Associatieve Arrays koppelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »
Hans De Ridder

Hans De Ridder

30/06/2017 19:42:59
Quote Anchor link
Ik gebruik 2 arrays:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
// Initialize the gallery array
    $galleryArray = $gallery->readImageDirectory('gallery-images');

// Initialize the youtube array
    $youtubeArray = $gallery->readImageDirectory('youtube-images'); //dit kan wel anders moeten...


Deze moeten gekoppeld worden.
Bij afbeelding 1 hoort youtube van 1, enz.
De uitdraai gaat als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<ul>
 <?php foreach ($galleryArray['images'] as $image): ?>
<li><a href="#" onclick="youtubereader('<?php echo $image['file_title']; ?>')"></a>
<div id="special" onclick="youtubereader('gegevens tweede array')"><div> // dit klopt niet...
</li>
<?php endforeach; ?>
</ul>


Iemand die me op weg kan helpen?
Mag ook wel andere manier zijn om de arrays te koppelen.
Gewijzigd op 30/06/2017 21:42:02 door Hans De Ridder
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 05:23:01
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

30/06/2017 22:25:03
Quote Anchor link
*kras kras kras*
zie antwoord hieronder
Gewijzigd op 02/07/2017 17:28:49 door Dennis WhoCares
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

30/06/2017 23:13:41
Quote Anchor link
of gewoon de foreach uitschrijven als foreach ($galleryArray['images'] as $index => $image) waarna je $index kunt gebruiken om gegevens uit $youtubeArray te halen. Is ook wat betrouwbaarder.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

30/06/2017 23:30:11
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reactie..
Kunnen jullie een voorbeeld geven?
Want de gegevens komen uit twee mappen.
Dus moet ook gekoppeld worden op juiste gegevens bij elkaar.
Maar die kenmerken kan ik ook in de bestandsnaam verwerken.

Ik ben toch aan het experimenteren.
Ik dacht er aan om alles in 1 map te stoppen. (Zijn hele kleine bestanden).
En met kenmerk in de bestandsnaam er voor zorgen dat ze na elkaar in array komen.
En dan moet de teller telkens met 2 omhoog.

Dus in de array:
0 - youtube 1
1 - foto 1
2 - youtube 2
3 - foto 2
4 - youtube 3
5 - foto 3
Gewijzigd op 30/06/2017 23:33:59 door Hans De Ridder
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/06/2017 23:54:07
Quote Anchor link
Of je maakt een tabelletje in een database waarin je informatie over bestandsnamen bijhoudt als een soort van kapstok? Dan maakt het niet uit hoe de bestanden heten, of waar ze staan.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

01/07/2017 00:05:28
Quote Anchor link
Ik ben wat aan het experimenteren.
Juist om een soort database te maken zonder echte database.
Ik gebruik een open source fotoboek voor de weergave in foto's.
En bij clicken gebeurt er dan van alles. En soms moet ik bepaalde foto's koppelen.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

01/07/2017 01:21:41
Quote Anchor link
In het geval van een array in die vorm zou ik iets doen als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i = 0; $i < count($array); $i += 2) {
  // hier je code, benader het eerste element met $array[$i] en het tweede element met $array[$i + 1]
}
?>


Je zou, als je zeker weet dat de loop altijd hetzelfde verloopt ook iets eenvoudigers kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i = 0; $i < count($array); $i++) {
  // hier je code, benader het eerste element met $array[$i] en het tweede element met $array[++$i]
}
?>
Gewijzigd op 01/07/2017 01:23:26 door Ben van Velzen
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

01/07/2017 10:27:06
Quote Anchor link
Bedankt voor het voorbeeld.
Zaterdag kom ik er niet aan toe.
Zal het morgen inbouwen en testen.
Gewijzigd op 01/07/2017 11:24:53 door Hans De Ridder
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

02/07/2017 19:20:09
Quote Anchor link
Ik heb het een en ander geprobeerd.
De teller ziet het aantal bestanden wel.
Maar er verschijnt niets tussen de haakjes om in de readers te plaatsen.
De layout neemt ook maar weinig over van de CSS.

