Graag jullie commentaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

George van Baasbank

George van Baasbank

18/07/2012 18:56:32
Quote Anchor link
Met gepaste trots vraag ik jullie om mijn nieuwe website eens te beoordelen. Ik heb veel gebruik gemaakt van dit forum met vragen over CSS3, HTML5 , PHP en SQL.
Ik heb een website gebouwd die bijna geheel wordt aangestuurd vanuit een aantal databases. Hierdoor hoef ik niet meer in mijn sitebestanden te wijzigen maar kan ik via de database de site aansturen met nieuwe teksten, foto's en andere gegevens. Ook het HTML-gedeelte zoals de head worden vanuit deze database aangestuurd.
Groot bijkomend voordeel is dat ik nu per pagina zelf ook kan bijhouden hoevaak een pagina bezocht is en door wie.

Ik hoor graag jullie commentaar. De site is nog niet "echt" live, hij staat op een apart deel van mijn eigen website.

Het adres is: http://nieuw.vanbaasbank.nl en mijn oude, originele site, is te bezoeken via http://www.vanbaasbank.nl

Probeer gerust eens wat uit. Ook mijn genealogie is bijgewerkt. De zoekopdracht is eenvoudig maar doeltreffend.
Op dit moment krijg je na een zoekopdracht nog een vereenvoudigde persoonskaart te zien maar de volledige persoonskaart zal naar alle waarschijnlijkheid nog deze week op de site beschikbaar zijn.


George van Baasbank
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 03:23:00
 
Roel -

Roel -

18/07/2012 20:08:06
Quote Anchor link
Ik vind hem eerlijk gezegd niet mooi. Veel te veel basic kleuren, vierkante vakken en het ziet er gewoon ouderwets uit. Het straalt niks uit.

Als je over het menu hovert, dan komen de onderliggende items rechts te staan. Tenminste, in Firefox.

Ik vind deze pagina echt afschuwelijk: http://nieuw.vanbaasbank.nl/maakblog.php
Een dikke blauwe border, veel te grote drop-shadow en de button in ook vreselijk antiek.

Sorry dat ik er zo over denk, maar dit is mijn mening.
 
George van Baasbank

George van Baasbank

18/07/2012 21:00:57
Quote Anchor link
Roel,

Ondanks je niet-positieve kritieken bedankt voor je mening. Ik heb jouw bevindingen mij aangetrokken en daar waar mogelijk aangepast. De knoppen zijn moderner geworden en hebben een "handje" bin geval van hover en ook de border met schaduw zijn aangepast.

Hoewel over smaak niet valt te twisten, toch bedankt!!

George
 
Roel -

Roel -

18/07/2012 21:16:36
Quote Anchor link
Dat ziet er inderdaad al een stuk beter uit!
Vergeet niet dat ik het niet lullig bedoel, maar je kunt hier vaak nogal kritische commentaren verwachten van de community!

Al met al, veel succes met het verderontwikkelen van je website!
 
Write Down

Write Down

18/07/2012 21:29:01
Quote Anchor link
Ik vrees dat ik dezelfde mening heb als Roel: echt niet mooi. Ik zou eerlijk gezegd wat inspiratie op doen (bv. op deviantart, google, ...) en opnieuw beginnen. Sorry voor deze harde woorden.
 
Reshad F

Reshad F

19/07/2012 01:07:08
Quote Anchor link
naast het feit dat de website een beetje 1.0 is kwa uiterlijk en ik vind dat je hetgeen wat je met html5 en css3 kan tegenwoordig je website veel mooier kan maken zal ik even alleen kijken naar je code want hee het designen is niet zo heel makkelijk vooral als je het niet zo vaak gedaan hebt dus hier een paar tips kwa broncode.

- <html lang="en"> volgens mij is het een Nederlandse website als ik het goed heb gelezen..
- waarom <nav> gebruik en daarna toch een div erin met menu klasse? ipv <nav class="menu"> ?
- image lijstjes horen in een list <ul><li></li></ul>
- en ik zou target=_self er ook allemaal uit halen dat is nergens voor nodig
- en een form zou ik eerder zelf in een section doen ipv in een articel tag..
- ook zou ik 1 x <aside> doen met daarin weer <section>
- de <br /> tags zijn niets mis mee maar ik zou er toch <br> tags van maken ik vind <br /> meer voor xhtml en je gebruikt hier toch echt html5.

- ook je javascript ( waar mogelijk ) onderin de pagina plaatsen net voor de </body> tag.

ik heb er heel snel even doorheen gekeken en er zullen wel meer dingen niet geheel correct zijn maar dit is even wat me gelijk opviel.
 
