PHP Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Harrold vries

Harrold vries

15/12/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraag? Ik heb een contact formulier gemaakt in PHP.
Alles werkt prima maar wil 1 ding aan mijn contact formulier toevoegen. Namelijk:
Als de klant de contact formulier ingevuld heeft en verzend. Zou ik graag willen dat de gene ook een kopie krijgt van wat die verstuurd heeft. Hoe doe ik dit? of hoe kan ik dit het makkelijkst doen?

Kan iemand mij hier bij helpen kom er niet uit.

Alvast vriendelijk Bedankt!!

M.v.g

Harrold
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 08:01:26
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

15/12/2009 22:09:00
Quote Anchor link
beetje opmaken en dan de mail(); functie? Je zou het natuurlijk ook allemaal kunnen echoen of iets dergelijks.
 
Michael -

Michael -

15/12/2009 22:24:00
Quote Anchor link
Gewoon 2x je mail(); uitvoeren alleen dan met een ander e-mail adres bij "to" , n.l. die van de klant.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

16/12/2009 10:07:00
Quote Anchor link
of een kleine array in je string maken. met jou e-mail adres en die van de persoon die het formulier invult.
 
John Cena

John Cena

16/12/2009 10:09:00
Quote Anchor link
http://nl2.php.net/manual/en/function.mail.php en dan example #4
(met dank aan Aar)
 
Harrold vries

Harrold vries

16/12/2009 20:32:00
Quote Anchor link
Turmin schreef op 15.12.2009 22:24:
Gewoon 2x je mail(); uitvoeren alleen dan met een ander e-mail adres bij "to" , n.l. die van de klant.


Ik wil dan dat die het email adres pakt wat de klant invult bij het veld email adres.

ik krijg op deze manier mijn mail als ze het formulier helemaal in hebben gevult hieronder een stukje van mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php  
$naar
= "[email protected]";
$email = $_POST['email'];



wat moet ik aan dit stukje toevoegen als de gene een kopie van de mail krijgt het veld die ze invullen heb ik "email"  genoemd

bijvoorbeeld dit werkt niet:

                        [
code]<?php  
$naar
= "[email protected]";
$to = $_POST "email"
$email = $_POST['email'];
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harrold vries
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

16/12/2009 20:50:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of dat voorbeeld letterlijk gekopieerd is. Zo ja, dan heb je gewoon een fout -> $to = $_POST "email"
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.