Queries samenvoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

07/08/2007 03:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
                        if($reactiemode)
                        {

                                 $query1 = @mysql_query   ("    SELECT *,date_format(tijdstip, '%d/%m/%Y - %H:%i') AS tijdstip
                                                                FROM dr_onderwerp
                                                                WHERE id = '"
. $_GET['oid']. "' AND zichtbaar =  '" . $_SESSION['viewaccess1'] . "'
                                                                OR paginaid = '"
. $_GET['pid'] . "' AND zichtbaar =  '" . $_SESSION['viewaccess2'] . "'
                                                                OR paginaid = '"
. $_GET['pid'] . "' AND zichtbaar =  '" . $_SESSION['viewaccess3'] . "'
                                                                OR paginaid = '"
. $_GET['pid'] . "' AND zichtbaar =  '" . $_SESSION['viewaccess4'] . "'
                                                                OR paginaid = '"
. $_GET['pid'] . "' AND zichtbaar =  '" . $_SESSION['viewaccess5'] . "'
                                                           "
);




                            $query2 = @mysql_query   ("      SELECT *,date_format(tijdstip, '%d/%m/%Y - %H:%i') AS tijdstip,tijdstip AS sorttijdstip
                                                                FROM dr_reactie
                                                                WHERE onderwerpid = '"
. $_GET['oid'] . "'
                                                                ORDER BY id ASC
                                                                LIMIT $_SESSION[messagePerPage]
                                                                OFFSET $offset
                                                         "
);

                        }


                        while($list = @mysql_fetch_array($query3))
                        {

                        ...


?>


Weet er iemand hoe ik de resultaten van query1 en query2 kan samenvoegen tot query3 zodat ik het in de while-lus kan gebruiken?


alvast enorm bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Christophe Rogiers
 
PHP hulp

PHP hulp

15/09/2024 01:08:18
 
PHP erik

PHP erik

07/08/2007 03:53:00
Quote Anchor link
Je kunt waarschijnlijk de queries zelf UNION-en. Zie google voor SQL UNION. Maar ik vraag me af hoe je het precies wil hebben?
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

07/08/2007 04:05:00
Quote Anchor link
PHPerik schreef op 07.08.2007 03:53:
Je kunt waarschijnlijk de queries zelf UNION-en. Zie google voor SQL UNION. Maar ik vraag me af hoe je het precies wil hebben?


Query1 geeft me resultaten met dezelfde structuur als de resultaten van query2.

Het is voor een nieuwssysteem met reacties op het nieuwsonderwerp. Ik haal eerst de inhoud,titel,... van het onderwerp op (query1) en nadien de gegevens van de reacties. Die zou ik willen samenvoegen om vervolgens in 1 layout te gieten.

Bedankt voor je tip! Ik laat weten of het lukt of niet :).

Groeten!
 
PHP erik

PHP erik

07/08/2007 04:09:00
Quote Anchor link
$query = " (SELECT *,date_format(tijdstip, '%d/%m/%Y - %H:%i') AS tijdstip
FROM dr_onderwerp
WHERE id = '" . $_GET['oid']. "' AND zichtbaar = '" . $_SESSION['viewaccess1'] . "'
OR paginaid = '" . $_GET['pid'] . "' AND zichtbaar = '" . $_SESSION['viewaccess2'] . "'
OR paginaid = '" . $_GET['pid'] . "' AND zichtbaar = '" . $_SESSION['viewaccess3'] . "'
OR paginaid = '" . $_GET['pid'] . "' AND zichtbaar = '" . $_SESSION['viewaccess4'] . "'
OR paginaid = '" . $_GET['pid'] . "' AND zichtbaar = '" . $_SESSION['viewaccess5'] . "')
UNION ALL
( SELECT *,date_format(tijdstip, '%d/%m/%Y - %H:%i') AS tijdstip,tijdstip AS sorttijdstip
FROM dr_reactie
WHERE onderwerpid = '" . $_GET['oid'] . "'
ORDER BY id ASC
LIMIT $_SESSION[messagePerPage]
OFFSET $offset
)";
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
Frank -

Frank -

07/08/2007 12:31:00
Quote Anchor link
Offtopic: Wanneer je een alias aanmaakt, gebruik dan wel een andere naam. In jouw huidige queries kun je namelijk niet meer sorteren op het origineel, dat blijkt al wel uit de knullige alias sorttijdstip...

date_format(tijdstip, '%d/%m/%Y - %H:%i') AS tijdstip_NL

Het origineel 'tijdstip' blijft nu gewoon bestaan en je kunt daar gewoon op sorteren. In de resultset ontvang je nu 'tijdstip_NL', die kun je bv. gaan echoen.
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

07/08/2007 12:51:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 07.08.2007 12:31:
Offtopic: Wanneer je een alias aanmaakt, gebruik dan wel een andere naam. In jouw huidige queries kun je namelijk niet meer sorteren op het origineel, dat blijkt al wel uit de knullige alias sorttijdstip...

date_format(tijdstip, '%d/%m/%Y - %H:%i') AS tijdstip_NL

Het origineel 'tijdstip' blijft nu gewoon bestaan en je kunt daar gewoon op sorteren. In de resultset ontvang je nu 'tijdstip_NL', die kun je bv. gaan echoen.


Handige tip!, bedankt !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.