Kaartenbakken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »
Kevin plum

kevin plum

02/07/2012 03:37:07
Quote Anchor link
Beste mensen:

Ik ben bezig met een game
http://www.wonderful-story.com/World%20Quiz%20Game/game.php

Hier kunt u zien wat mijn bedoeling is

De kaarten moeten geopend worden in de div kaartenbak
Ik heb zeg maar 4 bakken

landen,dieren,culture en politiek

in de mapen zitten allemaal kaarten
.txt maar kunnen ook image worden voor een mooier effect

nou zoek ik een script die een random kaart uit die kaartenbak kan selecteren
en die in de div vertoond

aan de hand van een radio button wil ik dat men moet kiezen
en dan moet er een javascript code zijn die zegd goed of fout

Daar ga ik me nu in verdiepen

Dus hoe kan ik met php zo'n kaartenbak maken die een random kaart selecteerd en deze vertoont in de div ?

Graag advies
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 05:42:04
 
John Cena

John Cena

02/07/2012 08:42:37
Quote Anchor link
Heb je ze in database staan? rand
 
Kevin plum

kevin plum

02/07/2012 09:01:41
Quote Anchor link
Beste

Ik wil gewoon een code de random html pagina's uit een map haalt en in die div plaats lol
ooit had ik eens een code de html pagina's in een andere div opende
maar nu zoek ik een script die ze uit een map op de server halt
 
Ykcin Ykcin

Ykcin Ykcin

02/07/2012 09:07:38
Quote Anchor link
Chi Lion op 02/07/2012 08:42:37:
Heb je ze in database staan? rand

Hij vermeldde dat de data in .txt bestanden zijn opgeslagen.

@Hoofdpost
Je kunt er voor kiezen om de glob() functie van php te geburiken,
hier mee krijg je een array terug met bestandsnamen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
    //Vul files array met alle bestanden die eindigen op .txt
    $files = glob('*.txt');
    
    /*
        De files array ziet er dan ongeveer zo uit..
        array (size=4)
          0 => string '1.txt' (length=5)
          1 => string '2.txt' (length=5)
          2 => string '3.txt' (length=5)
          3 => string '4.txt' (length=5)
            
        Dit kan je voor jezelf controleren door de twee regels hieronder
        te uncommenten.
    */
    
    //echo '<pre>';
    //var_dump($files);
    
    //Nu wil je uiteraard een willekeurig bestand openen.
    
    //Pak een willekeurig getal tussen 1 en het aantal bestanden in de files array
    //Het aantal bestanden in de files array moet -1 aangezien de array begint bij 0

    $rand = rand(1, count($files)-1);
    
    //In randomFile staat nu een willekeurig item uit de files array.
    $randomFile = $files[$rand];
    echo $randomFile;
?>


EDIT:
Je kan dit willekeurige bestand in je div inladen door gebruik te maken van de include() functie van php.
Gewijzigd op 02/07/2012 09:08:53 door Ykcin Ykcin
 
Kevin plum

kevin plum

02/07/2012 09:10:07
Quote Anchor link
Beste

Hartelijk dank
Maar ik denk dat ik toch het beste html pagina's kan maken
Hier heb ik opmaak (css)
 
Ykcin Ykcin

Ykcin Ykcin

02/07/2012 09:27:23
Quote Anchor link
Je kan ook gebruik maken van een html pagina met css opmaak
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
    function getRandomFile()
    {

        $files = glob('*.txt');
        $rand = rand(1, count($files)-1);
        $randomFile = $files[$rand];
        include($randomFile);
    }

?>


<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html" />
    <title>Titel</title>
</head>

<body>
    <div id="kaartenbak">
        <?php
            if(isset($_POST['submit']))
            {

                getRandomFile();
            }

        ?>

    </div>
    
    <form method="POST" name="dobbelstenen">
            <input type="submit" value="Gooien" />
    </form>
</body>
</html>
 
Kevin plum

kevin plum

02/07/2012 10:29:06
Quote Anchor link
Beste Nicky

Hartelijk dank

U help me reuze opweg

Toevoeging op 02/07/2012 10:35:30:

ik neem aan dat dit twee bestanden zijn?

Ik waardeer uw help !!!
 
Ykcin Ykcin

Ykcin Ykcin

02/07/2012 11:35:19
Quote Anchor link
Beste Kevin,

Geen probleem man :)

Je zou er aparte bestanden van kunnen maken,
maar in dit geval is het 1 bestand.
 
