Domeinregistratie (betaalbaar)?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/10/2023 12:58:54
Quote Anchor link
Omdat de huidige partij waar ik mijn domeinnamen registreer het nodig vond om recentelijk de prijzen voor 1 jaar nl-domeinnaam omhoog te gooien naar € 18,99 ben ik met spoed op zoek naar een andere partij om mijn domeinnamen te registreren.

Kan iemand mij vertellen waar ik voor een betaalbare prijs een .nl-domeinnaam kan registreren?

Ik moet zelf de DNS kunnen instellen en ook subdomeinen kunnen aanmaken.

Ik heb even geGoogled en kwam onder andere mijn.host tegen. Iemand daar toevallig ervaring mee?

Andere opties zijn meer dan welkom. Ik hoor het graag. Belangrijk is de prijs (rond de € 5 per jaar voor een .nl-domein) en het volledig zelf kunnen instellen van de DNS.

Bedankt alvast voor de reacties.
 
PHP hulp

PHP hulp

03/06/2024 14:14:17
 
Jan R

Jan R

02/10/2023 13:06:29
Quote Anchor link
Ik werk met one.com. Heeft ook gebreken maar voor mij lukt het nog. :)
ook nog contact gehad met easyhost.be

Toevoeging op 02/10/2023 13:09:35:

Subdomain is eigenlijk gewoon een rootmap in de server bij vele providers
 
Ad Fundum

Ad Fundum

02/10/2023 15:09:01
Quote Anchor link
Ik wil niet flauw doen, maar de ene aanbieder is de andere niet.

Wat je neem ik aan wel wilt is dat alles goed geregeld is. Dus volledige IPv6 ondersteuning, goede uptime, goede service, DNSSEC is ook een must, handige GUI voor de instellingen.
Dan snap ik wel dat niet iedere aanbieder het voor 5 euro per jaar kan doen.
Bedenk dat het uit de lengte, óf uit of de breedte komt.
En pas als je die zaken hebt meegewogen en het dan nog te duur vindt, dan stap je pas over.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/10/2023 16:20:25
Quote Anchor link
Jan R op 02/10/2023 13:06:29:
Ik werk met one.com. Heeft ook gebreken maar voor mij lukt het nog. :)
ook nog contact gehad met easyhost.be

Toevoeging op 02/10/2023 13:09:35:

Subdomain is eigenlijk gewoon een rootmap in de server bij vele providers

One.com is ook niet echt goedkoop met € 14,51 per jaar.

Ad Fundum op 02/10/2023 15:09:01:
Ik wil niet flauw doen, maar de ene aanbieder is de andere niet.

Wat je neem ik aan wel wilt is dat alles goed geregeld is. Dus volledige IPv6 ondersteuning, goede uptime, goede service, DNSSEC is ook een must, handige GUI voor de instellingen.
Dan snap ik wel dat niet iedere aanbieder het voor 5 euro per jaar kan doen.
Bedenk dat het uit de lengte, óf uit of de breedte komt.
En pas als je die zaken hebt meegewogen en het dan nog te duur vindt, dan stap je pas over.

Ik heb altijd onder de € 5 betaald, dus het is zeker mogelijk. Ik vind € 18,99 nogal fors eerlijk gezegd.

Maar ik ben dus op zoek naar suggesties/ervaringen. Ik hoor het graag.
 
Ivo P

Ivo P

02/10/2023 16:57:25
Quote Anchor link
aanbieder V is inderdaad van onder 5 euro in korte tijd naar een euro of 18 gegaan.

Ik verhuis nu het meeste terug naar Transip.
Bij Strato kun je nog gebruik maken van "eerste jaar voor 1 euro", maar hanteert lastige opzegtermijnen, en werkt ook niet erg real-time in geval van verhuizingen. Waar je doorgaan instantly de verhuiscode krijgt, moet je daar op z'n minst uren op wachten.

zie ook https://www.webhosters.nl/vergelijken/domeinnamen/?_sort=price_asc
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/10/2023 17:10:35
Quote Anchor link
@Ivo P

>> aanbieder V is inderdaad van onder 5 euro in korte tijd naar een euro of 18 gegaan.

Scherp! Aanbieder V is inderdaad degene die ik bedoel.