ik heb nu ongeveer staan...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php for ($i = 0; $i < count($galleryArray['images']); $i += 2) { ?>
      <li><a href="#" class="tooltip" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i]; ?>')">tekst</a><div id="special" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i+1]; ?>')"></div>
</li>
<?php } ?>
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

02/07/2017 22:10:31
Quote Anchor link
Hi Hans,

we weten niet hoe de array $galleryArray eruit ziet.
Maar als de array vol zit met arrays zonder een 'string' als key:

zet ['file_title'] eens achter [$i] of wat voor waarde je ook nodig heb
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php for ($i = 0; $i < count($galleryArray['images']); $i += 2) { ?>
      <li><a href="#" class="tooltip" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i]['file_title']; ?>')">tekst</a><div id="special" onclick="youtubereader('<?php echo $galleryArray['images'][$i+1]['file_title']; ?>')"></div>
</li>
<?php } ?>
Gewijzigd op 02/07/2017 22:10:52 door Dennis WhoCares
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

02/07/2017 22:32:25
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie.
Dat werkt (nog) niet.

Ik kom in de PHP het volgende tegen:

['file_title']
['thumb_path']

Had inderdaad jouw oplossing ook al geprobeerd, zowel voor als achter de $i.
Zonder resultaat.
Het mogen ook best 2 verschillende arrays zijn.
Als ik die maar bij de uitdraai kan gebruiken.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

03/07/2017 08:20:37
Quote Anchor link
Goede morgen Hans,

zou je eens een print_r() kunnen geven van beide arrays?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
print_r($galleryArray);

print_r($youtubeArray);


wellicht kunnen we je hier dan iets beter helpen :)
Gewijzigd op 03/07/2017 08:20:59 door Dennis WhoCares
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 12:21:42
Quote Anchor link
Ik heb de gegevens van de print_r($galleryArray) hieronder.
De print_r($youtubeArray) komt nog..
De uitlezing blijft helaas nog leeg...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Array
(
    [images] => Array
        (
            [zOATXRLfW2c.jpg] => Array
                (
                    [file_title] => zOATXRLfW2c
                    [file_path] => javascript:void(0)&quot; onclick =&quot;googlereader('gallery-images/zOATXRLfW2c.jpg')
                    [thumb_path] => resources/cache/160x61-75-01e2e8e31007cdadd3a39d779e374326e83e55f3bf1047462e1cccc7cb0ed3cf.jpg
                )

            [xqJr5PXvbDI.jpg] => Array
                (
                    [file_title] => xqJr5PXvbDI
                    [file_path] => javascript:void(0)&quot; onclick =&quot;googlereader('gallery-images/xqJr5PXvbDI.jpg')
                    [thumb_path] => resources/cache/160x61-75-8e3b37dd15213aed877d3b0b3dcad52c79245698b3f85ce331d8c102fcb7ff6b.jpg
                )

)
Gewijzigd op 03/07/2017 12:32:20 door Hans De Ridder
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/07/2017 12:41:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[file_path] => javascript:void(0)&quot; onclick =&quot;googlereader('gallery-images/zOATXRLfW2c.jpg')

Dit ding is (of lijkt in ieder geval in eerste instantie) volledig afleidbaar uit file_title en is zodoende compleet overbodig. Indien deze data aangeleverd wordt en je hebt geen invloed op de inhoud: laat maar zitten dan.

De key van images is de bestandsnaam, en geen index. Als je het melden + weergeven van fouten tijdens ontwikkeling aan had staan zou PHP moeten zeuren over undefined indexes...

Je zou zoiets kunnen doen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach ($galleryArray['images'] as $imageName => $imageData) {
    // doe je ding
}
?>

Hierbij helpt het ook enorm als je een zinnige naamgeving voor variabelen gebruikt. En wellicht een opfriscursus m.b.t. de werking van (geneste) arrays.
Gewijzigd op 03/07/2017 13:15:45 door Thomas van den Heuvel
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 13:09:02
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Thomas.
Ik werk vanuit een bestaand open-source fotoboek. met nogal wat instellingen.
Ik ben die wat aan het aanpassen, waar dat in mijn vermogen ligt.
En ik dacht door een referentie in de afbeeldingen een volgorde te maken
waarbij er telkens 2 afbeeldingen in de array achter elkaar werden gezet.
En dan een teller zoals Ben en Dennis het aangaven.
Maar dat krijg ik (nog) niet voor elkaar.

