jQuery slide

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 20:09:17
Quote Anchor link
Hallo,

ik zat laats eens wat te spelen met jQuery en ik wou een stukje gaan inbouwen in mijn site alleen wil het niet werken.

ik heb alles letterlijk gekopieerd maar het werkt in mijn site niet maar in mijn tests wel.

dit komt uit mijn site:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js" type="text/javascript"></script>  // Dit heb ik in de <head>

<?php
    echo '<a href="javascript:void(0);" class="uitklappen" title="Reviews bekijken">Reviews bekijken</a><br />';
    echo '<div class="reviews" style="display: none;">';

        echo '</div>';
        echo '      
              <script type="text/javascript">          
                  slide=0;      
                                                              
                  $(".uitklappen").click(function() {                  
                       if(slide==0)
                       {      
                            $(".reviews").slideDown("slow");
                            $(".reviews").delay(500);
                            slide=1;
                        } else {    
                            $(".reviews").slideUp("slow");
                            $(".reviews").delay(500);
                            slide=0;
                        }              
                  });
              </script>'
;
?>


en hier de code uit mijn test pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <style>                                                
      div {
        width:500px; height:500px;
        position:relative;
        font-size:12pt; text-align:center;
        color:gray; background:black;
        padding-top:175px;  
        top:0; left:0;
        z-index: -1;
        display: none;
      }      
      </style>
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js"></script>
</head>
<body>
    <a href="javascript:void(0);" class="uitklappen" title="Reviews bekijken">Reviews bekijken</a><br />    
    <div class="reviews">
        bla bla bla
    bla bla bla
    bla bla bla
    bla bla bla
    </div>                                                                                                    
      <script type="text/javascript">          
        slide=0;      
                                      
        $(".uitklappen").click(function() {                  
            if(slide==0)
            {      
                $(".reviews").slideDown("slow");
                $(".reviews").delay(500);
                slide=1;
            } else {    
                $(".reviews").slideUp("slow");
                $(".reviews").delay(500);
                slide=0;
            }              
        });
      </script>

</body>
</html>
Gewijzigd op 28/09/2010 20:09:57 door Vincent Huisman
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 04:08:44
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

28/09/2010 20:29:29
Quote Anchor link
Ik vraag me af of het gaat werken in combinatie met classes. Misschien dat je die div beter een id geeft en dan $("#id") gebruikt. Of als je meerdere divs wilt doen dat je de each() selector van jQuery gebruikt.

En misschien is slideToggle ook wel iets voor je. :)

Iets van dittum:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
    <a href="javascript:void(0);" id="uitklappen" title="Reviews bekijken">Reviews bekijken</a><br />    
    <div id="reviews">
        bla bla bla
    bla bla bla
    bla bla bla
    bla bla bla
    </div>                                                                                                    
      <script type="text/javascript">                          
        $("#uitklappen").click(function() {                  
            $("#reviews).slideToggle("slow");
        });
      </script>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 20:32:36
Quote Anchor link
nee, ik vind die toggle niet zo mooi gaan. in mijn test werkt het in iedergeval wel met classes maar ik zal het eens proberen met id's


edit:

het werkt nog niet
Gewijzigd op 28/09/2010 20:34:12 door Vincent Huisman
 
Niek s

niek s

28/09/2010 20:33:19
Quote Anchor link
Die tweede is dus de output die de php genereerd bedoel je?

Maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
href="javascript:void(0);"

eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
href="#"


Dat geeft soms nog wel moeilijkheden.

Verder geef je niet aan wat er precies misgaat, ik gok er op dat het ding niet uitschuift?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 20:36:40
Quote Anchor link
@niels:

die 2e is de broncode van de testpagina waarin ik het dus getest heb en daarin werkt het wel helemaal.

de # werkt ook niet, de reden dat ik die niet had gebruikt was omdat IE er niet goed mee kan werken


uiteraard is het probleem dat hij niet uitschuift.


Edit:
Dit zegt mijn js error console:
Quote:
Uncaught TypeError: Cannot call method 'click' of null
(anonymous function)

maar dat komt zeker alleen maar door dat ik jQuery gebruik of niet?
Gewijzigd op 28/09/2010 20:42:54 door Vincent Huisman
 
Niek s

niek s

28/09/2010 21:13:44
Quote Anchor link
Nou die laatste error betekent dat die selector blijkbaar niet je div pakt.
Verder lijkt het er op dat je div sowiso leeg is, dus wat wil je bereiken met het uitschuiven van een lege div?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 21:18:25
Quote Anchor link
click is gewoon een functie van jQuery, wat doe ik er dan fout mee?

hier de broncode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<a href="javascript:void(0);" id="uitklappen" title="Reviews bekijken">Reviews bekijken</a><br /><div id="reviews" style="display: none;"><br />Er zijn nog geen reviews bij dit product.</div>      
                              <script type="text/javascript">          
                                slide=0;      
                                                              
