Stuk uit bron halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »
Miniejjj

Miniejjj

26/04/2008 21:52:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik wil een stuk tekst van een andere site uit de bron halen en die op mijn pagina laten zien. Ik weet dat de functie file_get_contents() hierbij helpt, maar hoe kan ik er nu voor zorgen dat een bepaalt deel van de bron eruit wordt gehaalt?

Ik houdt van zelf uitproberen, dus als jullie mij een beetje kunnen sturen, graag.

Mvg,

Arthur
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 02:06:06
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

26/04/2008 22:09:00
Quote Anchor link
voor externe sites moet je met curl werken, en voor een deel van de bron heb je regular expressions nodig.(preg_match bijvoorbeeld)
 
Scrptr

Scrptr

26/04/2008 22:17:00
Quote Anchor link
Een simpele oplossing (ik zeg niet dat het de beste is):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

// eerst halen we het bestand binnen
$geheel = file_get_contents('http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=47526&lasttopic=1');
// vervolgens halen we alle tekst weg voor de doeltekst
$geheel = explode('<img src="/imgs/forum/readline.gif"><br>', $geheel);
// daarna halen we alle tekst weg na de doeltekst
$geheel = explode('</td></tr></table></td></tr></table>', $geheel['1']);
echo $geheel['0'];

?>
 
Miniejjj

Miniejjj

26/04/2008 22:55:00
Quote Anchor link
Bedankt, kreeg op een ander forum ook ongeveer zo'n antwoord en ik snap hem nu.

Maar nu nog iets waar ik niet uitkom:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$geheel
= file_get_contents('http://www.radio538.nl/top40.html');

$geheel = explode(' <td class="hitlijst_title_rechts">', $geheel);

$geheel = explode(' <div class="adLinkSkyScraper">', $geheel['1']);

$nummer = explode(' <td class="hitlijst_overzicht_td">', $geheel[0]);
$nummer = explode(' <img src="/static/project/gfx/top40/vsl_alarmschijf.gif" alt="Alarmschijf" border="0" />',$nummer['1']);
echo $nummer['0'];

?>



Dit heb ik er nu van gebakken, dit geef het eerste nummer van de top 40 weer. Maar hoe kan ik nu het tweede nummer laten zien?
 
Wolfje

wolfje

27/04/2008 10:32:00
Quote Anchor link
omdat dat van jouw niet bij mij werkt heb ik een nieuwe gemaakt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php


$geheel
= file_get_contents('http://www.radio538.nl/top40.html');
$geheel = explode ('<td class="hitlijst_overzicht_td"><b>', $geheel);
$geheel = explode ('</td>',$geheel[1]);

echo "$geheel[0]";


?>


je kan heel simpel de volgende laten zien met

$geheel = explode ('</td>',$geheel[1]);

te veranderen door

$geheel = explode ('</td>',$geheel[2]);

enz
 
Scrptr

Scrptr

27/04/2008 10:40:00
Quote Anchor link
Dit is een werkende manier mbv curl:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
$ch
= curl_init();
$timeout = 0; // set to zero for no timeout
curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, 'http://www.radio538.nl/web/show/id=44685');
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
$file_contents = curl_exec($ch);
curl_close($ch);

// display file
$parts = explode('<td class="hitlijst_overzicht_td">', $file_contents);
unset($parts['0'], $parts['80']);
$a = '1';
for($i = 1; $i < 80; $i = $i + 2){
    $begin_a     = explode('<b>', $parts[$i]);
    $eind_a        = explode('</b><br />', $begin_a['1']);
    $eind_t     = explode('</td>', $eind_a['1']);
    $top40[$a]['titel'] = $eind_a['0'];
    $top40[$a]['artiest'] = $eind_t['0'];
    $a++;
}

?>


De array bestaat dan uit de volgende gegevens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
Array
(
    [1] => Array
        (
            [titel] => SHOT OF A GUN
            [artiest] => kane
        )

    [2] => Array
        (
            [titel] => 4 MINUTES
            [artiest] => madonna & justin timberlake
        )

    [3] => Array
        (
            [titel] => MERCY
            [artiest] => duffy
        )

    [4] => Array
        (
            [titel] => BETEKENIS
            [artiest] => jeroen van der boom
        )

    [5] => Array
        (
            [titel] => BLEEDING LOVE
            [artiest] => leona lewis
        )

    [6] => Array
        (
            [titel] => LOVE SONG
            [artiest] => sara bareilles
        )

    [7] => Array
        (
            [titel] => ROSANNE
            [artiest] => nick & simon
        )

    [8] => Array
        (
            [titel] => DISCO VOLANTE
            [artiest] => ida engberg
        )

    [9] => Array
        (
            [titel] => THIS IS THE LIFE
            [artiest] => amy macdonald
        )

    [10] => Array
        (
            [titel] => FATHER AND FRIEND
            [artiest] => alain clark
        )

