Cannot modify header information

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »
Hans Versteegen

Hans Versteegen

12/10/2005 14:36:00
Quote Anchor link
Hallo,

bij deze wat hopelijk is mijn laatste probleem:
Het onderstaande script zorgt ervoor dat er gecheckt worden of de verplichte velden zijn ingevuld en zo ja dat deze dan worden geschreven naar het tekstbestand wat bij het eerste formulier al is aangemaakt.
Als alle vragen netjes zijn ingevuld werkt het.
Alleen als er een vraag niet is ingevuld krijg ik de volgende foutmelding:
Vraag 2 is niet beantwoord.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****.nlnl/www/html/formmail5.php:14) in /home/*****.nl/www/html/formmail5.php on line 92.
Als ik het moet interpreteren zou ik zeggen dat die laatste verwijzing niet tegelijkertijd mag met de foutmelding dat niet alle velden zijn ingevuld.
Maar hoe krijg ik deze fout eruit.

Hieronder dus het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<?
//variabelen definieren
$adm1 = $_POST["adm1"];
$adm2 = $_POST["adm2"];
$adm3 = $_POST["adm3"];
$adm4 = $_POST["adm4"];
$adm5 = $_POST["adm5"];
$adm6 = $_POST["adm6"];

if ($_POST["adm1"] == "" ) {
echo "Vraag 1 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm2"] == "" ) {
echo "Vraag 2 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm3"] == "" ) {
echo "Vraag 3 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm4"] == "" ) {
echo "Vraag 4 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm5"] == "" ) {
echo "Vraag 5 is niet beantwoord.";
}

else{
}

// is er op verzenden geklikt?
if (isset ($_POST['verzenden2'])) {
    $adm1 = $_POST["adm1"];
$adm2 = $_POST["adm2"];
$adm3 = $_POST["adm3"];
$adm4 = $_POST["adm4"];
$adm5 = $_POST["adm5"];
$adm6 = $_POST["adm6"];

    }


$client_ip = ( !empty($_admVER['REMOTE_ADDR']) ) ? $_admVER['REMOTE_ADDR'] : ( ( !empty($_ENV['REMOTE_ADDR']) ) ? $_ENV['REMOTE_ADDR'] : getenv('REMOTE_ADDR') );

// schrijf de volgende tekst in het bestand
$invoegen = "adm1: $_POST[adm1]; adm2: $_POST[adm2]; adm3: $_POST[adm3]; adm4: $_POST[adm4]; adm5: $_POST[adm5]; adm6: $_POST[adm6];\n";  

// open het bestand
$fopen = fopen($client_ip.".txt", "a");
// schrijf '$invoegen' in het bestand
fwrite($fopen, $invoegen);
// sluit het bestand
fclose($fopen);

$sPath = $_SERVER['DOCUMENT'] .($client_ip.".txt");

if( !ini_get('allow_url_fopen') )
{

    if( !@ini_set('allow_url_fopen', '1') )
    {

        die('"allow_url_fopen" kon niet op 1 wordt geset!');
    }
}


if( file_exists($sPath) )
{

    if( function_exists('file_get_contents') )
    {

        $sContent = file_get_contents($sPath);
    }

    else
    {
        die('Je PHP is bejaard (< 4.3.0)');
    }
}

else
{
    die("$sPath does not exist");
}




mail("[email protected]", "$client_ip; REACTIE ENQUETE", "
$sContent
EINDE MAIL!
"
);

// open het bestand
$fopen = fopen($client_ip.".txt", "a");
// schrijf '$invoegen' in het bestand
unlink($client_ip.".txt");
// sluit het bestand
fclose($fopen);
 
// mail verstuurd?
if (mail ($to, $subj, stripslashes ($msg), $headers)) {
  header("Location: bedankt.php");  }

?>


Graag nog een reactie; als dit punt opgelost is heb ik eindelijk mijn enquete formulier af. :D

Hans.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 18:46:15
 
Eris -

Eris -

12/10/2005 15:12:00
Quote Anchor link
if( !ini_get('allow_url_fopen') )
{
if( !@ini_set('allow_url_fopen', '1') )
{
die('"allow_url_fopen" kon niet op 1 wordt geset!');
}

Moet voor aan :)
 

12/10/2005 15:18:00
Quote Anchor link
Lees ook [faq]1[/faq]
 
Martijn B

Martijn B

12/10/2005 15:26:00
Quote Anchor link
Je roept de mail functie aan terwijl je al een echo hebt gedaan. De echo verstuurd headers en de mail functie doet dat ook, dit kan niet.

Je moet er dus voorzorgen dan de mail functie niet wordt aangeroepen als een veld niet is ingevuld.
Gewijzigd op 12/10/2005 15:26:00 door Martijn B
 
Eris -

Eris -

12/10/2005 17:24:00
Quote Anchor link
:|
Dat kan gewoon hoor :)
 
- SanThe -

- SanThe -

12/10/2005 19:12:00
Quote Anchor link
Ik vind dit wel leuk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if( function_exists('file_get_contents') )
    {

        $sContent = file_get_contents($sPath);
    }

    else
    {
        die('Je PHP is bejaard (< 4.3.0)');
    }

?>


PHP is serverside dus als je die melding krijgt is jouw PHP bejaard.......:-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.