WHERE clausule probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Frank -

Frank -

22/03/2008 11:32:00
Quote Anchor link
Yep, een prima datatype. En dan hoef je een nummer dus echt niet tussen 'quotes' te zetten, dat kan onmogelijk de oplossing zijn geweest voor jouw probleem.

MySQL is een rare database en vertoont regelmatig zeer bijzonder gedrag, maar een integer heeft nog steeds geen quotes nodig. Gelukkig niet!

Edit: En echo die queries nu eens! Dan zie je eindelijk wat je nu daadwerkelijk verstuurt naar de database.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
PHP hulp

PHP hulp

18/10/2024 07:58:48
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 11:40:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 22.03.2008 11:32:
MySQL is een rare database en vertoont regelmatig zeer bijzonder gedrag, maar een integer heeft nog steeds geen quotes nodig. Gelukkig niet!
Dat wordt de nieuwe 'functionliteit' van MySQL 7.0: wel quotes rond integers en niet meer rond strings :-)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2008 11:59:00
Quote Anchor link
Quote:
Onzin! Integers hoef je nog steeds niet tussen quotes te plaatsen in SQL! Dit is gewoon een prima query (...)


Quote:
Yep, een prima datatype. En dan hoef je een nummer dus echt niet tussen 'quotes' te zetten, dat kan onmogelijk de oplossing zijn geweest voor jouw probleem.


Hoe willen jullie dan verklaren dat mijn oplossing de oplossing is? :)
 
Frank -

Frank -

22/03/2008 12:02:00
Quote Anchor link
Zou het kunnen zijn dat er nog 1000-en-1 andere oorzaken en dus ook oplossingen mogelijk zijn? Jij weet zelf ook wel dat integers niet tussen quotes hoeven, dat is niets nieuws onder de zon. Die quotes kunnen alleen maar een probleem oplossen wanneer de zogenaamde integer geen integer is.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 12:03:00
Quote Anchor link
Fout van de TS bij het overnemen van eerder gegeven voorbeelden? De quotes zijn in ieder geval niet de oplossing, verwijder ze maar dan zul je zien dat het nog steeds werkt...

ps. Natuurlijk ervan uitgaande dat poll_id en die variabele beide integers zijn.
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

22/03/2008 12:40:00
Quote Anchor link
@frank: ik heb er al een neergezet, kijk nog maar ff in mijn posts

@iedereen: waarom naar een oorzaak zoeken als hij al werkt?!?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 12:43:00
Quote Anchor link
Maarten schreef op 22.03.2008 12:40:
@iedereen: waarom naar een oorzaak zoeken als hij al werkt?!?
Lijkt me vrij logisch. Omdat je wilt weten waarom iets fout gegaan is zodat je dat in de toekomst kunt voorkomen. Misschien heb je het nu zelfs wel met een lapmiddel aan de praat gekregen dat je later nog veel grotere problemen gaat opleveren!

Kortom, pas als je echt weet waarom het fout gegaan is, kun je bepalen of de oplossing die je nu gebruikt hebt de juiste is...
 
Frank -

Frank -

22/03/2008 14:17:00
Quote Anchor link
Maarten schreef op 22.03.2008 12:40:
@iedereen: waarom naar een oorzaak zoeken als hij al werkt?!?
Op naar de volgende bug!

good luck.
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

22/03/2008 14:31:00
Quote Anchor link
maar ja, ik weet het niet, dat is de reden dat ik dit topic heb geplaatst.

ik heb jullie al alles gegeven waar jullie om hebben gevraagd en toch doe ik nog iets niet goed, dus om alles maar samen te krijgen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
//het aantal keer dat op deze keuze is gestemd
$sql_get_voted = "SELECT COUNT(id) AS aantal
                  FROM poll_votes
                  WHERE vote_number = '"
.$poll_choices['id']."'";
                  
//het totaal aantal stemmen
$sql_get_total_voted = "SELECT COUNT(id) AS aantal
                        FROM poll_votes
                        WHERE poll_id = '"
.$voted_ids[$i]."'";

if($query_count = mysql_query($sql_get_voted))
{

     if($query_total = mysql_query($sql_get_total_voted))
     {

         $result_count = mysql_fetch_array($query_count);
         $result_total = mysql_fetch_array($query_total);
         
