PHPBB forum gmail server instelen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

04/03/2011 16:25:33
Quote Anchor link
Hallo,
hoe moet ki bij PHPBB een gmail server configureren?
alvast badankt
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 17:28:37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/03/2011 16:41:39
Quote Anchor link
Wat/Wie is 'ki'?
Omdat zoeken blijkbaar lastig is voor jouw:

http://www.yinfor.com/blog/archives/2009/02/phpbb3_email_settings_with_gma.html
Gewijzigd op 04/03/2011 16:43:54 door - Ariën -
 

05/03/2011 12:20:02
Quote Anchor link
ingesteld maar werk nog steeds niet.:(

E-mail-fout
» EMAIL/SMTP
/Forum/memberlist.php

Verbinding met SMTP-server mislukt : 13 : Permission denied

<b>[phpBB Debug] PHP Notice</b>: in file <b>/includes/functions_messenger.php</b> on line <b>979</b>: <b>fsockopen(): unable to connect to smtp.gmail.com:465 (Permission denied)</b><br />
 

05/03/2011 19:24:46
Quote Anchor link
safe mode staat aan of firewall zit in de weg.
 

06/03/2011 17:03:20
Quote Anchor link
Safemode staat volgens mij uit. Maar hoe fiks ik dat met de firewall?
ik bedoel ik zit nu in polen en ik kan moeilijk naar Fremont/California, reizen voor de firewall.
 

06/03/2011 17:12:13
Quote Anchor link
Contact opnemen met hosting en zeggen dat ze stom zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/03/2011 18:45:37
Quote Anchor link
Of neem gewoon goede webhosting....
 

06/03/2011 18:49:51
Quote Anchor link
- Aar - op 06/03/2011 18:45:37:
Of neem gewoon goede webhosting....


Uhu, ik bedoel dat het waarschijnlijk gewoon een of andere instelling is die mis staat en dat die hosting daar wel wat aan kan doen. En ik denk dat iedereen dan zelf wel kan verzinnen dat je dan contact op moet nemen met je hosting... Maarja. -Einde uitleg vorige reactie van mij-
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/03/2011 19:03:04
Quote Anchor link
Ik weet dat Theeboris op een gratis hosting zit (wat wil je anders als je 12 bent), en die gaan niet snel dingen aanpassen. Valt te proberen, maar de kans blijft klein.
 

06/03/2011 19:06:00
Quote Anchor link
- Aar - op 06/03/2011 19:03:04:
Ik weet dat Theeboris op een gratis hosting zit (wat wil je anders als je 12 bent), en die gaan niet snel dingen aanpassen. Valt te proberen, maar de kans blijft klein.

Owja, dat was waar ook...
Zouden die SQL injections er nog zijn?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/03/2011 23:00:56
Quote Anchor link
Geen idee, maar boeiend was zijn site niet bepaald.

Meer een proeftuin van wat bij elkaar geharkte scripts.
 

07/03/2011 08:43:25
Quote Anchor link
Karl Karl op 06/03/2011 19:06:00:
- Aar - op 06/03/2011 19:03:04:
Ik weet dat Theeboris op een gratis hosting zit (wat wil je anders als je 12 bent), en die gaan niet snel dingen aanpassen. Valt te proberen, maar de kans blijft klein.

Owja, dat was waar ook...
Zouden die SQL injections er nog zijn?

nee.
http://borissite.freehostia.com/Forum/
en ze passen het niet aan.

Hi, Can you do me a favor and open up the firewall port 465?
______________________________________________________________
Hello,

Thank you for contacting our Technical Support Department.

I'm so sorry but it's not possible to do so. This port is not available for clients.

Please feel free to let us know if there is anything else we can help you with.

Best Regards,
Peter
______________________________________________________________________________
Why not?
______________________________________________________________________________
Hello,

Please note that our mail server does not support SSL/TLS protocols, therefore we are not able to open this port for you.

Please accept our sincere apologies for the inconvenience caused.

Best Regards,
Max
_________________________________
ik probeer het met poort 25.
Gewijzigd op 07/03/2011 08:44:27 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/03/2011 09:05:52
Quote Anchor link
Dat heeft niks met IMAP te maken.

Dan wordt 't toch echt een andere hosting zoeken. Als je betaald heb je al een goede en betrouwbare....

Als gratis hosting kan je ook Woelmuis gebruiken, die ondersteunen wel een en ander.
 
Jasper DS

Jasper DS

07/03/2011 09:08:29
Quote Anchor link
ik raad bplaced aan.
 

07/03/2011 09:26:19
Quote Anchor link
trouwans ik ben 10.
 
John D

John D

07/03/2011 09:28:25
Quote Anchor link
Dan maar zonder gmail toch, ze ondersteunen toch wel een (normale) vorm van mail? De gebruikelijke php functie mail() ?? Als ze dat ook al niet ondersteunen zijn ze geen serieuze hosting al zijn ze gratis.....
 

07/03/2011 09:30:28
Quote Anchor link
Nouja precies wat je zegt.
ze hebben dee mail() functie uit staan.
zie http://forum.freehostia.com/viewtopic.php?p=2412&sid=ab92a62f01cb561d4b6e4c4b9acdccae
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/03/2011 09:35:44
Quote Anchor link
Anders als je niet wilt (laten) betalen (je mag nog geen betaal-rekening openen) kan je ook woelmuis gebruiken. Die ondersteunen als het goed is wel phpBB.

En leer ook eens PHP. Als is het maar de basis. je hebt er een hoop aan...
 
Jasper DS

Jasper DS

07/03/2011 09:36:21
Quote Anchor link
ik raad bplaced aan -> zat ik ook bij toen ik begon. Is gratis en redelijk goed :)
 

07/03/2011 09:37:36
Quote Anchor link
ik kijk thuis. ik ben nu in polen en thuis heb ik meer tijd.
 
John D

John D

07/03/2011 09:57:33
Quote Anchor link
De mail() functie is in 2006 uitgeschakeld lees ik op dat forum. Ze "onderzoeken" de problemen....al 5 jaar????? Deze hosting moet je niet serieus nemen en overstappen naar een ander! Voor minder dan een maand zakgeld heb je een betaalde hosting ;-0
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.