Vandaar dat ik nog heb gekeken naar optie met 2 arrays.
Maar de open-sourcecode zitten zoveel instellingen en verwijzingen.
Ik denk dat ik ben aangewezen op 1 array. waar alle foto's in zitten.
en dan met truc(?) telkens die twee waarden eruit vis.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/07/2017 13:15:15
Quote Anchor link
Of je introduceert een tussenstap, waarbij je eerst alle relevante data uitleest en deze vervolgens in je eigen data-structuur plaatst, zoals jij deze wilt gebruiken. Maar hoe weet je wat bij elkaar hoort? Staat alles op volgorde in gallery-images en youtube-images? Hoe ziet $youtubeArray er uit?
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 14:38:05
Quote Anchor link
Er zit in de open-source een sorteermogelijkheid.
Dus ik kan met een referentie in de bestandsnaam (bijv uniek lidnummer) de twee bijbehorende
bestanden bij elkaar zetten.
bijv. 253531#gegevens bestand 1.jpg
253531#gegevens bestand 2.jpg

Afhankelijk van de gegevens wordt er bepaald hoe er iets uitgelezen wordt.
gegevens bestand 1 gaan naar een youtubespeler.
gegevens bestand 2 gaan naar een formulier.

Op de een of andere manier lukt het me niet om de gegevens uit te draaien...

Hier mijn werkvoorbeeld waarbij nu de onderste verwijzing naar vaste code gaat (altijd zelfde video)
De bovenste youtube thumb gaat bij click naar de youtube.
Pagina 1 werken de eerste 8 beelden.

http://pctraverse.nl/csstest/flyers/index.php
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/07/2017 16:00:56
Quote Anchor link
Als je een (gedeeltelijke) uitdraai van $youtubeArray kunt geven kunnen we makkelijk bepalen of we hier rechtstreeks aan kunnen refereren of dat we $galleryArray kunnen uitbreiden met relevante informatie uit $youtubeArray, en hoe.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

03/07/2017 16:10:55
Quote Anchor link
Ik kan die $youtubeArray niet laten zien, want die is er (nog) niet. Dat idee kwam later pas.
Vandaar dat ik refereer naar dezelfde map.
Want die $galleryArray loop via heel veel instellingen op verschillende PHP bestanden.
Als ik dat doe, dan ziet hij er hetzelfde uit als de $galleryArray wat opbouw betreft.
Wil ik datzelfde doen voor $youtubeArray, dan moet ik al die bestanden nalopen in de open-source.
Dus dan maar alle bestanden in 1 map.

Die tussenstap vind ik wel interessant...maar wil ook nog niet echt lukken..


Toevoeging op 03/07/2017 22:27:37:

Ben wel iets verder gekomen.
Heb de bestanden in een nieuwe array gestopt. (tussenstap)
En als ik die uitlees dan worden de velden weer gevuld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$d
= "../../../gallery-images/";
$files = array();

if(!is_dir($d)){
echo "geen gegevens";
}

else
{
$dir = opendir($d);
while ($f = readdir($dir)){
$match = strtolower($f);
if (eregi(".jpg",$match)){
array_push($files,"$f");
}
}
}


sort($files, SORT_NATURAL | SORT_FLAG_CASE);

foreach ($files as $key => $val) {
    echo "files[" . $key . "] = " . $val . "\n";
}


?>


De foreach heb ik alleen gebruikt om te testen.
Ik zoek nu nog naar een oplossing om deze array om te bouwen naar de oorspronkelijke array.
Met name de verwijzing naar de thumbs die geplaatst worden.
Tot zover in ieder geval bedankt voor jullie geduld en adviezen.
 
Hans De Ridder

Hans De Ridder

04/07/2017 16:25:26
Quote Anchor link
Het gaat wel lukken met die tussenstap.
De thumbs heb ik nu zonder hash. Dus kan de bestandsnaam gebruiken maar dan in andere map.
Gewijzigd op 04/07/2017 20:00:42 door Hans De Ridder
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.