Kevin plum

kevin plum

02/07/2012 11:41:44
Quote Anchor link
Beste

Kunt u me dan helpen

<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html" />
<title>Titel</title>
</head>

<body>
<div id="kaartenbak">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
            if(isset($_POST['submit']))
            {

                getRandomFile();
            }

        ?>

</div>

<form method="POST" name="dobbelstenen">
<input type="submit" value="Gooien" />
</form>
</body>
</html>

moet ik hier binnen dan mijn vragen stellen

Mijn idee is eigenlijk

je hebt drie kleuren
Het moet als het allemaal klaar is een game worden waarin er meerdere vragen zijn

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>World quiz game</title>
<style type="text/css">
#apDiv1 {
position:absolute;
left:139px;
top:81px;
width:850px;
height:850px;
z-index:1;
}
#apDiv2 {
position:absolute;
left:1px;
top:78px;
width:134px;
height:850px;
z-index:2;
}
</style>
<script src="html/SpryAssets/SpryMenuBar.js" type="text/javascript"></script>
<link href="html/SpryAssets/SpryMenuBarVertical.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<style type="text/css">
#apDiv3 {
position:absolute;
left:147px;
top:935px;
width:840px;
height:69px;
z-index:3;
}
#apDiv4 {
position:absolute;
left:181px;
top:931px;
width:798px;
height:78px;
z-index:3;
}
#apDiv5 {
position:absolute;
left:991px;
top:83px;
width:161px;
height:850px;
z-index:4;
}
</style>
</head>

<body>
<div align="center"" id="apDiv1"><br />
<img src="images/Blue.jpg" width="80" height="25" alt="Politics" /><br />

Hier word een kaartenbak aan gekoppeld <Politics>

<img src="images/Brown.jpg" width="80" height="25" alt="War" /><br />

Hier word een kaartenbak aan gekoppeld <war>

<img src="images/yellow.jpg" width="80" height="25" alt="Royal" /><br />

Hier word een kaartenbak aan gekoppeld <royal

<img src="images/green.jpg" width="80" height="25" alt="Nature" /><br />

Hier word een kaartenbak aan gekoppeld <nature>


<img src="images/pink.jpg" width="80" height="25" alt="History" /> <br />

Hier word een kaartenbak aan gekoppeld <history>

Hier word een kaartenbak aan gekoppeld

-<br />
-<br />
-<br />
-<br />
</div>
<div id="apDiv2">
<ul id="MenuBar1" class="MenuBarVertical">
<li><a class="MenuBarItemSubmenu" href="#">information</a>
<ul>
<li><a href="#">PDF</a></li>
<li><a href="#">Screen</a></li>
</ul>
</li>
<li><a href="index.html">Quit</a></li>
</ul>
</div>
<div id="apDiv4">
<table width="788" border="1">
<tr>
<th width="125" scope="col"><h1><img src="images/Blue.jpg" width="125" height="27" alt="Politics" /><br />
Politics</h1></th>
<th width="125" scope="col"><h1><img src="images/Brown.jpg" width="125" height="25" alt="War" /><br />
War</h1></th>
<th width="125" scope="col"><h1><img src="images/yellow.jpg" width="125" height="25" alt="Royal" /><br />
Royal</h1></th>
<th width="125" scope="col"><h1><img src="images/green.jpg" width="125" height="25" alt="Nature" /><br />
Nature</h1></th>
<th width="125" scope="col"><h1><img src="images/Orange.jpg" width="125" height="25" alt="Choice" /><br />
Choice</h1></th>
<th width="185" scope="col"><h1><img src="images/pink.jpg" width="125" height="25" alt="History" /><br />
History
<br />
</h1></th>
</tr>
</table>
</div>
<div id="apDiv5"><a href="Zip/highscores_e/HighScores_e.fla">High Score</a></div>
<h1 align="center">World quiz game</h1>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp; </p>
<p>&nbsp; </p>
<script type="text/javascript">
var MenuBar1 = new Spry.Widget.MenuBar("MenuBar1", {imgRight:"SpryAssets/SpryMenuBarRightHover.gif"});
</script>
</body>
</html>


Achteraf moet ik er nog uitkomen hoe het zit met een dobbelsteen en lopen
 
- Mark -

- Mark -

02/07/2012 11:47:16
Quote Anchor link
Een paar opmerkingen.

- Je kunt beter met array_rand() werken als je iets random uit een array wilt halen. Tevens heb je een type fout, je zou vanaf 0 moeten beginnen en niet vanaf 1.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

    $random_file
= $files[array_rand($files)];

?>


Controleren of een formulier is verzonden hoor je te doen met.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
        
        // Het formulier is verzonden.
    }

?>


- Er horen geen haakjes om include heen.

