solid #333333;
    background-color:#cc3366;
    text-align:center;
    padding:30px;    
}
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 18:03:00
Quote Anchor link
Ik denk dat dat is omdat je content op de voorgrond staat. Geef content eens z-index: -9000.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Jer Tie

Jer Tie

25/01/2009 18:55:00
Quote Anchor link
Dat heb ik gedaan, en lost helaas niets op :S
 
- SanThe -

- SanThe -

25/01/2009 19:02:00
Quote Anchor link
W3C CSS Validator Resultaten met object : file://localhost/TextArea (CSS versie 2.1)
Sorry! We vonden de volgende fouten (2)
URI : file://localhost/TextArea
18 #content Eigenschap overflow-y bestaat niet in CSS versie 2.1 maar wel in [css3] : auto
19 #content Eigenschap overflow-x bestaat niet in CSS versie 2.1 maar wel in [css3] : hidden
 
Jer Tie

Jer Tie

25/01/2009 19:23:00
Quote Anchor link
jaaa nu is ie wel zichtbaar!!
Alleen nu staat de DIV nog totaal niet goed.... met 2 scrollbalkjes ernaast :S:S
Weet iemand hoe ik dat op kan lossen dan??

http://api.browsershots.org/png/original/38/38e36a67428ebcb709fb502acb036720.png
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 19:39:00
Quote Anchor link
Zit waarschijnlijk ergens in je broncode..
 
Jer Tie

Jer Tie

25/01/2009 20:01:00
Quote Anchor link
kan je dat nader verklaren..?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 20:03:00
Quote Anchor link
Nou, dat die balkjes ergens in je code zitten. Waarschijnlijk komt dat door overflow: auto of scroll ;-).
 
Jer Tie

Jer Tie

25/01/2009 20:15:00
Quote Anchor link
dat snap ik, maar kan je ook verklaren waarom die DIV met het inlogformulier in alle browsers netjes in het midden staat behalve in IE6? daar staat ie ineens bovenaan...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 20:16:00
Quote Anchor link
IE6 leest CSS anders dan anderen. IE6 is een beetje dyslectisch...
 
Jer Tie

Jer Tie

25/01/2009 20:21:00
Quote Anchor link
Haha Tja, daar was ik helaas inmiddels ook achter haha
Maar geen idee waar mn fout zit dus...?
Merk wel dat als ik overflow:scroll op overflow:hidden zet, dat dan het formulier niet meer te zien is in IE6...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.