replaceopdracht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 16:41:00
Quote Anchor link
Hoi,

Heeft iemand een idee hoe ik dit kan verwezelijken:

*Dit is de input: <font face="xxxx" size="x">

*Detecteer "<font" tot ">" en vervang dat door ""

*Dit moet dus de output zijn: ""


Ik zou heel blij zijn als dat ka gefixt worden :).

Groetjes en alvast bedankt, Christophe.
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 15:27:34
 
Mark Pieper

Mark Pieper

28/09/2006 16:48:00
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 17:07:00
Quote Anchor link
Het is me met die voorbeelden nog niet zo duidelijk... Het is een moelijke functie vind ik.

Kan je me een beetje op weg zetten?

Bedankt :)
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 17:10:00
Quote Anchor link
strip_tags, dat kan je beter gebruiken, want het hele html/php deel word verwijderd

strip_tags
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

28/09/2006 17:13:00
Quote Anchor link
Deze functie heb ik ooit gemaakt omdat de 'striptag' buggie is :(

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

    // Strips all HTML tags from a string
    function stripHtml($string)
    {

        $expr = "/<(((\/?\w+)((((\s+\w+)((\s*)=(\s*)((\w+)|('.*?')|(\".*?\")))?)?)*)(\s*)(\/?))|(!--(.*)--))>/";

        // Note: after stripping a HTML-tag, in theory a new tag could occur. (But only when people do this intentionaly)
        // To make sure not a single tag survives, we repeat stripping untill all tags are removed.

        while(preg_match($expr, $string))
        {

            $string = preg_replace($expr, "", $string);
        }


        return $string;
    }


?>


De code strips alle HTML tags uit de pagina.
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 17:32:00
Quote Anchor link
ik heb dit gemaakt maar het is niet goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$replaced_inhoud
= preg_replace ('#\<font(.*)>#', '', $inhoud);
?>


Het verwijdert gewoon helemaal: <font face="xxxx" size="x">blablabla<font\> terwijl enkel <font face="xxxx" size="x"> verwijdert moet worden...
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2006 17:39:00
Quote Anchor link
Deze zou moeten werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$replaced_inhoud
= preg_replace('/\<font[^>]\>/', '', $inhoud);

?>


Wat betekend nu die "[^>]" :

Dit noemen we een karakter klasse in dit gaval matched deze alle tekens behalve het ">" teken,
Het dakje ^ betekend dus niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:15:00
Quote Anchor link
Neen werkt niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$inhoud
= "<font face=\"Arial\" size=\"1\">Dit moet overblijven.</font>";
$replaced_inhoud = preg_replace('/\<font[^>]\>/', '', $inhoud);
echo $replaced_inhoud;
?>


Je kan dat hier testen: http://test.stormtraxx-productions.be/test.php

damm zo moeilijk brrr :p
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2006 19:18:00
Quote Anchor link
Lees eens je openings post?...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$replaced_inhoud
= preg_replace('/\<[ ]*font[^>]*[ ]*\>(.*)\<[ ]*\/[ ]*font[ ]*\>/', '$1', $inhoud);

?>


Die "[ ]*" zijn eventueel spacies in je tags, deze dingen kun je er ook uit halen.

edit:

Ik was wat vergeten... Nu werkt ie.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:22:00
Quote Anchor link
werkt nog steeds niet ...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$inhoud
= "<font face=\"Arial\" size=\"1\">Dit moet overblijven.</font>";

$replaced_inhoud = preg_replace('/\<\s*font[^>]\s*\>(.*)\<\s*\/\s*font\s*\>/', '$1', $inhoud);

echo $replaced_inhoud;
?>
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 19:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
preg_replace('#\<font face="(.*?)" size="(.*?)">(.*?)\<\/font\>#si','$3', $inhoud);
?>

zoiets? het komt iig in de buurt xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harmen
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:25:00
Quote Anchor link
dat geeft een foutmelding:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$inhoud
= "<font face=\"Arial\" size=\"1\">Dit moet overblijven.</font>";

preg_replace('<font face=(.*?) size=(.*?)>(.*?)</font>','$3', $inhoud);

echo $replaced_inhoud;
?>
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2006 19:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$replaced_inhoud
= preg_replace('/\<[ ]*font[^>]*[ ]*\>(.*)\<[ ]*\/[ ]*font[ ]*\>/', '$1', $inhoud);

?>
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 19:27:00
Quote Anchor link
zie laatste update.. dat is al beter

Edit:

welke foutmelding btw?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harmen
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:28:00
Quote Anchor link
seems 2 work !!

Bedankt allemaal voor de support :D.

Thx !!!!!!
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 19:29:00
Quote Anchor link
welke werkt nu? die van Martijn of die van mij?
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Als je in de font tag enters zou kunnen hebben en je wil zowel <FonT... als <font... kunnen vervangen voeg dan even "is" toe aan de achterkant van het pattern.
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 19:36:00
Quote Anchor link
haha, dat heb ik lkkr wel :P
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:37:00
Quote Anchor link
@harmen: Deze werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$replaced_inhoud
= preg_replace('/\<[ ]*font[^>]*[ ]*\>(.*)\<[ ]*\/[ ]*font[ ]*\>/', '$1', $inhoud);
?>
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 19:45:00
Quote Anchor link
$replaced_inhoud = preg_replace('/\<[ ]*font[^>]*[ ]*\>(.*)\<[ ]*\/[ ]*font[ ]*\>/si', '$1', $inhoud);


dat is beter..
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:52:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik zou van dit:

<a href="http://www.vtm.be" target="XXXX">

of dit

<a href="http://www.vtm.be">

Dit willen krijgen:

<a href="http://www.vtm.be" target="_blank">

Hoe moet ik dat dan fixen?

Thx :).
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.