                                $("#uitklappen").click(function () {                  
                                    if(slide==0)
                                    {      
                                        $("#reviews").slideDown("slow");
                                        $("#reviews").delay(500);
                                        slide=1;
                                    } else {    
                                        $("#reviews").slideUp("slow");
                                        $("#reviews").delay(500);
                                        slide=0;
                                    }              
                                });
                              </script>


mij div is niet leeg. als er geen reviews zijn, dan komt die tekst "Er zijn nog geen reviews bij dit product."
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 21:32:08
Quote Anchor link
Probeer dit eens dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
...
$("#reviews").show();
$("#reviews").slideDown("slow");
$("#reviews").delay(500);
...


in de if zetten uiteraard ..

Edit:


Heeft #reviews wel een breedte en hoogte ?

Kijk anders nog even naar het 1e voorbeeld hier:

http://api.jquery.com/slideDown/
Gewijzigd op 28/09/2010 21:36:19 door Martijn B
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 21:36:17
Quote Anchor link
werk nog steeds niet...

ik heb even geprobeerd met een alert na de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$("#uitklappen").click(function () {

maar ik krijg geen alert, wel in mijn test pagina

Edit
De hoogte en breedte instellen helpt ook niet
Gewijzigd op 28/09/2010 21:38:23 door Vincent Huisman
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 21:38:26
Quote Anchor link
Doe eens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
alert($("#uitklappen"));
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 21:39:41
Quote Anchor link
dan komt er null uit maar ik heb toch echt id="uitklappen" ?!

of wordt de js niet goed aangeroepen? ik heb namelijk wel 6 js bestanden aangeroepen
Gewijzigd op 28/09/2010 21:41:53 door Vincent Huisman
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 21:42:09
Quote Anchor link
En jQuery wordt geladen?

Zet er anders eens omheen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$(document).ready(function() {
  
...

});
Gewijzigd op 28/09/2010 21:42:40 door Martijn B
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 21:46:14
Quote Anchor link
als ik die er omheen zet kom ik niet eens bij mijn error, het lijkt er dus op dat de js niet geladen wordt.

dit zijn de js's die ik laad:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
            <script src="js/functies.js" type="text/javascript"></script>
            <script src="js/livevalidation.js" type="text/javascript"></script>  
            
            <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js" type="text/javascript"></script>
                                    
            <script src="lightbox/js/prototype.js" type="text/javascript"></script>
            <script src="lightbox/js/scriptaculous.js?load=effects,builder" type="text/javascript"></script>
            <script src="lightbox/js/lightbox.js" type="text/javascript"></script>  
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 21:51:59
Quote Anchor link
Ik zie je probleem.

Prototype vs jquery (Prototype wint helaas)

Als je prototype eruit haalt dan werkt je script.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 21:55:53
Quote Anchor link
ja, dat is het maar nu werkt mijn lightbox niet meer :s hoe zou ik dit kunnen oplossen?
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 22:00:12
Quote Anchor link
Een lightbox gebruikt die gebruik maakt van jQuery.
Want zoals je het nu hebt is het wat dubbel op.

Shadowbox kan bijvoorbeeld gebruik maken van jQuery.

Geen ervaring mee maar volgens mij is deze wel makkelijk:
http://www.digitalia.be/software/slimbox2

Volgens mij hoef je dan geen HTML te veranderen.
Gewijzigd op 28/09/2010 22:02:36 door Martijn B
 
Th van

Th van

28/09/2010 22:10:34
Quote Anchor link
Volgens mij is er een manier om expliciet aan te geven dat het jQuery code is. Zal eens google'n.

Hier :
http://docs.jquery.com/Using_jQuery_with_Other_Libraries
Gewijzigd op 28/09/2010 22:12:18 door Th van
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2010 22:13:14
Quote Anchor link
Wat in dit geval wel werkt is $ vervangen door jQuery.

Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
jQuery(document).ready(function() {
...
});


Maar je kunt beter die oude/trage/lompe lightbox vervangen en dan bedoel ik ook prototype.
Gewijzigd op 28/09/2010 22:14:44 door Martijn B
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/09/2010 22:18:52
Quote Anchor link
@martijn:

bedankt, ik heb het nu werkend!



Edit:
hoe kan ik met die lightbox de donkere kleur nog donkerder maken?

Toevoeging op 29/09/2010 09:21:49:

bump
Gewijzigd op 29/09/2010 20:20:10 door Vincent Huisman
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/09/2010 19:53:19
Quote Anchor link
bump
 
Niels K

Niels K

30/09/2010 20:06:23
Quote Anchor link
Dat is toch gewoon css?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.