Anoniem mailen zonder ip-adres

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »
Eric

Eric

22/02/2004 22:13:00
Quote Anchor link
Weet iemand of dit mogelijk is?
Ik wil een anonieme mail versturen, waarbij de ontvanger zowel een anoniem afzendadres heeft als geen ip-adres.

Ik heb wel een script gevonden wat zoiets bijna doet maar net niet helemaal;als ik nl in de details kijk van het ontvangen bericht(in outlook express), zie ik nog altijd van welke site/afzender de mail afkomstig is. En dat wil ik nou juist niet.....

Wie weet raad?
Voorbeeld van wat ik nu heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<?php

$email_webmaster
= "[email protected]";
$naam_website = "www.nospam.com";

if ($submit) {

if($naam == "") {
    $ok = "nee";
    $error_naam = "<font color=\"#FF0000\">Je hebt geen naam
ingevuld.!</font><br>"
;
}


if($onderwerp == "") {
    $ok = "nee";
    $error_onderwerp = "<font color=\"#FF0000\">Je moet een onderwerp
invullen.</font><br>"
;
}


if(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email)) {
$ok = "nee";
$error_email = "<font color=\"#FF0000\">Je e-mail adres is
ongeldig.</font><br>"
;
}


if($bericht == "") {
    $ok = "nee";
    $error_bericht = "<font color=\"#FF0000\">Je moet een bericht
invullen.</font>"
;
}


if($ok != "nee") {

$datum = date("d/m/Y");
$tijd = date("H:i");
    
mail("Dit bericht is verstuurd
op $datum om $tijd.

$bericht"
, "From: $naam<[email protected]>");

echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border: solid
#000000; border-width: 1;\">"
;
echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
echo "<tr><td>";
echo "He $naam, je e-mail is succesvol verstuurd. Je krijgt zo snel
mogelijk bericht terug."
;
echo "</td></tr>";
echo "</table>";
  
}

else {
     echo "<form method=\"post\" action=\"$PHP_SELF\">";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border:
solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "<table width=\"95%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\"
style=\"border: solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "$error_naam $error_onderwerp $error_email $error_bericht";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table><br>";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\">";
    echo "<tr><td>Naam:</td> <td><input type=\"text\" name=\"naam\"
value=\"$naam\"></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>Onderwerp:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"onderwerp\" value=\"$onderwerp\"></td><tr>"
;    
    echo "<tr><td>E-mail:</td> <td><input type=\"text\" name=\"email\"
value=\"$email\"></td></tr>"
;
    echo "<tr valign=\"top\"><td>Bericht:</td> <td><textarea rows=\"10\"
cols=\"35\" name=\"bericht\">$bericht</textarea></td></tr>"
;
    echo "<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" name=\"submit\"
value=\"Versturen\"> <input type=\"reset\" name=\"reset\"
value=\"Wissen\"></td></tr>"
;
    echo "</table>";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "</form>";
}
}


else {
     echo "<form method=\"post\" action=\"$PHP_SELF\">";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border:
solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\">";
    echo "<tr><td>Naam:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"naam\"></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>Onderwerp:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"onderwerp\"></td><tr>"
;
    echo "<tr><td>E-mail:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"email\"></td></tr>"
;
    echo "<tr valign=\"top\"><td>Bericht:</td> <td><textarea rows=\"10\"
cols=\"35\" name=\"bericht\"></textarea></td></tr>"
;
    echo "<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" name=\"submit\"
value=\"Versturen\"> <input type=\"reset\" name=\"reset\"
value=\"Wissen\"></td></tr>"
;
    echo "</table>";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "</form>";
}

?>
Gewijzigd op 12/09/2004 12:35:00 door Eric
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:36:34
 
Arend a

Arend a

23/02/2004 02:15:00
Quote Anchor link
Onzin.

Nu krijgt de onvanger het ip-adres van de server door, dit valt altijd te traceren. En vroeg of laat wordt er iemand nie blij van, of komt de server op blacklists en wordt het door het blacklist minnende volk geblocked.

Ook vage (anonieme/niet bestaande) email adressen worden niet zelden geweigerd.

Bovendien: het 'antispam' verhaal vind ik wel grappig. Want dit scriptje kan met een handomdraai misbruikt worden om spam te versturen.

Grtz,

Adje
Gewijzigd op 23/02/2004 02:46:00 door Arend a
 
Marien xD

Marien xD

23/02/2004 09:25:00
Quote Anchor link
Je kan wel zo goed mogelijk je mail adres en ip verbergen maar hoe goed je het ook doet je zal altijd te achterhalen zijn aan je ip adres. De enige oplossing is dan ergens achter een openbare computer iets te versturen (internetcafe, openbare bibliotheek, o.i.d.)

Marien
 
Eric

Eric

23/02/2004 22:38:00
Quote Anchor link
Oke, da's duidelijk. Het is ook niet bedoeld om er misbruik van te maken, maar ik heb slechts 1 spammer die heeeeeeel hardnekkig blijft volhouden. Dus wil ik em een koekje van eigen deeg geven...vandaar....
Ik denk dat ik dat laatste van Marien maar eens ga proberen... ;-)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

23/02/2004 22:48:00
Quote Anchor link
Mjah... als je dan echt een koekje van eigen deeg wilt geven dan moet je het met een cronjob gaan doen.. Anders kost het jou elke keer moeite met je script aan te roepen. En weet je... die adressen van spammers zijn toch niet te replyen.

