DA API domeinveranderen werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul IJmker

Paul IJmker

25/07/2010 13:00:51
Quote Anchor link
Wie kan me helpen. Ik heb een script gemaakt voor het veranderen van een domeinnaam binnen DirectAdmin maar het werkt niet. Wie weet wat ik verkeerd doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<table>
                        ";
                                            if(!empty($_POST['old_domain']) && !empty($_POST['new_domain']))
                                            {
                                                $old_domain = $_POST['old_domain'];
                                                $new_domain = $_POST['new_domain'];
                                                
                                                $sock->query('/CMD_CHANGE_DOMAIN',
                                                array(
                                                'old_domain' => $old_domain,
                                                'new_domain' => $new_domain,                                                                                    
                                                ));


                                            }
                                            echo'
                                            

                                            <tr>
                                                <form method="POST">
                                                <td width="290" colspan="2">
                                                    <input type="text" name="old_domain" class="textarea" value="Oud domeinnaam"/>
                                                    <input type="text" name="new_domain" class="textarea" value="Nieuw domeinnaam"/>
                                                </td>
                                                <td width="10"><input type="submit" name="factuur" value="Toevoegen"></td>
                                                </form>
                                            </tr>
                                    </table>

Gelieve in het vervolg bij code, code tags te gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 25/07/2010 13:04:55 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 23:37:47
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/07/2010 13:11:43
Quote Anchor link
1. de controle en validatgie klopt niet
2. je gebruikt een de zinloze functie empty()
3. je maak overbodige variabelen aan
4. foutafhandeling ontbreekt
5. daarnaast dien je rekening te houden dat DirectAdmin niet echt te vertrouwen is, m.a.w. er zijn genoeg achterdeurtjes ingebouwd opdat je zo het een en ander onderuit kan halen
Gewijzigd op 25/07/2010 13:36:18 door Noppes Homeland
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.