Swiftmailer decoration

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »
Ama saril

ama saril

13/05/2015 10:01:49
Quote Anchor link
Hallo mensen,
Probeer op dit moment een mailfunctie te maken in symfony met swiftmailer en de decorator plugin hiervan. De bedoeling is dat ik in het mailtje naar elk persoon een 'naam' parameter meegeef die in de body van het bericht terechtkomt. Ik heb dit nu gemaakt aan de hand van de voorbeeldcodes op de swiftmailer site.

Ik zit nu met 1 probleem en dat is dat het mailtje wel wordt aangepast maar alleen voor de 1e persoon. De volgende personen in de lijst krijgen dus exact hetzelfde mailtje als de 1e persoon (met daarin dus ook de naam van de 1e persoon). De mails gaan er dus wel uit alleen wordt het niet correct bij iedereen doorgevoerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
$replacements = array();
    $gebruikers = array();
    $gebruikers[] = array('email' => '[email protected]', 'naam' => 'Kees');
    $gebruikers[] = array('email' => '[email protected]', 'naam' => 'Sjaak');
        
    foreach($gebruikers as $gebruiker)
    {
        $replacements[$gebruiker['email']] = array(
            '{naam}'=>$gebruiker['naam']
        );
    }
      
    //Registreer de plugin
    $plugin = new \Swift_Plugins_DecoratorPlugin($replacements);
    $this->get('mailer')->registerPlugin($plugin);
    
    //Maak bericht aan
    $message = \Swift_Message::newInstance()
        ->setSubject('Hallo {naam}')
            ->setFrom("[email protected]")
        ->setBody("Beste {naam},<br>Dit is een bericht","text/html");
        
        foreach ($gebruikers as $gebruiker) {        
            $message->addTo($gebruiker['email']);        
        }
        
    //Verstuur bericht  
    $this->get('mailer')->send($message);
    
    //Toon een response
    return new Response('<h1>Het is verstuurd</h1>');


De mails komen wel gewoon aan dus de instellingen staan ok (gebruik nu gmail als instelling).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
//Uit config.yml
swiftmailer:
    transport: "gmail"
    host:      "%mailer_host%"
    username:  "[email protected]"
    password:  "xxx"


Alleen krijg iedereen in de array gebruikers hetzelfde bericht als Kees heeft (dus de 1e die erin staat)

Voor zover ik kan zien heb ik alles goed gedaan alleen wil hij het laatste stukje niet goed doen. Heeft iemand hier een idee waar het aan kan liggen? Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 05:19:29
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/05/2015 12:55:00
Quote Anchor link
Nog even geen antwoord op je vraag maar waarom render je niet gewoon een Twig template met daarin een aantal variabelen? Dan krijg je tenminste gelijk mooie HTML emails.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
public function indexAction($name)
{

    $message = \Swift_Message::newInstance()
        ->
setSubject('Hello Email')
        ->
setFrom('[email protected]')
        ->
setTo('[email protected]')
        ->
setBody(
            $this->renderView(
                // app/Resources/views/Emails/registration.html.twig
                'Emails/registration.html.twig',
                array('name' => $name)
            ),

            'text/html'
        )
        /*
         * If you also want to include a plaintext version of the message
        ->addPart(
            $this->renderView(
                'Emails/registration.txt.twig',
                array('name' => $name)
            ),
            'text/plain'
        )
        */

    ;
    $this->get('mailer')->send($message);

    return $this->render(...);
}

?>
Gewijzigd op 13/05/2015 12:55:16 door Frank Nietbelangrijk
 
Ama saril

ama saril

13/05/2015 13:20:55
Quote Anchor link
Dat had ik eerst maar om uit te sluiten dat het door het twigtemplate niet goed ging heb had ik gewoon een testje in de body gezet.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/05/2015 17:43:14
Quote Anchor link
Natuurlijk kun je eerst een testmailtje versturen om zeker te zijn dat je instellingen goed staan.
Daarna adviseer ik een (private) functie te maken die slechts één email verstuurd. Deze functie verwacht dan als parameter een user entity.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
/**
 * User controller.
 *
 * @Route("/user")
 */

class UserController extends Controller
{
    /**
     * Mail to all Users.
     *
     * @Route("/sendmail", name="sendmail_users")
     * @Method("GET")
     * @Template()
     */

    public function emailAction($name)
    {

        $em = $this->getDoctrine()->getManager();

        $users = $em->getRepository('AppBundle:User')->findAll();

        foreach($users as $user)
            $this->sendmail($user);

        return array(
            'users' => $users,
        );
    }


    private function sendmail(User $user)
    {

        $message = \Swift_Message::newInstance()
            ->
setSubject('Hello Email')
            ->
setFrom('[email protected]')
            ->
setTo($user->getEmail())
            ->
setBody(
                $this->renderView(
                    // app/Resources/views/Emails/registration.html.twig
                    'Emails/registration.html.twig',
                    array('user' => $user)
                ),

                'text/html'
        );
        $this->get('mailer')->send($message);
    }
}

?>
Gewijzigd op 13/05/2015 17:47:36 door Frank Nietbelangrijk
 
Ama saril

ama saril

19/05/2015 09:31:59
Quote Anchor link
Ben er nog steeds mee bezig maar nog geen succes.
Een email sturen is op zich het probleem niet dat gaat helemaal goed. Ik vond alleen die decorator functie zo mooi dat je de placeholders kan laten invullen (met de replacements) krijg het alleen nog niet goed voor elkaar maar ben er nog mee bezig.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/05/2015 11:01:30
Quote Anchor link
Dat kan toch ook met een template?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.