Anoniem mailen zonder ip-adres

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »
Eric

Eric

22/02/2004 22:13:00
Quote Anchor link
Weet iemand of dit mogelijk is?
Ik wil een anonieme mail versturen, waarbij de ontvanger zowel een anoniem afzendadres heeft als geen ip-adres.

Ik heb wel een script gevonden wat zoiets bijna doet maar net niet helemaal;als ik nl in de details kijk van het ontvangen bericht(in outlook express), zie ik nog altijd van welke site/afzender de mail afkomstig is. En dat wil ik nou juist niet.....

Wie weet raad?
Voorbeeld van wat ik nu heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<?php

$email_webmaster
= "[email protected]";
$naam_website = "www.nospam.com";

if ($submit) {

if($naam == "") {
    $ok = "nee";
    $error_naam = "<font color=\"#FF0000\">Je hebt geen naam
ingevuld.!</font><br>"
;
}


if($onderwerp == "") {
    $ok = "nee";
    $error_onderwerp = "<font color=\"#FF0000\">Je moet een onderwerp
invullen.</font><br>"
;
}


if(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email)) {
$ok = "nee";
$error_email = "<font color=\"#FF0000\">Je e-mail adres is
ongeldig.</font><br>"
;
}


if($bericht == "") {
    $ok = "nee";
    $error_bericht = "<font color=\"#FF0000\">Je moet een bericht
invullen.</font>"
;
}


if($ok != "nee") {

$datum = date("d/m/Y");
$tijd = date("H:i");
    
mail("Dit bericht is verstuurd
op $datum om $tijd.

$bericht"
, "From: $naam<[email protected]>");

echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border: solid
#000000; border-width: 1;\">"
;
echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
echo "<tr><td>";
echo "He $naam, je e-mail is succesvol verstuurd. Je krijgt zo snel
mogelijk bericht terug."
;
echo "</td></tr>";
echo "</table>";
  
}

else {
     echo "<form method=\"post\" action=\"$PHP_SELF\">";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border:
solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "<table width=\"95%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\"
style=\"border: solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "$error_naam $error_onderwerp $error_email $error_bericht";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table><br>";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\">";
    echo "<tr><td>Naam:</td> <td><input type=\"text\" name=\"naam\"
value=\"$naam\"></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>Onderwerp:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"onderwerp\" value=\"$onderwerp\"></td><tr>"
;    
    echo "<tr><td>E-mail:</td> <td><input type=\"text\" name=\"email\"
value=\"$email\"></td></tr>"
;
    echo "<tr valign=\"top\"><td>Bericht:</td> <td><textarea rows=\"10\"
cols=\"35\" name=\"bericht\">$bericht</textarea></td></tr>"
;
    echo "<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" name=\"submit\"
value=\"Versturen\"> <input type=\"reset\" name=\"reset\"
value=\"Wissen\"></td></tr>"
;
    echo "</table>";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "</form>";
}
}


else {
     echo "<form method=\"post\" action=\"$PHP_SELF\">";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\" style=\"border:
solid #000000; border-width: 1;\">"
;
    echo "<tr><td bgcolor=\"#EEEEEE\" style=\"border-bottom: solid
#000000; border-width: 1;\"><b>Contact Formulier</b></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>";
    echo "<table cellspacing=\"0\" cellpadding=\"5\">";
    echo "<tr><td>Naam:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"naam\"></td></tr>"
;
    echo "<tr><td>Onderwerp:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"onderwerp\"></td><tr>"
;
    echo "<tr><td>E-mail:</td> <td><input type=\"text\"
name=\"email\"></td></tr>"
;
    echo "<tr valign=\"top\"><td>Bericht:</td> <td><textarea rows=\"10\"
cols=\"35\" name=\"bericht\"></textarea></td></tr>"
;
    echo "<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" name=\"submit\"
value=\"Versturen\"> <input type=\"reset\" name=\"reset\"
value=\"Wissen\"></td></tr>"
;
    echo "</table>";
    echo "</td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "</form>";
}

?>
Gewijzigd op 12/09/2004 12:35:00 door Eric
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 11:11:26
 
Arend a

Arend a

23/02/2004 02:15:00
Quote Anchor link
Onzin.

Nu krijgt de onvanger het ip-adres van de server door, dit valt altijd te traceren. En vroeg of laat wordt er iemand nie blij van, of komt de server op blacklists en wordt het door het blacklist minnende volk geblocked.

Ook vage (anonieme/niet bestaande) email adressen worden niet zelden geweigerd.

Bovendien: het 'antispam' verhaal vind ik wel grappig. Want dit scriptje kan met een handomdraai misbruikt worden om spam te versturen.

Grtz,

Adje
Gewijzigd op 23/02/2004 02:46:00 door Arend a
 
Marien xD

Marien xD

23/02/2004 09:25:00
Quote Anchor link
Je kan wel zo goed mogelijk je mail adres en ip verbergen maar hoe goed je het ook doet je zal altijd te achterhalen zijn aan je ip adres. De enige oplossing is dan ergens achter een openbare computer iets te versturen (internetcafe, openbare bibliotheek, o.i.d.)