    [11] => Array
        (
            [titel] => WHEN SUMMER ENDS
            [artiest] => vanvelzen
        )

    [12] => Array
        (
            [titel] => DELIRIOUS
            [artiest] => david guetta
        )

    [13] => Array
        (
            [titel] => BUBBLY
            [artiest] => colbie caillat
        )

    [14] => Array
        (
            [titel] => VALERIE
            [artiest] => mark ronson ft. amy winehouse
        )

    [15] => Array
        (
            [titel] => TOUCH MY BODY
            [artiest] => mariah carey
        )

    [16] => Array
        (
            [titel] => BUILT TO LAST
            [artiest] => melee
        )

    [17] => Array
        (
            [titel] => CHASING PAVEMENTS
            [artiest] => adele
        )

    [18] => Array
        (
            [titel] => ALS JE OOIT NOG EENS TERUG KAN
            [artiest] => ticket for tibet
        )

    [19] => Array
        (
            [titel] => HATE THAT I LOVE YOU
            [artiest] => rihanna ft. ne-yo
        )

    [20] => Array
        (
            [titel] => SQUEEZE ME
            [artiest] => kraak & smaak ft. ben westbeech
        )

    [21] => Array
        (
            [titel] => SCREAM
            [artiest] => timbaland ft. keri hilson & nicole scherzinger
        )

    [22] => Array
        (
            [titel] => DON'T JUMP
            [artiest] => tokio hotel
        )

    [23] => Array
        (
            [titel] => THE LITTLE THINGS
            [artiest] => colbie caillat
        )

    [24] => Array
        (
            [titel] => GOING WRONG
            [artiest] => armin van buuren & dj shah ft. chris jones
        )

    [25] => Array
        (
            [titel] => IN LOVE WITH A GIRL
            [artiest] => gavin degraw
        )

    [26] => Array
        (
            [titel] => THE GIRL YOU LOST TO COCAINE
            [artiest] => sia
        )

    [27] => Array
        (
            [titel] => ALWAYS WHERE I NEED TO BE
            [artiest] => the kooks
        )

    [28] => Array
        (
            [titel] => WORK (FREEMASONS REMIX)
            [artiest] => kelly rowland
        )

    [29] => Array
        (
            [titel] => YOUR LOVE IS A LIE
            [artiest] => simple plan
        )

    [30] => Array
        (
            [titel] => AMERICAN BOY
            [artiest] => estelle ft. kanye west
        )

    [31] => Array
        (
            [titel] => SOMETHING GOOD 08
            [artiest] => utah saints
        )

    [32] => Array
        (
            [titel] => EVERYBODY'S GOTTA LEARN SOMETIME
            [artiest] => krezip
        )

    [33] => Array
        (
            [titel] => WHAT'S IT GONNA BE
            [artiest] => h 'two' o ft. platnum
        )

    [34] => Array
        (
            [titel] => STOP AND STARE
            [artiest] => one republic
        )

    [35] => Array
        (
            [titel] => UIT ELKAAR
            [artiest] => yes-r
        )

    [36] => Array
        (
            [titel] => HELLO WORLD
            [artiest] => nikki
        )

    [37] => Array
        (
            [titel] => TILL THE SKY FALLS DOWN
            [artiest] => dash berlin
        )

    [38] => Array
        (
            [titel] => EEN NACHT MET JOU
            [artiest] => fouradi
        )

    [39] => Array
        (
            [titel] => SPINNING AROUND
            [artiest] => eva jane
        )

    [40] => Array
        (
            [titel] => I'LL BE WAITING
            [artiest] => lenny kravitz
        )

)


Wel nog even een tip: Het laden gaat langzamer dan gewone tekst. Wat je zou kunnen doen is iedere keer dat er een nieuwe top40 is een cronjob laten uitvoeren welke alle gegevens in een database zet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Thom Lala

Thom Lala

27/04/2008 10:48:00
Quote Anchor link
@Scrptr als ik dat script van jou probeer, krijg ik een witte pagina..
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

27/04/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Variabelen buiten quotes. Integers als arraykey buiten quotes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
$nummer
= array();
$artiest = array();

$file = file_get_contents("http://www.radio538.nl/top40.html");

$list = explode('<table width="520" class="hitlijst_overzicht">', $file);
$list2 = explode('</table>', $list[1]);
$wHitlijst = $list2[0];

// in $wHitlijst zit nu heel de hitlijst
$aHitlijst = explode('<tr>', $wHitlijst);

foreach($aHitlijst as $hit) {
    $aHit = explode('<td class="hitlijst_overzicht_td"><b>', $hit);
    $aHit2 = explode('</td>', $aHit[1]);
    // zet nummers en artiesten in de array
    $nummer[] = preg_replace("#(.*?)\</b\>#si", "\\1", $aHit2[0]);
    $artiest[] = preg_replace("#\<br /\>(.*?)#si", "\\1", $aHit2[0]);
}