Jaron T

Jaron T

19/07/2012 01:34:52
Quote Anchor link
leuk begin, maar het lijkt net alsof er een hoop bij elkaar geraapte plugins zijn samengevoegd ^^ het is niet in één stijl maar meerdere (totaal verschillende) stijlen die je waarschijnlijk zelf niet ontwikkeld hebt.
 
George van Baasbank

George van Baasbank

19/07/2012 08:44:02
Quote Anchor link
Reshad,

Bedankt voor je opmerkingen. Mijn reactie:
1. <html lang= "en"> aangepast. Over het hoofd gezien
2. Het gebruik van de class "menu" in de <nav> was nodig omdat in deze class de nodige instellingen qua fonts enz is opgenomen.
3. Omdat ik verschillende targets gebruik, heb ik mij aangeleerd om altijd dse target te vermelden. Zo kan er niets verkeerd gaan
4. De JS-delen staan naar mijn menig allemaal onderin de head.

George
 
Reshad F

Reshad F

19/07/2012 10:52:34
Quote Anchor link
wat ik meer bedoelde was je kan doen

<nav class="menu"></nav>

maar jij hebt <nav><div class="menu"></div><nav>

dat is ehm hoe zeg je dat.. niet html5ischh

(wist je overigens dat je in een <nav> geen eens een class mee hoeft te geven je kan gewoon nav stylen in je css ;) )

- welke andere targets behalve _blank zou je nodig moeten hebben?
 
Chris PHP

Chris PHP

19/07/2012 11:42:17
Quote Anchor link
Waarom staat er die losse K in je header onder De genealogiesite van Van Baasbank?
 
George van Baasbank

George van Baasbank

19/07/2012 13:21:37
Quote Anchor link
Chris,

Ik zie die "losse" K niet. Zie je hem nog?


George

Toevoeging op 19/07/2012 13:27:26:

Rashid,

Als ik de <div> uit mijn menu opneem in de <nav> dan blijft er van mijn menu niets (meer) over.

Naast het target _blank gebruik ik ook _self en een eigen gedefinieerde target. Vandaar.
Gewijzigd op 19/07/2012 13:23:26 door George van Baasbank
 
Reshad F

Reshad F

19/07/2012 13:43:02
Quote Anchor link
*Reshad...

en wat blijft er niet meer van over precies van je menu?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

19/07/2012 13:50:48
Quote Anchor link
Roel PHP op 18/07/2012 20:08:06:
Ik vind hem eerlijk gezegd niet mooi. Veel te veel basic kleuren, vierkante vakken en het ziet er gewoon ouderwets uit. Het straalt niks uit.

Als je over het menu hovert, dan komen de onderliggende items rechts te staan. Tenminste, in Firefox.

Ik vind deze pagina echt afschuwelijk: http://nieuw.vanbaasbank.nl/maakblog.php
Een dikke blauwe border, veel te grote drop-shadow en de button in ook vreselijk antiek.

Sorry dat ik er zo over denk, maar dit is mijn mening.

Het mag ook wel een beetje ouderwets en antiek zijn het gaat tenslotte over genealogie (stambomen). Layouten is niet zomaar alleen een uiterlijk maken, maar ook het uiterlijk aanpassen aan het onderwerp. Maw, je gaat voor een bruin café geen super strakke layout verzinnen.
 
Chris PHP

Chris PHP

19/07/2012 14:03:52
Quote Anchor link
George,

Ja staat er nog steeds, kijk eens onder IE7
 
George van Baasbank

George van Baasbank

19/07/2012 14:05:32
Quote Anchor link
Reshad,

De opmaak van de teksten zoals die er nu uit ziet (wit) wordt dan blauw en in plaats van naast elkaar komen de items onder elkaar.

Toevoeging op 19/07/2012 14:07:05:

Reshad,

Hier de css-code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
/* nav */

nav {
margin: 0 auto;
display: block;
float: left;
margin-top: -5px;
}

nav .menu {
font-size: 12px;
font-weight: bold;
margin-left: 12px;
}

nav .menu ul {
list-style: none;
margin: 0;
}

nav .menu li {
float: left;
position: relative;
}

nav .menu a {
display: block;
text-decoration: none;
color: #ccc;
padding: 0 10px;
line-height: 30px;
}

nav .menu a:hover {
color: #fff;
text-decoration: underline;
}

/* nav 1-level dropdowns */
nav .menu li ul {
display: none;
z-index: 8888;
}

nav .menu ul li a {
display: block;
text-decoration: none;
color: #FFF;
background: #000;
margin-left: 1px;
white-space: nowrap;
}
nav .menu ul li a:hover {
background: #333;
}

nav .menu li:hover ul {
display: block;
position: absolute;
}

nav .menu li:hover li {
float: none;
}

nav .menu li:hover a {
background: #333;
}

nav .menu li:hover li a:hover {
background: #333;
}



Toevoeging op 19/07/2012 14:16:00:

