Nieuwe beveiliging optie [Raar]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- Mark -

- Mark -

06/05/2011 16:10:24
Quote Anchor link
En ook al zou iedere computer een uniek ID hebben. Wie zegt dat de juiste persoon erachter zit?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 07:05:52
 
- SanThe -

- SanThe -

06/05/2011 16:12:07
Quote Anchor link
Marco Bos op 06/05/2011 16:10:09:
Dat klopt, maar amateurs kun je wel makkelijk blokkeren...


Als jij gewoon zorgt dat alles veilig en in orde is heb je van amateurs al helemaal geen last.
 
Marco Bos

Marco Bos

06/05/2011 16:22:24
Quote Anchor link
Ja maar, het ging erom dat ik nu in BETA categorie zit dus heb ik er nog best wel veel last van...
 
- Mark -

- Mark -

06/05/2011 16:30:19
Quote Anchor link
En het probleem daar van is? Je kunt beter de oorzaak van de problemen oplossen dan tijd liggen verknoeien met het inperken van de gevolgen.
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

06/05/2011 17:00:53
Quote Anchor link
Ik verban altijd op cookies en op ip, sommige bezoekers veranderen hun ip en de cookies staan er dan nog in en die zien ahw dat is die en die en word die weer geblokt.

Verder alles is te omzeilen
 
Marco Bos

Marco Bos

06/05/2011 17:28:32
Quote Anchor link
Bart Wout op 06/05/2011 17:00:53:
Ik verban altijd op cookies en op ip, sommige bezoekers veranderen hun ip en de cookies staan er dan nog in en die zien ahw dat is die en die en word die weer geblokt.

Verder alles is te omzeilen


Zou je een voorbeeld kunnen geven over verban met chookies?
 
- Mark -

- Mark -

06/05/2011 17:41:06
Quote Anchor link
LET OP! De gebruiker moet de pagina waar deze regel op staat uitvoeren. Je kan niet via een Admin pannel of wat dan ook de cookie naar de persoon in kwestie sturen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
        
    # Hacker bannen voor een voor een uur.
    
        setcookie("banned", 'Hacker, ga iemand anders pesten A.U.B.', time() + 3600);

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    
    # Controleren of de gebruiker welkom is JA of NEE.

        if(isset($_COOKIE['banned'])){
            
            // De gebruiker is niet welkom.
        }

?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/05/2011 17:43:01
Quote Anchor link
leuk, dan verwijder je je cookie en je kan er weer op...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/05/2011 17:48:05
Quote Anchor link
Dan gebruik je toch dit, muhahahaha:
http://samy.pl/evercookie/

Niet echt een goede oplossing in mijn ogen..

Quote:
Je kan niet via een Admin pannel of wat dan ook de cookie naar de persoon in kwestie sturen.

Gebruiker in database markeren als banned, en dan een cookie plaatsen.
Maar goed, cookies zijn niet de oplossing om mensen te verbannen. Gewoon IP's/hostnames of mailadressen/domeinen blokkeren.
Gewijzigd op 06/05/2011 17:51:07 door - Ariën -
 
Marco Bos

Marco Bos

06/05/2011 17:51:55
Quote Anchor link
Ja oke, dus stel ze worden verbannen, en ze komen op de verbannen pagina, en dan insert je die cookie, en als ze met een andere ip komen, komt de cookie in actie?

Edit:

Nar isset cookie, kun je de cookie toch ook echoèn, omdat hij een value invulde?
Gewijzigd op 06/05/2011 17:54:42 door Marco Bos
 
- Mark -

- Mark -

06/05/2011 17:57:55
Quote Anchor link
Dat wat is poste was maar een voorbeeld. Je zult het nog moeten aanpassen voor je eigen website. http://php.net/manual/en/function.setcookie.php

Evercookie is me onbekend. Leuk om te weten, nu nog even uitzoeken hoe ik die Zooi kan blokkeren.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.