AEX Index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Ik ben weg

ik ben weg

22/11/2008 09:25:00
Quote Anchor link
Hallo,

Een klant wil de AEX Index op zijn site zetten, zoals hier een beetje:

http://www.bnr.nl/nieuws/financieel/AEX

Nu vroeg ik me dus af, hoe kom je in die database van de AEX? Is er misschien een API voor ofzo? Want ik zie wel meer sites die rechtstreeks de koersen van de AEX af halen.

En als het kan, kan het dan met PHP?

Alvast bedankt,

Jesse van der Sar
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 19:46:28
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/11/2008 10:18:00
Quote Anchor link
Die data kan je inkopen, of jatten maar dat is niet echt netjes.
 
Ik ben weg

ik ben weg

22/11/2008 10:20:00
Quote Anchor link
Oke, op de website Think Rich (http://www.10406.08sc.thinkquest.nl), staat dat ze daar de koersen van de website Beurs.nl afgehaald hebben (http://www.10406.08sc.thinkquest.nl/index.php?p=ver_technisch).

Het zijn scholieren van 16 jaar, dus ik denk dat ze dat niet ingekocht hebben, maar ik kan ook niets op die website beurs.nl vinden...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/11/2008 10:42:00
Quote Anchor link
Gezien het spel wat die jongens ontwikkeld hebben vermoed ik dat ze gewoon contact hebben opgenomen met beurs.nl die zo enthousiast werd van het idee dat ze een xml-feed hebben gekregen.
 
Ik ben weg

ik ben weg

22/11/2008 12:13:00
Quote Anchor link
Oke, bedankt...

Ik ga ook maar is contact met ze opnemen....
 
- Ricardo -

- Ricardo -

22/11/2008 12:40:00
 
Ik ben weg

ik ben weg

22/11/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Nee, das een gadget voor je iGoogle pagina.
 
Ik ben weg

ik ben weg

24/11/2008 07:14:00
Quote Anchor link
*Bump*
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

24/11/2008 07:56:00
 
/home/joost

/home/joost

24/11/2008 10:11:00
Quote Anchor link
http://www.beursplaza.com/web_koersen.asp?grafiek=aex

Ik zou zeggen.... neem dat plaatje over wat daar staat (is een .php file), dan heb je een grafiek.... maar dan heb je niet die zoveel % omhoog enzo....

http://www.ta.nl/Chart/LoadChartNew.cgi?Output=gif&X=728&Y=350&Chart=L&COTN=16zAAEX&Type=1min

mvg Joost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
Ik ben weg

ik ben weg

24/11/2008 13:52:00
Quote Anchor link
@Ceasar: dat zijn niet de koersen.

Dat is een gids met websites over de beurs.

@Eamonn: bedankt, had dat ook al gezien, maar ik moet het echt als tekst hebben, dus bijvoorbeeld een XML bestand.
 
Winston Smith

Winston Smith

24/11/2008 14:34:00
Quote Anchor link
Deze vraag is al eens eerder behandeld hier. De data die jij wil kan je ophalen bij http://www.euronext.nl, maar daarin zit wel een vertraging van 15 minuten. Voor de echte beurshandelaar zijn die data dus onbruikbaar. Je kan de actuele data (dus zonder vertraging) inderdaad kopen, zoals Arjan al aangaf.
 
Ik ben weg

ik ben weg

24/11/2008 14:36:00
Quote Anchor link
Oke, ik heb op EuroNext wel gezien dat je de koersen als Xls of Txt bestand kan downloaden, maar ik wil het gebruiken op mijn website, en het is teveel werk om steeds te downloaden, uploaden etc.

PS: Kan je de link van dat topic geven?
 
Simon Blok

Simon Blok

24/11/2008 14:50:00
Quote Anchor link
JesseSar schreef op 24.11.2008 14:36:
Oke, ik heb op EuroNext wel gezien dat je de koersen als Xls of Txt bestand kan downloaden, maar ik wil het gebruiken op mijn website, en het is teveel werk om steeds te downloaden, uploaden etc.

PS: Kan je de link van dat topic geven?

Teveel werk? Dat ga je hoop ik toch niet zelf doen? Laat dat PHP maar lekker voor je doen.
 
Ik ben weg

ik ben weg

24/11/2008 14:51:00
Quote Anchor link
ok, maar hoe kom ik achter de link van het bestand? Het is alleen een download knop.

Edit: Oke, het is me gelukt, ben achter de url gekomen, en ik heb nu dit:

http://jessevandersar.nl/koers.php

hier kan ik wel mee verder, allemaal heel erg bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ik ben weg
 
Winston Smith

Winston Smith

24/11/2008 20:24:00
Quote Anchor link
http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?id=39806&cat=2 en http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?id=36840&cat=2 zijn twee topics die ik hierover terug kan vinden. Misschien heb je er wat aan?
 
Marco V

Marco V

01/02/2012 18:05:13
Quote Anchor link
Inmiddels is de euronext site gereorganiseerd :-(
De (15 min vertraagde) data is voor zover ik nu heb rondgesnuffeld niet meer publiek beschikbaar als (csv) download. Wellicht, zo lijkt het althans, komt dit weer beschikbaar via deze pagina: https://europeanequities.nyx.com/nl/equities-directory
maar vooralsnog verschijnt er niets, behalve: "This data item is currently unavailable. Please try again later."

Heeft iemand toevallig een alternatief waar ik dit kan vinden/ophalen?
Ik ben dus niet zo zeer op zoek naar real-time, want dat is betaalde service, maar een beetje actueel is voor mij prima.
Gewijzigd op 01/02/2012 18:41:48 door Marco V
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.