Marien
 
Eric

Eric

23/02/2004 22:38:00
Quote Anchor link
Oke, da's duidelijk. Het is ook niet bedoeld om er misbruik van te maken, maar ik heb slechts 1 spammer die heeeeeeel hardnekkig blijft volhouden. Dus wil ik em een koekje van eigen deeg geven...vandaar....
Ik denk dat ik dat laatste van Marien maar eens ga proberen... ;-)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

23/02/2004 22:48:00
Quote Anchor link
Mjah... als je dan echt een koekje van eigen deeg wilt geven dan moet je het met een cronjob gaan doen.. Anders kost het jou elke keer moeite met je script aan te roepen. En weet je... die adressen van spammers zijn toch niet te replyen.

Misschien kan je beter iets met een ping-attack doen.. Of je gebruikt de blacklisten zelf om die spammer te weren.

Of je laat voor wat het is, want als jij gaat spammen naar een spammer krijg je op elk gespammed bericht weer een bounce (want je stuurt naar een spammer en die zet ze eigen adres er echt niet in) en die gaat naar een adres die niet bestaat, dus wordt die weer gebounched en komt het hele zooitje in een mooie loop waardoor Internet alleen maar meer wordt belast met onnodige zooi...

[Edit: Ik weet dat een goede mailserver zo'n loop herkend en hem stopt...]

Elwin
Gewijzigd op 23/02/2004 22:49:00 door Elwin - Fratsloos
 
Arend a

Arend a

24/02/2004 00:29:00
Quote Anchor link
@Elwin
Een goede? Elwin, systeembeheerders die er een ander systeem op nahouden zijn in deze bange tijden hun leven niet zeker, ik denk dat je wel kan stellen dat dergelijke scenarios heutzutage ondenkbaar zijn.

@eric
Voor de rest, Spam: live with it. Neem spamassassing of een ander gezellig spam-detectie systeem, hiervoor hoef je niet scripts te bouwen die poorten voor spammers openzetten, of anderzins geautmatiseerde systemen mollen (ik twijfel hier welke eerder stuk gaat, je eigen systeempje of ergens iets waar een spammer misbruik van heeft gemaakt). Om the offspring even te quoten: LALA why don't you get a job?!

Spammers terug pakken: reken er maar niet op. De meeste gebruiken open relays en ander spul achter gelaten door incompetente systeembeheerders. Kortom: reken er maar niet op, en zie: Spam live with it.

My 5 cents,

Adje
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

24/02/2004 17:36:00
Quote Anchor link
Quote:
@Elwin
Een goede? Elwin, systeembeheerders die er een ander systeem op nahouden zijn in deze bange tijden hun leven niet zeker, ik denk dat je wel kan stellen dat dergelijke scenarios heutzutage ondenkbaar zijn.

You're right! Maar ik wou het zeg maar wat simpel houden, alleen om de nadelen van dat spammen tegen spammen te illustreren.

Bij de weg, mijn mailserver doet er wel twee berichten over.. :D

Elwin
 
Arend a

Arend a

24/02/2004 18:07:00
Quote Anchor link
Mja, verander wat config regels, klaar ben je.
 

10/09/2004 21:05:00
Quote Anchor link
Ga eens hiernaar:

http://www.midget.nl/anoniemail.asp

Hiermee kan je anoniem emailberichten versturen, zonder IP-adres.

Voor alle zekerheid kan je het natuurlijk best gebruiken vanuit een Internetcafé.
 
Micha

Micha

10/09/2004 22:47:00
Quote Anchor link
Beetje late reactie..
Maar dat werkt niet, ip is altijd te achter halen.
 
Rick

Rick

11/09/2004 00:54:00
Quote Anchor link
nou ip is niet altijd te achterhalen hoor, klein beetje aan de tcp stack modden en je hebt een prachtig spoofed ip adres
 
Arend a

Arend a

11/09/2004 01:40:00
Quote Anchor link
Pfff, ga ff niet 3 maanden na dato zitten smartassen plz.
 
St.Chessere

St.Chessere

11/09/2004 10:14:00
Quote Anchor link
of je e-mail via een externe server versturen
 
Vincent elschot

vincent elschot

11/09/2004 11:23:00
Quote Anchor link
het is volkomen onmogelijk om ontraceerbaar email te versturen, er wordt altijd ergens bijgehouden waar het vandaan komt.

Terugspammen heeft geen zin, het enige wat er zal gebeuren is dat jouw emails bouncen en je jezelf van je provider af spamt, of de spammer gaat jou nog harder spammen.

Plaats een klacht bij je provider en laat hen via hun contacten traceren wie _hun netwerk_ zit te vervuilen met die spam.
 
Bram Z

Bram Z

11/09/2004 11:56:00
Quote Anchor link
Je wilt dus terug vechten tegen de spammer ??? je weet toch als he email adres all bestaad dat je terecht komt bij iemand die een spam virus heeft. Dus ga jij iemand spammen die een spam virus heeft :S.
 
Rick

Rick

11/09/2004 13:36:00
Quote Anchor link
Quote:
het is volkomen onmogelijk om ontraceerbaar email te versturen, er wordt altijd ergens bijgehouden waar het vandaan komt.
BS
Dat kan best, doormiddel van IP-Spoofing kom je al een eind, en anders gewoon door middel van trojans op een ander z'n PC
Dan lijkt het net alsof het van een ander vandaan komt, dat jij de schuldige bent zal niemand ooit weten.
 
Arend a

Arend a

11/09/2004 14:16:00
Quote Anchor link
IP-Spoofing wordt tegenwoordig op tal van punten voorkomen en onmogelijk gemaakt. Dat wil niet zeggen dat de honderden manieren van open-relays, proxies, brakkebakken en andere ellende het onmogelijk terug vinden van een afzender mogelijk maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.