Verloop datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »
Bart

Bart

24/11/2005 13:43:00
Quote Anchor link
Hallo,

Zou iemand mij kunnen helpen of in ieder geval kunnen uitleggen hoe ik bij een ip ban een datum instel dat hij automatisch verloopt na zoveel tijd.
Hoe doe ik dat?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 24/11/2005 13:43:00 door Bart
 
PHP hulp

PHP hulp

08/09/2024 02:25:29
 
Bart

Bart

24/11/2005 13:53:00
Quote Anchor link
Moet dat met eeuhm NOW in de query?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/11/2005 14:05:00
Quote Anchor link
Hoi Bart,

het moment van bannen kun je vastleggen in een datetime veld (inderdaad met NOW()).

Als iemand je site dan weer bezoekt kun je bekijken hoeveel tijd er verstreken is, vergeleken tussen nu en het moment van bannen. Is de tijd verstreken dan kun je hem toelaten.

insert:

INSERT INTO bezoekers
(ip, banned_since)
VALUES
('$ip', NOW())

check:

SELECT ip
FROM bezoekers
WHERE
DATEDIFF(banned_since, NOW()) < 7
AND
ip = '$ip'
LIMIT 1

Deze query checkt op 7 dagen
Als de query nul resultaten heeft kun je iemand toelaten.
Gewijzigd op 24/11/2005 14:06:00 door Jan Koehoorn
 
Bart

Bart

24/11/2005 14:11:00
Quote Anchor link
Banned_since staat voor het database veld?
 
Bart

Bart

24/11/2005 14:18:00
Quote Anchor link
Hierover krijg ik een foutmelding wat is de fout? Want volgens mij is het goed zo. Maar dat zal wel niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$select
= "SELECT * FROM ip_ban WHERE DATEDIFF(verloop, NOW())< 7 AND ip = '".$ip."' LIMIT 1";
$query = mysql_query($select)or die(mysql_error());
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
$ips[] = "$list->username";
}


if( in_array( $_SERVER[REMOTE_ADDR], $ips )){
exit($bannedtext);
};
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/11/2005 14:31:00
Quote Anchor link
Hoi Bart,

altijd ff de letterlijke foutmelding meeplakken bij een dergelijke vraag please.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/11/2005 14:34:00
Quote Anchor link
Je code klopt niet, het moet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
// toegang verlenen?
$select = "
SELECT ip
FROM ip_ban
WHERE
DATEDIFF(verloop, NOW()) < 7
AND ip = '"
.$ip."' LIMIT 1";

$query = mysql_query($select)or die(mysql_error());
$list = mysql_fetch_object($query);

if ($list->ip == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
  exit ($bannedtext);
}

?>
Gewijzigd op 24/11/2005 14:37:00 door Jan Koehoorn
 
Bart

Bart

24/11/2005 15:11:00
Quote Anchor link
Dit is de error: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '(verloop, NOW()) < 7 AND ip = '212.127.232.146' LIMIT 1' at l
En nadat ik die code heb ingevuld doet hij dat nog steeds!?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/11/2005 15:13:00
Quote Anchor link
Wat je ook kan doen is een cronjob maken die je bijv. 1x per uur uitvoert. Dan hoef je niet bij iedere bezoeker je database aan te roepen.

Gedachtenspinseltje :).
 
Bart

Bart

24/11/2005 15:14:00
Quote Anchor link
Maar het probleem is hoe maak ik dat? Dat snap ik nog niet echt maar de rest wel maar dat niet
 
Bart

Bart

24/11/2005 15:24:00
Quote Anchor link
Maar mij gaat het erom wat er fout is aan het script
Gewijzigd op 24/11/2005 15:47:00 door Bart
 
Bart

Bart

24/11/2005 15:35:00
Quote Anchor link
Volgens mij zit de fout in dit stukje van de QUERY:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$select
= "
SELECT ip
FROM ip_ban
WHERE
DATEDIFF(verloop, NOW()) < 7"
;
Gewijzigd op 24/11/2005 15:35:00 door Bart
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/11/2005 16:15:00
Quote Anchor link
Hoi Bart,

het zou kunnen dat die DATEDIFF niet in de WHERE clausule mag. In dat geval zou je deze kunnen proberen:

SELECT ip, DATEDIFF(verloop, NOW) AS verschil
FROM ip_ban
WHERE
verschil < 7

En tenslotte kan het ook nog zijn dat jouw MySQL versie de functie DATEDIFF niet ondersteunt. Ik weet niet uit mijn hoofd vanaf welke versie wèl.

EDIT:

DATEDIFF wordt ondersteund vanaf MySQL 4.1.1
Gewijzigd op 24/11/2005 16:18:00 door Jan Koehoorn
 
Bart

Bart

24/11/2005 16:33:00
Quote Anchor link
Euhm als hij dat nou niet ondersteund? Welke code moet ik dan gebruiken?
 

24/11/2005 16:43:00
Quote Anchor link
'als hij dat nou niet ondersteund', misschien handig om eerst even uit te zoeken óf hij het ondersteund? Welke versie van MySQL draait er op de host?
 
Bart

Bart

24/11/2005 16:52:00
Quote Anchor link
Eeuhm even kijken dat kon je toch zien als je zoiets deed:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo php_info;
?>
 
Bart

Bart

24/11/2005 17:01:00
Quote Anchor link
Ik kan het niet vinden
 

24/11/2005 18:12:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


En dan crlf-f mysql.

Wat staat er bij Client API version ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.