STRATO is inderdaad niet duur. Wat ik alleen raar vind, is dat je (of ik begrijp het verkeerd) slechts 5 subdomeinen kan hebben.

Ben toch benieuwd of dat mijn.host wellicht iets is.
 
Ivo P

Ivo P

02/10/2023 20:22:40
Quote Anchor link
5 zou kunnen

maar ik heb mijn eigen nameservers ingesteld dus dan heb je die beperking niet
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

02/10/2023 21:01:16
Quote Anchor link
Cloudflare is in korte tijd een geliefde registrar geworden onder developers, omdat ze tegen wholesale kostprijs leveren, zonder markup of inflated renewal fee:

https://www.cloudflare.com/products/registrar/

Achtergrond:

https://blog.cloudflare.com/cloudflare-registrar/
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/10/2023 21:25:26
Quote Anchor link
Ivo P op 02/10/2023 20:22:40:
5 zou kunnen

maar ik heb mijn eigen nameservers ingesteld dus dan heb je die beperking niet

Ah oké. Jij zit dus bij STRATO dan? Maar eerder gaf je aan dat je die niet heel fijn vond?

Ward van der Put op 02/10/2023 21:01:16:
Cloudflare is in korte tijd een geliefde registrar geworden onder developers, omdat ze tegen wholesale kostprijs leveren, zonder markup of inflated renewal fee:

https://www.cloudflare.com/products/registrar/

Achtergrond:

https://blog.cloudflare.com/cloudflare-registrar/

Thanks Ward. Wat vragen zij voor een .nl-domeinnaam? Ik kan de prijzen niet terugvinden op hun site. Wellicht kijk ik er overheen.
 
Ivo P

Ivo P

03/10/2023 09:53:54
Quote Anchor link
Ik heb er als test een paar bij Strato geplaatst (afkomstig van V).
<voornaam kind>.nl. Vooral voor mail gebruikt. Geen hosting en naar een eigen mailserver.

Enige positieve punt aan Strato is wat mij betreft de prijs.
 
Veur Heur

Veur Heur

03/10/2023 13:31:03
Quote Anchor link
Ik zit al heel wat jaren bij vimexx.nl, bevalt prima.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/10/2023 15:03:20
Quote Anchor link
@ Ivo P

En het beheren van de instellingen gaat dat wel makkelijk? En als ik je goed begrijp duurt het lang alvorens een wijziging wordt geüpdatet? Kun je dat niet zelf instellen overigens?

@ Veur Heur

Dat Vimexx ziet er ook wel oké uit. Enige jammere wat ik zo snel zie, is dat ze een live chat aanbieden, maar die is niet aanklikbaar. Zijn alle settings makkelijk in te stellen en kun je onbeperkt subdomeinen aanmaken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2023 15:15:13
Quote Anchor link
Ikzelf zit bij TransIP. Momenteel heb ik nog een handje vol domeinnamen bij Yourhosting (voorheen VIP Internet, Reviced, Deziweb) en Versio, maar die breng ik naar TransIP toe om de hoge kosten te besparen. Zowel YourHosting als Versio vallen onder vlag van TWS wat nu Your.Online heet en die de kosten hoog opdrijven. Ook mijn VPS-servers zijn ondergebracht bij TransIP.

Ik zeg niet dat TransIP erg goedkoop is, maar de services is wel subliem. Zelf op vrijdagavond om 20:00 uur kreeg ik binnen een half uur nog een reactie op een supportvraag. Netjes! Verder hebben ze ook een hele grote knowledge-base vol met informatie, en is een domein daarheen verhuizen in een handomdraai gedaan. Oh ja, de DNS is ook eenvoudig te bedienen!
Gewijzigd op 03/10/2023 15:16:28 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/10/2023 16:04:49
Quote Anchor link
Hoi Ariën, TransIP staat goed bekend inderdaad. Toch zijn hun .nl-domeinnamen (na het eerste jaar) € 9,99. Dat is nog steeds dubbel zo duur als bijv. mijn.host of vimexx.nl.

Ik zit nu dus bij Versio en heb daar nooit noemenswaardige problemen gehad. De prijsstijging van circa € 5 naar € 18,99 vind ik absurd.

Zou jij (als je zin en tijd hebt) eens kunnen kijken op mijn.host en vimexx.nl om te zien of er daar bepaalde opties "missen" ten opzichte van TransIP?
 
