date_default_timezone_set('Europe/Amsterdam');

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »
J C

J C

07/02/2016 20:05:01
Quote Anchor link
Ik heb deze functie in mijn index staan, maar krijg toch een hele verkeerde tijd:

date_default_timezone_set('Europe/Amsterdam');

Tijd/datum is nu 07-02-2016 20:03

Tijd die de website terug geeft is 2016-02-09 12:35:21

Wat wil zeggen 2 dagen verschil, maar ook de tijd is heel raar.

Kan dit aan de server liggen waar het op draait?
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 21:47:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2016 20:06:28
Quote Anchor link
Ja, die tijd zal behoorlijk fout staan. Als je root-rechten hebt op de server kan je deze met NTP eenvoudig gelijktrekken.
 
J C

J C

07/02/2016 20:09:44
Quote Anchor link
nee die heb ik niet, dit is een gratis server.
Helaas al de derde die zijn zaken neit goe dop orde heeft.

Kent iemand een gratis hosting kent die wel naar behoren werkt? Ben nu al de hele dag bezig te werken om al die fouten heen.
Het gaat om 2 pagina's, met php en 1 database met 2 tabellen.
Het is voor een scoutinggroep die geld bij elkaar probeert te krijgen voor een zomerkamp


Ik ga wel een hosting sponsoren, want dit kost me meer hoofdpijn.
Gewijzigd op 07/02/2016 20:15:47 door J C
 
Tim Wolf

Tim Wolf

07/02/2016 21:08:59
Quote Anchor link
Er bestaat toch ook een functie waarmee je tijd kan toevoegen denk maar bijv. aan: hoe oud ben je in 2030?

Ik ken wel een gratis hosting Hostinger.nl
Ik had er niet opgelet dat het doorstreept was :o
Gewijzigd op 07/02/2016 21:10:24 door Tim Wolf
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2016 21:12:17
Quote Anchor link
Je kan uiteraard de tijd toevoegen, maar als deze gigantisch verkeerd staat terwijl er geen sprake is van een tijdzone probleem, zou ik 'de klok erop gelijk zetten' (pun intended) dat de tijd nog verder kan verschuiven.

Gewoon even een ticket indienen bij je hosting, of anders overstappen.
 
J C

J C

07/02/2016 21:19:14
Quote Anchor link
Ik heb besloten om bij een andere betaalde hoster aan de slag te gaan.
Want dit was niet het enige probleem.

@Tim, bedankt voor de tip, maar dit was een pakket van hostinger.nl

Helaas bij versio werkt de phpmyadmin niet vanavond.
Gewijzigd op 07/02/2016 21:20:59 door J C
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2016 21:28:57
Quote Anchor link
Anders download je toch HeidiSQL en maak je zelf toch even verbinding? In DirectAdmin bij Versio kan je jouw IP even allowen voor MySQL.

Of MySQL moet plat liggen, dan lukt het niet, nee.
 
Tim Wolf

Tim Wolf

07/02/2016 21:35:16
Quote Anchor link
J C op 07/02/2016 21:19:14:
@Tim, bedankt voor de tip, maar dit was een pakket van hostinger.nl

Dat is vreemd, ik ga kijken of het bij mij ook is
Update:
Bij mij doet hij helemaal niets :o
Ik ga contact opnemen met hostinger
Gewijzigd op 07/02/2016 22:00:18 door Tim Wolf
 
J C

J C

07/02/2016 22:13:55
Quote Anchor link
- Ariën - op 07/02/2016 21:28:57:
Anders download je toch HeidiSQL en maak je zelf toch even verbinding? In DirectAdmin bij Versio kan je jouw IP even allowen voor MySQL.

Of MySQL moet plat liggen, dan lukt het niet, nee.

wauw bedankt voor de tip, dit werk goed. Ik hoefde niet eens toestemming te geven
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2016 23:04:24
Quote Anchor link
Dan zou ik je ip/hostname maar snel even whitelisten voor de veiligheid. ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.