- Er ontbreekt nogal wat fout afhandeling. Je controleerd bijvoorbeeld nergens of er wel wat is gevonden.
Gewijzigd op 02/07/2012 11:47:47 door - Mark -
 
Kevin plum

kevin plum

02/07/2012 11:56:23
Quote Anchor link
Beste Hr Mark

Ik denk dat u reageert op Dhr. Nicky?

Hartelijk dank voor uw advies
 
Ykcin Ykcin

Ykcin Ykcin

02/07/2012 20:00:26
Quote Anchor link
- Mark - op 02/07/2012 11:47:16:
Een paar opmerkingen.

- Je kunt beter met array_rand() werken als je iets random uit een array wilt halen. Tevens heb je een type fout, je zou vanaf 0 moeten beginnen en niet vanaf 1.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

    $random_file
= $files[array_rand($files)];

?>


Controleren of een formulier is verzonden hoor je te doen met.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
        
        // Het formulier is verzonden.
    }

?>


- Er horen geen haakjes om include heen.

- Er ontbreekt nogal wat fout afhandeling. Je controleerd bijvoorbeeld nergens of er wel wat is gevonden.

Sorry mijn fout, ik had even snel een reactie geplaatst tijdens stage.
Ik ben er van op de hoogte dat arrays bij 0 beginnen, verder wist ik niet af van de array_rand() functie omdat ik dit in zeer zeldzame gevallen zelf zou gebruiken.

Ik heb me sinds een week een beetje verdiept in hoe frameworks opgebouwd zijn en zij gebruiken inderdaad de zelfde manier als jij doet om te kijken of er gepost is.
Ik ben een eerste jaars student applicatie ontwikkelaar en mijn PHP leraar heeft het me zo aangeleerd, wel vreemd.

wat include betreft kan je het op meerdere manieren schrijven:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
include "filename";
include 'filename';
include('filename');
//etc..

Er is geen verschil tussen include "" en include("")
aangezien include een keyword is voor de functie include()
 
Kevin plum

kevin plum

03/07/2012 02:30:40
Quote Anchor link
Geachte Hr. Nicky

Hierbij hartelijk dank !!!

Ik denk dat iets simpelers ga zoeken

Een <body> Waar 1 Div geopend wordt er men kan kiezen uit zes knoppen
die zes knoppen zijn verschillende mappen
Waat ik met behulp van php een random script wil halen

ik ga nu gelijk beginnen met een voorbeeld

Meer tekst op dit topic volgt

Toevoeging op 03/07/2012 05:49:08:

Geachte Hr. Nicky

Hier komt een nieuw script

ik hoop dat u me kunt helpen

De buttons wil ik geopend hebben in <div id="apDiv2">

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<style type="text/css">
#apDiv1 {
position:absolute;
left:6px;
top:23px;
width:153px;
height:683px;
z-index:1;
}
#apDiv2 {
position:absolute;
left:165px;
top:391px;
width:667px;
height:315px;
z-index:2;
}
#apDiv3 {
position:absolute;
left:838px;
top:15px;
width:153px;
height:691px;
z-index:3;
}
body {
background-color: #006;
}
a:link {
color: #F60;
}
a:visited {
color: #F00;
}
a:hover {
color: #0F0;
}
a:active {
color: #FF0;
}
#apDiv4 {
position:absolute;
left:159px;
top:9px;
width:676px;
height:208px;
z-index:4;
}
body,td,th {
color: #CCC;
}
</style>
</head>

<body>
<div id="apDiv1">information</div>
<div id="apDiv2"><img src="images/Cards.gif" width="667" height="315" alt="Cards world quiz game" /></div>
<div id="apDiv3">
<h3 align="center">Select a Question </h3>
<ul>
<li><a href="Questions/Question 1/Question 1.html">Button 1</a><br />
<a href="Questions/Question 2/question 2.html">Button 2</a><br />
<a href="Questions/Question 3/Question 3.html">Button 3</a><br />
<a href="Questions/Question 4/Question 4.html">Button 4</a><br />
<a href="Questions/Question 5/Question 5.html">Button 5</a><br />
<a href="Questions/Question 6/Question 6.html">Button 6 </a></li>
</ul>
</div>

<div id="apDiv4"><img src="images/Logo world quiz game.gif" alt="Logo world quiz game" width="676" height="208" align="right" longdesc="http://www,wonderful-story.com" /></div>
</body>
</html>


Zoals u ziet gaan de buttons naar de map question 1,2,3,4,5,6
Daar wil ik een random question uithalen

Graag advies

Dank u voor de tijd en moeite die u neemt voor het uitleggen van de scripts
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.