Ivo P

Ivo P

03/10/2023 16:46:57
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 03/10/2023 16:04:49:

De prijsstijging van circa € 5 naar € 18,99 vind ik absurd.


De simpele SSL certicaten waren iets van 5 euro per jaar.
Dat is nu 4.99.
-- per MAAAND --
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/10/2023 21:01:15
Quote Anchor link
Ivo P op 03/10/2023 16:46:57:
Ozzie PHP op 03/10/2023 16:04:49:

De prijsstijging van circa € 5 naar € 18,99 vind ik absurd.


De simpele SSL certicaten waren iets van 5 euro per jaar.
Dat is nu 4.99.
-- per MAAAND --

Zo, da's een flink verschil. En dat terwijl je de certificaten tegenwoordig gratis kunt krijgen.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

04/10/2023 07:49:20
Quote Anchor link
Ik heb twee ervaringen:

Bij Vimexx ben ik zo snel als het kon weggegaan toen ze mijn oude vertrouwde hostingpartner hadden opgekocht. Vimexx was niet alleen duurder. Ze hebben allerlei nare truuks voor van te voren betalen en voor retentie. Een dominante marktstrategie lijkt te zijn om zo veel mogelijk kleinere partijen (en hun klanten) op te kopen om vervolgens de prijzen op te hogen.

Nu heb ik mijn domeinnamen bij Freedom Internet, dat bevalt heel goed. Het kost wel wat meer dan 5 euro per jaar, maar voor wat hoort wat. Een fles fatsoenlijke wijn kost ook meer dan 5 euro.

Ik heb wel eens meegemaakt met een vierletterdomeinnaam dat deze bij een zogenaamde mislukte betaling ineens in andere handen was. Als je dergelijke mogelijke ellende voor bent met slechts een tientje per jaar voor bewaking van je DNS-registraties, dan is het dat meer dan waard.

Ik kan niet in andermans portemonnee kijken, maar als je met 'betaalbaar' bedoelt 'zo goedkoop mogelijk', bedenk dan dat goedkoop op termijn duurkoop kan zijn.

Toevoeging op 04/10/2023 08:46:36:

Overigens lees ik net op mijn.host dat de 4,99 euro excl. BTW is, dus 'altijd onder de 5 euro' gaat bij die partij nu niet op.
Gewijzigd op 04/10/2023 08:41:27 door Ad Fundum
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/10/2023 14:41:56
Quote Anchor link
Thanks voor je toevoeging Ad Fundum. Dat verhaal over Vimexx geeft wel te denken. Ik ging zelf ook uit van ex. btw prijzen dus die 4,99 vind ik niet erg. Als het goed werkt, dan is het prima. DNS-instellingen is (in mijn geval) niet iets wat ik vaak hoef te wijzigen. Als het werkt dan werkt het. Ik snap dat je voor 1 domeinnaam best wat meer kunt betalen. Maar als het meerdere domeinnamen zijn dan tikt het door. En als ik dan met € 5 klaar ben en het werkt net zo goed, dan heeft dat mijn voorkeur.

Ik zie dat Freedom Internet 12,40 per domein per jaar rekent. Stel je hebt 5 domeinnamen. Dan praat je over € 62. Stel dat je € 4,99 per domeinnaam betaalt, dan heb je het over € 24,95. Dan heb je het al over € 37 verschil. Daarvan zou je 7 extra domeinen kunnen registreren. Uiteindelijk is het een afweging van kosten versus kwaliteit. Dat laatste zal dan in de praktijk moeten blijken.
 
Veur Heur

Veur Heur

04/10/2023 14:54:43
Quote Anchor link
Vimexx werkt met DirectAdmin, DNS, subdomains, ben nog geen beperkingen tegengekomen. Support is snel te noemen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/10/2023 15:22:49
Quote Anchor link
@ Veur Heur

Wat heeft DirectAdmin met domeinnamen te maken? Moet je DirectAdmin gebruiken om je DNS settings te wijzigen?
 
Veur Heur

Veur Heur

06/10/2023 09:33:58
Quote Anchor link
DirectAdmin is niet verplicht, alleen als je ook de hosting afneemt, wordt het DNS beheer daarmee gedaan.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.