Programma

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Age Scholten

Age Scholten

05/10/2010 16:44:42
Quote Anchor link
Met welk programma maak je PHP scripts?




Ik ben een beginner.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 05:16:47
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2010 16:47:20
Quote Anchor link
Elke ASCII editor.
 
Age Scholten

Age Scholten

05/10/2010 16:51:07
Quote Anchor link
Download link ??
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2010 16:56:29
Quote Anchor link
Lui?

Toevoeging op 05/10/2010 17:01:28:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_text_editors
 

05/10/2010 17:11:55
Quote Anchor link
Notepad++
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

05/10/2010 17:23:15
Quote Anchor link
Kladblok!
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/10/2010 18:52:19
Quote Anchor link
Notepad++ en Dreamweaver
 
Niels K

Niels K

05/10/2010 19:01:47
Quote Anchor link
Dreamweaver? Bah.. Netbeans of eclipse zou beter zijn. Of notepad++ om mee te beginnen
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/10/2010 20:15:35
 
Niels K

Niels K

05/10/2010 20:53:50
Quote Anchor link
Verwerk hierin jouw vraag
Gewijzigd op 05/10/2010 20:55:20 door Niels K
 
Rinus o

Rinus o

07/10/2010 20:18:36
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik vind Crimson editor http://www.crimsoneditor.com/ wel handig, en waarschijnlijk ben ik net zo nieuw als jij?

Grtx,
 
- -

- -

07/10/2010 20:35:47
Quote Anchor link
Coda. Geweldig programma.
 
Niek s

niek s

07/10/2010 20:48:29
Quote Anchor link
NetBeans
 
Niels K

Niels K

07/10/2010 22:18:13
Quote Anchor link
Quote:
Met welk programma maak je PHP scripts?

Je handen en je harsus..:)
 
Moe BE

Moe BE

08/10/2010 08:35:50
Quote Anchor link
Jona than op 07/10/2010 20:35:47:
Coda. Geweldig programma.


Check!
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

14/10/2010 15:34:33
Quote Anchor link
gewoon in kladblok , niet al die irritante kleurtjes die je bij sommige hebt, soms wel handig als je zoekt naar een bug...
 
Once Upon A Tim

Once Upon A Tim

15/10/2010 14:59:09
Quote Anchor link
ik doe luxe.. ik gebruik CS5

Vind het een erg fijn programma om te gebruiken. Handig wanneer die iets aangeeft van "bedoel je dit?" en je drukt op enter da thet er komt te staan.. ik weet het ik ben lui
Gewijzigd op 15/10/2010 15:00:53 door Once Upon A Tim
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/10/2010 15:43:35
Quote Anchor link
Zo zo je gebruikt CS5?

Wat voor programma is dat dan? :O

Ik noem het altijd Dreamweaver en het blijft in mijn ogen k*t!
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

15/10/2010 16:33:14
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 15/10/2010 15:43:35:
Ik noem het altijd Dreamweaver en het blijft in mijn ogen k*t!


Ik heb er weinig problemen mee. Alleen jammer dat het van Acrobat is.
Acrobat = traag, lomp en update-verslaafd
 
Wouter J

Wouter J

15/10/2010 16:45:05
Quote Anchor link
Aptana en wamp (voor de localhost)
 
Once Upon A Tim

Once Upon A Tim

15/10/2010 18:02:08
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 15/10/2010 15:43:35:
Zo zo je gebruikt CS5?

Wat voor programma is dat dan? :O

Ik noem het altijd Dreamweaver en het blijft in mijn ogen k*t!


Haha ja het hele suite xD niet alleen DW.. heb je er ooit een week mee gewerkt?? :P


Tobias Witmer op 15/10/2010 16:33:14:
Oetzie en mijn achternaam op 15/10/2010 15:43:35:
Ik noem het altijd Dreamweaver en het blijft in mijn ogen k*t!


Ik heb er weinig problemen mee. Alleen jammer dat het van Acrobat is.
Acrobat = traag, lomp en update-verslaafd


't is van adobe (A)
Gewijzigd op 15/10/2010 18:03:09 door Once Upon A Tim
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.