Chris,

Hoewel ik met Chrome en Safari werk, beschik ik ook over IE9. Dus even gekeken in de stand IE7 en IE8 maar ik kon die vreemde K niet vinden.
Gewijzigd op 19/07/2012 14:07:49 door George van Baasbank
 
Frank WD

Frank WD

19/07/2012 14:56:10
Quote Anchor link
IE9 openen en dan F12 drukken.
Je kan dan kiezen tussen IE7, IE8 en IE9.
De K die chris bedoelt staat er idd in IE7
 
Wouter J

Wouter J

19/07/2012 15:04:40
Quote Anchor link
Quote:
Het mag ook wel een beetje ouderwets en antiek zijn het gaat tenslotte over genealogie (stambomen). Layouten is niet zomaar alleen een uiterlijk maken, maar ook het uiterlijk aanpassen aan het onderwerp. Maw, je gaat voor een bruin café geen super strakke layout verzinnen.

Mooi gezegd, maar een ouderwetse indruk/uiterlijk heeft niks te maken met wat je nu hebt. Je hebt nu een webdesign gemaakt alsof we in 1990 leven en we nog websites opmaken met tabellen, of te wel Web1.0 Tegenwoordig verwachten we meer van een website.
Het uiterlijk van een website kan je wel ouderwets houden natuurlijk, maar dan wel in de trant die we in 2012 verwachten. Sterker nog, in 2012 is ouderwetse tinten in een webdesign juist weer helemaal in!

Doe eens wat inspiratie op:
- http://www.smashingmagazine.com/2008/10/07/retro-and-vintage-in-modern-web-design/
- http://webdesignledger.com/inspiration/50-retro-and-vintage-web-designs-to-inspire-you
- http://webdesignerwall.com/trends/vintage-web-design
- http://themeforest.net/search?utf8=%E2%9C%93&term=vintage
- http://themeforest.net/search?utf8=%E2%9C%93&term=retro
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

19/07/2012 15:05:36
Quote Anchor link
Ik vind het eigenlijk wel typisch:
Onlangs was er een discussie over het al dan niet terecht zijn dat mickeysoft de ondersteuning voor XP stopt, en dan gaan we het toch nog over IE7 hebben?

Toevoeging op 19/07/2012 15:10:14:

@Wouter,
Dat was mijn stelling en niet die van TS.
Ik had het puur over vormgeving, en niet over de technische implementatie ervan.
Gewijzigd op 19/07/2012 15:13:53 door Ger van Steenderen
 
George van Baasbank

George van Baasbank

19/07/2012 15:27:31
Quote Anchor link
Kunnen jullie wat explicieter zijn over de plek van die letter K? Ook in de stand IE7 zie ik die letter niet
 
Wouter J

Wouter J

19/07/2012 15:36:47
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 19/07/2012 15:05:36:
Dat was mijn stelling en niet die van TS.
Ik had het puur over vormgeving, en niet over de technische implementatie ervan.

Pff, kunnen jullie niet even een naam bedenken die niet zoveel op elkaar lijkt? ;-)
Nouja, die links zijn ook handig voor de TS.
 
Eddy E

Eddy E

19/07/2012 16:42:38
Quote Anchor link
Persoonlijk denk ik dat het allemaal om http://nieuw.vanbaasbank.nl/grafisch/index.html draait.
Toch?
Maak dat de kern van je website, knip alle overbodige zooi er uit (dwz: alles behalve zoeken/familiewapen).... en maak daar met CSS wat moois van. Kan makkelijk met 3 pagina's.

Fotoalbum hoort er toch niet bij? Websiteontwikkeling zou ik ook weghalen.
Ook "Overige Zaken" zou ik weghalen.

In GensData (want dat gebruik je waarschijnlijk ;)) kan je ook de opmaak van de grafische weergave kiezen. Ga daar eens mee spelen.
Met CSS kan je het heel wat mooier maken.

Persoonlijk zou ik het zo doen:

Grafische kaart
(overlay >> CSS) menuutje bovenin voor zoeken (via CSS-popup) en wapen (CSS-popup).
Alles op 1 pagina met een iframe (voor de grafische weergave) en klaar.
Een beetje het CCCP-idee: Cut the Crap: Cute Policy.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.