Misschien kan je beter iets met een ping-attack doen.. Of je gebruikt de blacklisten zelf om die spammer te weren.

Of je laat voor wat het is, want als jij gaat spammen naar een spammer krijg je op elk gespammed bericht weer een bounce (want je stuurt naar een spammer en die zet ze eigen adres er echt niet in) en die gaat naar een adres die niet bestaat, dus wordt die weer gebounched en komt het hele zooitje in een mooie loop waardoor Internet alleen maar meer wordt belast met onnodige zooi...

[Edit: Ik weet dat een goede mailserver zo'n loop herkend en hem stopt...]

Elwin
Gewijzigd op 23/02/2004 22:49:00 door Elwin - Fratsloos
 
Arend a

Arend a

24/02/2004 00:29:00
Quote Anchor link
@Elwin
Een goede? Elwin, systeembeheerders die er een ander systeem op nahouden zijn in deze bange tijden hun leven niet zeker, ik denk dat je wel kan stellen dat dergelijke scenarios heutzutage ondenkbaar zijn.

@eric
Voor de rest, Spam: live with it. Neem spamassassing of een ander gezellig spam-detectie systeem, hiervoor hoef je niet scripts te bouwen die poorten voor spammers openzetten, of anderzins geautmatiseerde systemen mollen (ik twijfel hier welke eerder stuk gaat, je eigen systeempje of ergens iets waar een spammer misbruik van heeft gemaakt). Om the offspring even te quoten: LALA why don't you get a job?!

Spammers terug pakken: reken er maar niet op. De meeste gebruiken open relays en ander spul achter gelaten door incompetente systeembeheerders. Kortom: reken er maar niet op, en zie: Spam live with it.

My 5 cents,

Adje
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

24/02/2004 17:36:00
Quote Anchor link
Quote:
@Elwin
Een goede? Elwin, systeembeheerders die er een ander systeem op nahouden zijn in deze bange tijden hun leven niet zeker, ik denk dat je wel kan stellen dat dergelijke scenarios heutzutage ondenkbaar zijn.

You're right! Maar ik wou het zeg maar wat simpel houden, alleen om de nadelen van dat spammen tegen spammen te illustreren.

Bij de weg, mijn mailserver doet er wel twee berichten over.. :D

Elwin
 
Arend a

Arend a

24/02/2004 18:07:00
Quote Anchor link
Mja, verander wat config regels, klaar ben je.
 

10/09/2004 21:05:00
Quote Anchor link
Ga eens hiernaar:

http://www.midget.nl/anoniemail.asp

Hiermee kan je anoniem emailberichten versturen, zonder IP-adres.

Voor alle zekerheid kan je het natuurlijk best gebruiken vanuit een Internetcafé.
 
Micha

Micha

10/09/2004 22:47:00
Quote Anchor link
Beetje late reactie..
Maar dat werkt niet, ip is altijd te achter halen.
 
Rick

Rick

11/09/2004 00:54:00
Quote Anchor link
nou ip is niet altijd te achterhalen hoor, klein beetje aan de tcp stack modden en je hebt een prachtig spoofed ip adres
 
Arend a

Arend a

11/09/2004 01:40:00
Quote Anchor link
Pfff, ga ff niet 3 maanden na dato zitten smartassen plz.
 
St.Chessere

St.Chessere

11/09/2004 10:14:00
Quote Anchor link
of je e-mail via een externe server versturen
 
Vincent elschot

vincent elschot

11/09/2004 11:23:00
Quote Anchor link
het is volkomen onmogelijk om ontraceerbaar email te versturen, er wordt altijd ergens bijgehouden waar het vandaan komt.

Terugspammen heeft geen zin, het enige wat er zal gebeuren is dat jouw emails bouncen en je jezelf van je provider af spamt, of de spammer gaat jou nog harder spammen.

Plaats een klacht bij je provider en laat hen via hun contacten traceren wie _hun netwerk_ zit te vervuilen met die spam.
 
Bram Z

Bram Z

11/09/2004 11:56:00
Quote Anchor link
Je wilt dus terug vechten tegen de spammer ??? je weet toch als he email adres all bestaad dat je terecht komt bij iemand die een spam virus heeft. Dus ga jij iemand spammen die een spam virus heeft :S.
 
Rick

Rick

11/09/2004 13:36:00
Quote Anchor link
Quote:
het is volkomen onmogelijk om ontraceerbaar email te versturen, er wordt altijd ergens bijgehouden waar het vandaan komt.
BS
Dat kan best, doormiddel van IP-Spoofing kom je al een eind, en anders gewoon door middel van trojans op een ander z'n PC
Dan lijkt het net alsof het van een ander vandaan komt, dat jij de schuldige bent zal niemand ooit weten.
 
Arend a

Arend a

11/09/2004 14:16:00
Quote Anchor link
IP-Spoofing wordt tegenwoordig op tal van punten voorkomen en onmogelijk gemaakt. Dat wil niet zeggen dat de honderden manieren van open-relays, proxies, brakkebakken en andere ellende het onmogelijk terug vinden van een afzender mogelijk maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.