// maak van twee arrays één
$hitlijst = array_combine($artiest, $nummer);

// de output die je zou kunnen maken
foreach($hitlijst as $art => $num) {
    echo "<b>".$art."</b> - ".$num;
}

?>


Zo heb je heel de hitlijst in $hitlijst zitten ;-) (niet getest).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Thom Lala

Thom Lala

27/04/2008 10:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Notice: Undefined offset: 1 in C:\Users\Thom\Desktop\UsbWebserver2\Root\Cijfers\538.php on line 16

Notice: Undefined offset: 1 in C:\Users\Thom\Desktop\UsbWebserver2\Root\Cijfers\538.php on line 16
- SHOT OF A GUNkane - SHOT OF A GUN
kane4 MINUTESmadonna & justin timberlake - 4 MINUTES
madonna & justin timberlakeMERCYduffy - MERCY
duffyBETEKENISjeroen van der boom - BETEKENIS
jeroen van der boomBLEEDING LOVEleona lewis - BLEEDING LOVE
leona lewisLOVE SONGsara bareilles - LOVE SONG
sara bareillesROSANNEnick & simon - ROSANNE
nick & simonDISCO VOLANTEida engberg - DISCO VOLANTE


dit krijg ik ... klopt nog niet helemaal..
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

27/04/2008 11:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
$nummer
= array();
$artiest = array();

$file = file_get_contents("http://www.radio538.nl/top40.html");

$list = explode('<table width="520" class="hitlijst_overzicht">', $file);
$list2 = explode('</table>', $list[1]);
$wHitlijst = $list2[0];

// in $wHitlijst zit nu heel de hitlijst
$aHitlijst = explode('<tr>', $wHitlijst);

foreach($aHitlijst as $hit) {
    $aHit = explode('<td class="hitlijst_overzicht_td"><b>', $hit);
    if(is_array($aHit) && !empty($aHit[1])) {
        $aHit2 = explode('</td>', $aHit[1]);
        
        $aNummer = explode("</b>", $aHit2[0]);
        $aArtiest = str_replace("<br />", "", $aNummer[1]);
        
        $nummer[] = $aNummer[0];
        $artiest[] = $aArtiest;
    }
}


$hitlijst = array_combine($artiest, $nummer);

foreach($hitlijst as $art => $num) {
    echo "<b>".$art."</b> - ".$num."<br />".PHP_EOL;
}

?>


Nu klopt 'ie helemaal :-).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Thom Lala

Thom Lala

27/04/2008 11:14:00
Quote Anchor link
ja ik had hem zelf ook al bijna opgelost, maar kwam er toch niet helemaal uit

Ziet er netjes uit ;)

Edit: Is het ook mogelijk om het te doen bij sites waar je eerst moet inloggen??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom Lala
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

27/04/2008 11:22:00
Quote Anchor link
Nee, niet dat ik weet in ieder geval.
 
Thom Lala

Thom Lala

27/04/2008 11:25:00
Quote Anchor link
bij knvb kan het wel.. daar heb ik zelf ook script van, daar kan de stand enzo van halen..

Zou mooi zijn als het ook kan bij site waar je moet inloggen.. Zal nog even flink gaan googlen
 
Miniejjj

Miniejjj

27/04/2008 12:44:00
Quote Anchor link
Oke, bedankt allemaal voor het helpen.

In ieder geval begrijp ik het nu wel ongeveer, alleen ik heb nog 1 vraag.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    $aHit
= explode('<td class="hitlijst_overzicht_td"><b>', $hit);
    $aHit2 = explode('</td>', $aHit[1]);
?>


Dit stukje. Betekent $aHit[1] dan eigelijk 'Na <td class="hitlijst_overzicht_td"><b> en $aHit2[0] bevat dan eigelijk wat tussen <td en </td> staat?

Is dat zo?
 
Scrptr

Scrptr

27/04/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Thom schreef op 27.04.2008 10:48:
@Scrptr als ik dat script van jou probeer, krijg ik een witte pagina..

Logisch toch! Ik zeg: 'de array bestaat uit de volgende waarden'. Vervolgens kun je er iets mee doen. Bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
foreach($top40 as $key=>$val){
    echo '<b>Nr '.$key.'</b> Titel: '.$val['titel'].' , Artiest: '.$val['artiest'].'<br/>';
}

?>

Als je enkel nummer 3 wilt tonen doe je dat alsvolgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo $top40['3']['titel'];
?>

Deze codes plak je dus onder de door mij gegeven code.
Voortaan even goed lezen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Thom Lala

Thom Lala

27/04/2008 17:21:00
Quote Anchor link
Oke nou sorry hoor!!
 
Scrptr

Scrptr

27/04/2008 17:33:00
Quote Anchor link
Sorry is ook weer niet nodig, ik zeg alleen dat een klein beetje uitzoekwerk wonderen doet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.