         //bereken het percentage voor deze keuze (deel/geheel)
         $percent = $result_count['aantal']/$result_total['aantal'];
         
         //naam van de keuze
         echo $poll_choices['poll_choice'];
         ?>

         <!-- balk die het relatieve aantal stemmen laat zien doormiddel van breedte -->
        <div class="count_bar" style="width: <?= $percent*100 ?>px">
            <?= round($percent*100) ?>%
        </div>
        
        <!-- het totaal aantal stemmen -->
        <span class="total_votes">
            <?= $result_total['aantal'] ?>
        </span>
         <?php
    }
    else
    {
        echo '<span class="error">Er is een fout opgetreden met het tellen van het totaal aantal stemmen. Excuses voor het ongemak </span>';
    }
}

else
{
    echo '<span class="error">Er is een fout opgetreden met het tellen van het aantal stemmen. Excuses voor het ongemak</span>';
}
                        
?>


de sql queries:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
SELECT COUNT(id) AS aantal FROM poll_votes WHERE vote_number = '1'
SELECT COUNT(id) AS aantal FROM poll_votes WHERE poll_id = '1'


als er nog iets bij moet zeg het maar, edit ik deze post even
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 14:33:00
Quote Anchor link
En wat gaat er nu fout dan?
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

22/03/2008 14:34:00
Quote Anchor link
jullie zeggen toch dat dit niet goed kan zijn, kijk dan of er nog iets fout is?!?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2008 14:35:00
Quote Anchor link
@Blanche: er gaat niets meer fout. Maar jij en Frank blijven doorzeuren dat die quotes niet de oplossing zijn, terwijl de query daardoor wel ging werken. Jullie willen blijkbaar een andere oplossing geven, kom dan met die oplossing :).
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

22/03/2008 14:37:00
Quote Anchor link
Maarten schreef op 22.03.2008 14:34:
jullie zeggen toch dat dit niet goed kan zijn, kijk dan of er nog iets fout is?!?


@djemo: iig iemand die begrijpt wat ik bedoel...
 
Frank -

Frank -

22/03/2008 14:38:00
Quote Anchor link
--laat maar, zinloos verhaal, excuses voor de aanboden hulp--
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2008 14:41:00
Quote Anchor link
Frank, dat is ouwe koek oprakelen en opnieuw doorslikken.

Blijkbaar werkte de query niet zonder quotes. Jullie willen een oplossing geven waardoor hij wel werkt zonder quotes. Aan jouw reactie heeft Maarten dus helemaal niets, er wordt nog steeds geen nieuwe oplossing gegeven. Deze oplossing werkt namelijk niet.
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

22/03/2008 14:41:00
Quote Anchor link
ok, ik geef het op, nu doet hij het wel zonder quotes...

sorry frank en blanche voor de problemen, dit topic kan dicht
 
Frank -

Frank -

22/03/2008 14:43:00
Quote Anchor link
Succes in elk geval, er staat nog wel een andere fijne bug in, die kom je met een beetje pech nog wel een keertje tegen. Deze is afhankelijk van de serverinstellingen, dan weet je vast waar je kunt gaan zoeken.

@Djemo: en nu blijkt het wel te werken zonder quotes... Goh wat vreemd!
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

22/03/2008 14:46:00
Quote Anchor link
wat jij zei over
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ?>
i.p.v
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= ?>
bedoel je?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2008 14:46:00
Quote Anchor link
Frank, geweldig! Nu mag jij mij vertellen waarom hij eerst niet werkt, daarna wel mét quotes en nu weer wél zonder quotes?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 14:55:00
Quote Anchor link
Djemo schreef op 22.03.2008 14:46:
Frank, geweldig! Nu mag jij mij vertellen waarom hij eerst niet werkt, daarna wel mét quotes en nu weer wél zonder quotes?
Daar kunnen dus 1000-en-1 redenen voor zijn, waarbij de meest waarschijnlijke gewoon een foutje van de TS is bij het overnemen van het voorbeeld...

Het moge duidelijk zijn dat die quotes in ieder geval niets uitgemaakt hebben.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.