echo in alert box

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans Versteegen

Hans Versteegen

16/07/2006 19:30:00
Quote Anchor link
Hallo mensen,
ik ben nog niet bepaald handig met php maar ben toch beetje met scriptjes bezig. Ik heb nu een script waarin ik door middel van een echo de bestandsnaam van een bestand terug haal, en vervolgens daarmee aangeef dat dit bestand is geupload. Alleen wil ik nu graag dat dit berichtje wordt weergegeven in een alert box.
Dit is het stukje script zoals ik het nu gebruik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
//bestand is geupload.
echo "File (<a href=$upload_dir$filename>$filename</a> uploaded!";
exit();
?>

De link hoeft er overigens niet meer in te zitten.
Hopelijk kan iemand mij helpen. BVD.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 13:11:49
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/07/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Weet je hoe je een alert maakt?
Dat gewoon in je echo zetten. Hoe je een alert maakt is niet moeilijk, anders heeft google heus wel het antwoord (waarschijnlijk zelfs enkele miljoenen)
 
Legolas

Legolas

16/07/2006 19:35:00
Quote Anchor link
<script type="text/javascript">
alert('Boe!');
</script>
 
Hans Versteegen

Hans Versteegen

16/07/2006 20:24:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of er nog andere opties zijn dan de hier boven gegeven manier dmv javascript.
Ik heb dat geprobeerd maar dat kreeg ik niet werkend erin. Nu heb ik echter via google wat anders gevonden en dat is dit. Ik krijg geen foutmeldingen, maar ook geen alert box.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
//bestand is geupload.
echo "<script>alert(File $filename uploaded!');</script>";        
exit();
?>

Wat doe ik fout?
En dat ik niet zo handig ben met php mag wel duidelijk zijn. :D
 
Hans Versteegen

Hans Versteegen

16/07/2006 20:34:00
Quote Anchor link
Oké, heb het gevonden. Zo werkt ie.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
//bestand is geupload.
echo "<script>alert('File $filename uploaded!');</script>";        
exit();
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.