OpenSSL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »
Jordy nvt

Jordy nvt

13/10/2010 20:45:23
Quote Anchor link
Heeft iemand ervaringen met OpenSSL? Ik twijfel er namelijk aan of ik er mee zal gaan werken.

Gr Jordy
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 05:04:23
 
- SanThe -

- SanThe -

13/10/2010 21:13:21
Quote Anchor link
Wat wil je er mee gaan doen?
 
Jordy nvt

Jordy nvt

14/10/2010 08:00:22
Quote Anchor link
Bezoekers de mogelijkheid geven om extra dingen te kopen. Een betaalmiddel dus. Bijvoorbeeld Paypal.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

15/10/2010 11:58:00
Quote Anchor link
Is OpenSSL daar goed voor?
 
Hipska BE

Hipska BE

15/10/2010 13:07:05
Quote Anchor link
Ik denk dat je even zult moeten inlezen wat OpenSSL precies is, want je kunt er mee niet bezoekers dingen laten kopen.

Dus: Nee, OpenSSL is daar niet (goed) voor.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

15/10/2010 17:37:57
Quote Anchor link
OpenSSL kan toch data versleuteld versturen?
 
Niek s

niek s

15/10/2010 18:54:40
Quote Anchor link
nee.
OpenSSL is een library om data te versleutelen.
Als jij een webshop in SSL wil bouwen, moet je een "gewone" webshop bouwen, maar in Apache geef je op dat het om een SSL verbinding gaat.

Apache roept op zijn beurt dan OpenSSL aan om te en/de -coden. Daar hoef jij geen rekening mee te houden, naast je apache instelling om SSL te gebruiken.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

15/10/2010 19:17:11
Quote Anchor link
Ok, maar wat heb ik dan precies nodig om iets te verkopen via bv ideal of paypal? OpenSSL, het programma van Ideal/Paypal, en nog meer?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

15/10/2010 19:21:35
Quote Anchor link
Om via Ideal of Paypal te willen verkopen, kun je gewoon op je site zetten:

<a href="http://paypal.com/pay/[email protected]">Betaal met paypal</a>
<a href="http://ideal.com/pay/gebruikersnaam">Betaal met Ideal</a>

Verder zou ik gaan kijken naar Mollie, ipv alles appart doen.
 
Niek s

niek s

15/10/2010 20:19:15
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 15/10/2010 19:21:35:
Om via Ideal of Paypal te willen verkopen, kun je gewoon op je site zetten:

<a href="http://paypal.com/pay/[email protected]">Betaal met paypal</a>
<a href="http://ideal.com/pay/gebruikersnaam">Betaal met Ideal</a>

Verder zou ik gaan kijken naar Mollie, ipv alles appart doen.


Volgens mij praat jij poep.
Allereerst is ideal.com een site voor scanners en weet ik veel wat, en als ik paypal test met mijn eigen user account krijg ik ook een foutmelding.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

15/10/2010 20:26:47
Quote Anchor link
Ok, maar je moet natuurlijk wel via een beveiligde verbinding kunnen betalen. Ik dacht dat dat met OpenSSL kon.
 
Jelmer -

Jelmer -

16/10/2010 00:47:19
Quote Anchor link
Op zich gaat het al over een beveiligde verbinding, de meeste webshops met iDeal of PayPal sturen je door naar iDeal of PayPal om je betaling af te ronden, en de verbinding met die sites is sowieso al beveiligd.

OpenSSL is inderdaad een mogelijkheid om Apache zover te krijgen dat hij beveiligde verbindingen accepteert en kan beantwoorden. Daarnaast heb je ook nog een certificaat nodig, een soort encryptiesleutel die gekoppeld is aan je domeinnaam, zodat de browser die phphulp.nl wil bezoeken ook zeker weet dat hij met de server phphulp.nl praat.

Maar het kan zeker geen kwaad om ook tussen de andere stappen, zoals het registreren, inloggen bij de webshop en het invullen van je persoonsgegevens zoals shipping address (wat is dat in het Nederlands, ontvangst adres oid?) Alles wat persoonlijk is zou eigenlijk over een beveiligde verbinding moeten.

Trouwens, https is niet voldoende. Je moet er natuurlijk ook voor zorgen dat er absoluut geen andere lekken zoals html injection in je scripts zitten, of dat je scripts over een http verbinding of een externe site inlaadt. Want ssl beveiligd je niet tegen dat soort hacks.

(zouden plaatjes wel van een http domein mogen? Die kunnen geen kwaad wanneer ze gekaapt worden toch? Die worden niet uitgevoerd, er zit geen script in dat je bestelling zou kunnen aanpassen of je betaalrekening zou kunnen uitlezen)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

16/10/2010 12:11:38
Quote Anchor link
Niek s op 15/10/2010 20:19:15:
Dalando De Zuil op 15/10/2010 19:21:35:
Om via Ideal of Paypal te willen verkopen, kun je gewoon op je site zetten:

<a href="http://paypal.com/pay/[email protected]">Betaal met paypal</a>
<a href="http://ideal.com/pay/gebruikersnaam">Betaal met Ideal</a>

Verder zou ik gaan kijken naar Mollie, ipv alles appart doen.


Volgens mij praat jij poep.
Allereerst is ideal.com een site voor scanners en weet ik veel wat, en als ik paypal test met mijn eigen user account krijg ik ook een foutmelding.



Je moet dalando ook niet te serieus nemen, iDeal vraagt iets meer werk dan simpel een knopje op de website...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.