Undefined index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »
Erik Bazuin

Erik Bazuin

23/03/2011 10:18:37
Quote Anchor link
Ik heb een formulier.

Deze regel:
Quote:
$send ['name'] = $_POST ['subdealer_companyname'];


geeft bovenaan de pagina deze error:
Quote:
Notice: Undefined index: subdealer_companyname in /home/erik/domains/pixelpuur.nl/public_html/form/form.php on line 4


verder werkt het formulier wel correct, kan iemand vertellen wat het is en hoe ik het opl;os? want ik kom er even niet meer uit.

Gr Erik
Gewijzigd op 23/03/2011 10:19:14 door Erik Bazuin
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 06:04:54
 
Barttje R

Barttje R

23/03/2011 10:20:49
Quote Anchor link
Klopt de naam ook in de input veld?
 

23/03/2011 10:26:07
Quote Anchor link
Controleer of je formulier gepost is met if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'). Kopieer alleen variabelen als je zeker weet dat ze veilig / schoon schijn. Doe eens var_dump($_POST);
 
Erik Bazuin

Erik Bazuin

23/03/2011 10:32:31
Quote Anchor link
Hey mensen dank je voor de reacties:


Zo staat het erin:
Quote:
<form action="" method="post">


verzend button
Quote:
' . (!isset ($message) ? '<div><input type="submit" name="send" class="button" value="verzenden" /><br class="clear" /></div>' : '') . '


input veld:
Quote:
<li class="th' . (isset ($error ['subdealer_companyname']) ? ' error' : '') . '">Bedrijfsnaam:</li>
<li class="td"><input type="text" name="subdealer_companyname" class="bar" value="' . (isset ($_POST ['subdealer_companyname']) ? strip ($_POST ['subdealer_companyname']) : '') . '" /><span>*</span></li>



gr erik
Gewijzigd op 23/03/2011 10:34:43 door Erik Bazuin
 

23/03/2011 10:39:13
Quote Anchor link
Waarom doe je overal een spatie tussen de array naam en de key?
 
Barttje R

Barttje R

23/03/2011 10:45:19
Quote Anchor link
Vroeg ik me ook al af, maar dat zou het probleem niet moeten zijn.

Doe eens een var_dump zoals Karl al zei...
 
Erik Bazuin

Erik Bazuin

23/03/2011 10:45:41
Quote Anchor link
Excuses, wat bedoel je precies?
 
Barttje R

Barttje R

23/03/2011 10:47:32
Quote Anchor link
Wanneer je formulier verzonden is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
echo '<pre>';
var_dump($_POST);
exit;
 
Erik Bazuin

Erik Bazuin

23/03/2011 10:49:10
Quote Anchor link
geeft dit terug:

array(0) { }

Toevoeging op 23/03/2011 10:51:09:

array(43) {
["subdealer_companyname"]=>
string(9) "Designpro"
["subdealer_name"]=>
string(4) "erik"
["subdealer_telephonenumber"]=>
string(10) "1634491059"
["contract_invoice"]=>
string(1) "0"
["contract_name"]=>
string(1) "1"
["contract_companyname"]=>
string(9) "Designpro"
["contract_address"]=>
string(1) "1"
["contract_zipcode"]=>
string(6) "2871RK"
["contract_city"]=>
string(11) "Schoonhoven"
["contract_telephonenumber"]=>
string(1) "1"
["contract_kvknumber"]=>
string(2) "10"
["contract_legal"]=>
string(1) "1"
["invoice_address"]=>
string(1) "1"
["invoice_zipcode"]=>
string(6) "2871RK"
["invoice_city"]=>
string(11) "Schoonhoven"
["invoice_payment"]=>
string(1) "1"
["invoice_banknumber"]=>
string(1) "1"
["connection_signed"]=>
string(1) "0"
["connection_address"]=>
string(1) "1"
["connection_zipcode"]=>
string(6) "2871RK"
["connection_city"]=>
string(11) "Schoonhoven"
["connection_move"]=>
string(2) "-1"
["move_address"]=>
string(0) ""
["move_zipcode"]=>
string(6) "2871RK"
["move_city"]=>
string(11) "Schoonhoven"
["signed_name"]=>
string(1) "1"
["signed_id_type"]=>
string(1) "1"
["signed_id_number"]=>
string(1) "1"
["signed_date_of_birth"]=>
string(2) "11"
["signed_birthplace"]=>
string(1) "1"
["signed_preferred_date"]=>
string(1) "1"
["netline_current_telephonenumber"]=>
array(1) {
[0]=>
string(12) "125255245245"
}
["netline_current_type"]=>
array(1) {
[0]=>
string(1) "1"
}
["netline_new_telephonenumber"]=>
array(1) {
[0]=>
string(1) "1"
}
["netline_new_type"]=>
array(1) {
[0]=>
string(1) "1"
}
["referral_service"]=>
string(1) "1"
["forwarding_service"]=>
string(2) "-1"
["guide_entry_service"]=>
string(2) "-1"
["known_with_188_service"]=>
string(1) "1"
["caller_visible_service"]=>
string(2) "-1"
["call_waiting_service"]=>
string(2) "-1"
["explanation"]=>
string(6) "111111"
["send"]=>
string(9) "verzenden"
}

Toevoeging op 23/03/2011 11:23:40:

Ik denk dat ik het heb:

Dit deed het hem:

if ( isset($_POST['subdealer_companyname']))
{
$send ['name'] = $_POST['subdealer_companyname'];
} else {
$send ['name'] = 'Niks ingevuld';
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.