Pagina nummering

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »
Nigel

Nigel

15/06/2009 23:04:00
Quote Anchor link
Heeft iemand hier een goede tut of uitleg voor pagina nummering.?

Ik haal uit een database meerdere rijen met mysql_fetch_assoc.
En zou dus graag een pagina nummering willen hebben.
maar ik weet niet waarop ik moet zoeken.

Nigel

EDIT: Nu iets gevonden maar is geloof ik wat veroudert?http://phphulp.nl/php/scripts/6/727/
EDIT2: Er zijn dus ook nieuwere
Maar ze zijn allemaal zo lang.
Ik had verwacht dat ze korter waren?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nigel
 
PHP hulp

PHP hulp

19/09/2024 08:34:42
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

16/06/2009 00:06:00
Quote Anchor link
Een voorbeeldje dat ik net en mekaar stak

Zie zelf dat je connectie maakt en de resultaten fetcht.

bv. een lijst met user names uit een phppBB3 forum
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
$aantal_posts_per_pagina
= 20;
$sql = "SELECT COUNT(*) AS aantal FROM phpbb3_users " ;

// $aantal_posts =  { resultaat uit laatste select } ;

$pagina = ( $_GET['pagina'] > 0 ? $_GET['pagina'] - 1 : 0 );

$sql = "SELECT username, user_id FROM phpbb3_users ORDER BY username LIMIT ". ( $aantal_posts_per_pagina * $pagina + 1 ) .", ". $aantal_posts_per_pagina ;
echo '<br/>'.$sql;

// $leden  { resultaat uit laatste select } ;

echo '<br/>'. getPaginanummers( $aantal_posts , $aantal_posts_per_pagina, $pagina + 1);

// toon resultaat van de 20 posts

function getPaginanummers($aantal_posts, $aantal_posts_per_pagina, $pagina=0)
{

  if (! $aantal_posts > 0 )
    return '';
  $aantal_paginas = ( (int) $aantal_posts / $aantal_posts_per_pagina ) + ( $aantal_posts % $aantal_posts_per_pagina ? 1 : 0 );
  $resultaat = '';

  if ($pagina  > 1)
    $resultaat .= ' <span class="paginanummering_link"><a href="index.php?pagina='. ($pagina - 1) .'">vorige</a></span> ';

  for ( $i = 1; $i <= $aantal_paginas; $i++)
    {

      $resultaat .= ' <span class="'. ($pagina == $i ? 'paginanummering_link_geselecteerd' : 'paginanummering_link' ) .'"><a href="index.php?pagina='. $i .'">'. $i .'</a></span> ';
    }

  if ($pagina  < $aantal_paginas)
    $resultaat .= ' <span class="paginanummering_link"><a href="index.php?pagina='. ($pagina + 1) .'">volgende</a></span> ';

  return $resultaat;
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Nigel

Nigel

16/06/2009 11:48:00
Quote Anchor link
Oke ik heb nu jouw voorbeeldje gebruikt.
Maar er kloppen een paar dingen niet.
het gene wat op ID nummer 1 staat verschijnt helemaal niet.
en er worden een aantal pagina's achter geplakt.
Met lege resultaten.
http://www.100249.nikkelhost.com/banner.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
include('_include.php');
$aantal_posts_per_pagina = 2;
$sql = "SELECT COUNT(*) AS aantal FROM producten " ;
$sql2=mysql_query($sql);

$aantal_posts =  $sql2 ;

$pagina = ( $_GET['pagina'] > 0 ? $_GET['pagina'] - 1 : 0 );

$sql = "SELECT * FROM producten ORDER BY id LIMIT ". ( $aantal_posts_per_pagina * $pagina + 1 ) .", ". $aantal_posts_per_pagina ;

$check1 = mysql_query($sql);
while ($check = mysql_fetch_assoc($check1)){

 echo"<hr><h2>".$check['naam']."</h2>";

}


// $leden  { resultaat uit laatste select } ;

echo '<br/>'. getPaginanummers( $aantal_posts , $aantal_posts_per_pagina, $pagina + 1);

// toon resultaat van de 20 posts

function getPaginanummers($aantal_posts, $aantal_posts_per_pagina, $pagina=0)
{

  if (! $aantal_posts > 0 )
    return '';
  $aantal_paginas = ( (int) $aantal_posts / $aantal_posts_per_pagina ) + ( $aantal_posts % $aantal_posts_per_pagina ? 1 : 0 );
  $resultaat = '';

  if ($pagina  > 1)
    $resultaat .= ' <span class="paginanummering_link"><a href="banner.php?pagina='. ($pagina - 1) .'">vorige</a></span> ';

  for ( $i = 1; $i <= $aantal_paginas; $i++)
    {

      $resultaat .= ' <span class="'. ($pagina == $i ? 'paginanummering_link_geselecteerd' : 'paginanummering_link' ) .'"><a href="banner.php?pagina='. $i .'">'. $i .'</a></span> ';
    }

  if ($pagina  < $aantal_paginas)
    $resultaat .= ' <span class="paginanummering_link"><a href="banner.php?pagina='. ($pagina + 1) .'">volgende</a></span> ';

  return $resultaat;
}

?>


Oke lege pagina's zijn eruit. nu word alleen id nummer 1 nog niet neergezet
Word inmiddels wel weer gegeven een kleine aanpassing gedaan:)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nigel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.